Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Готоо, се попаливте, 0-0 со ВБА и дрва се сеа.
хмм... НЕ!

Да не си го барам постот од септември, кога се попаливте по Сити, пишав дека типувам Сити да киксира повеќекратно у клучниот период (читај Боксинг деј и Њу Јиар), и баш у тој период Јунајтед да се разигра.

Ќе видиме што кој како ќе направи, но ја сум уште на ставот дека Сити ќе киксне пак. Ако издржи до втора половина на јануари на прво место, тек тогаш претендира за шампион. Инаку, ако падне на второ, со нивниот менталитет, и менталитетот на Јунајтед... чао чао! :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Лигава почна да наликува на Примера :icon_lol:

....nhf, jk.. :*
Барем да го имаше квалитетот на шпанската, не ќе беше лошо. Сега, само wannabe шпанска испаѓа. Што е лоша варијанта.
More like serbian :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Барем да го имаше квалитетот на шпанската, не ќе беше лошо. Сега, само wannabe шпанска испаѓа. Што е лоша варијанта.
More like serbian :)
Ајој, ти кога ќе треснеш нешто, треснато е.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ајој, ти кога ќе треснеш нешто, треснато е.
Да, знам. Меѓутоа се разликува од дебилизам од типот „твоето мислење не ми се свиѓа, па во недостаток на било каков аргумент, ќе речам дека е глупо“.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Да, знам. Меѓутоа се разликува од дебилизам од типот „твоето мислење не ми се свиѓа, па во недостаток на било каков аргумент, ќе речам дека е глупо“.
Ти само Ливерпул го гледаш чим мислиш дека Англиското првенство е wannabe Primera?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ти само Ливерпул го гледаш чим мислиш дека Англиското првенство е wannabe Primera?
Каков одговор очекуваш од мене бе? Да треснам уште некоја?! Или очекуваш одговор со кој ќе ги задоволам твоите критериуми кои велат „јеееј мојот арс'нл игра во најакото првенство“.

Меѓутоа фор д сејк оф д аргумент, да ти удоволам со реплика, ќе речам дека одамна не гледам што годе дуели, освен оние што го носат епитетот дерби.
И да, глеам шпанско. Енитинг елс?

В

Вори

Гостин
А по него и Боаш истото ќе го каже. :D
Дебилче едно,Боас нема што да кажува,ако земе играч ќе земе некој до 15 милиони,бе биди глуп.
Ама очигледно си длабоко искомплексиран од Челзи,изгледа некој од играчите или Боас ти ебел нешто блиско,па затоа сеа пукаш фрустрации и кењаш на секоја тема за Челзи.
Кловн еден.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Дебилче едно,Боас нема што да кажува,ако земе играч ќе земе некој до 15 милиони,бе биди глуп.
Ама очигледно си длабоко искомплексиран од Челзи,изгледа некој од играчите или Боас ти ебел нешто блиско,па затоа сеа пукаш фрустрации и кењаш на секоја тема за Челзи.
Кловн еден.
Дебилче реалноста боле знам :pos: Абрамович му спремал 150 мил подарок на Боаш :pos: стварно не знам зашо кога двете екипи од Манчестер ќе се борат за титула а плус и Тотенхем/Арсенал за 3. :P :icon_lol:
--- надополнето: 26 декември 2011 во 20:34 ---
Па за Боаш и е оправдано, на Челзи им треба плејмејкер од типот на Модриќ и тоа итно.
И напаѓач од типот на Торес :вонзем:

В

Вори

Гостин
Дебилче реалноста боле знам :pos: Абрамович му спремал 150 мил подарок на Боаш :pos: стварно не знам зашо кога двете екипи од Манчестер ќе се борат за титула а плус и Тотенхем/Арсенал за 3. :P :icon_lol:
Па баш затоа си дебилен,затоа што читаш сајтови како 24фудбал и веруваш во такви глупости.70 милиони за Кавани,тоа ти за реално го сметаш?
Али не ти замеравам,тоа од Панче ви е навика останато,па ете и ти како него прилично ретардиран,ми викаш дека реалноста болЕ.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Па баш затоа си дебилен,затоа што читаш сајтови како 24фудбал и веруваш во такви глупости.70 милиони за Кавани,тоа ти за реално го сметаш?
Али не ти замеравам,тоа од Панче ви е навика останато,па ете и ти како него прилично ретардиран,ми викаш дека реалноста болЕ.
Зборам затоа шо ви е потрошено до сега и пак ништо не можете да направете. А ништо чудно и да дадат за Кавани 70 мил ист ќе биде како Торес. ;) И шо го мешаш Панче воџата кога он не дава шпекулации за Челзи. :tapp:
За зимо на Боаш 150-те мил идат за :нинџ:
Кавани 50 мил
Хамшик 30 мил
Красич 20 мил
Модрич 45 мил

В

Вори

Гостин
Зборам затоа шо ви е потрошено до сега и пак ништо не можете да направете. А ништо чудно и да дадат за Кавани 70 мил ист ќе биде како Торес. ;) И шо го мешаш Панче воџата кога он не дава шпекулации за Челзи. :tapp:
За зимо на Боаш 150-те мил идат за :нинџ:
Кавани 50 мил
Хамшик 30 мил
Красич 20 мил
Модрич 45 мил
Ај прочитајси го сам мислењево и потврди ми дека не си ретардиран,озбилно.Еве не мораш овде,пиши ми по ПП.
Па уште кога ми кажаа дека имаш преку 23-4 години :facepalm:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Ај прочитајси го сам мислењево и потврди ми дека не си ретардиран,озбилно.Еве не мораш овде,пиши ми по ПП.
Па уште кога ми кажаа дека имаш преку 23-4 години :facepalm:
Па не мора овде за да ви ги читаатжелбите што ги имате и на крај пак ништо. :icon_lol: :pos:
На 31 јануари ќе видеме што ќе земете со милиончињата :свиркам:
А кој ти кажал излажал те :P Толку од мене уживај сега :вонзем:
Ајдееее :pos:
Челси се насочи к'м Милош Красич
Абрамович со 25 милиони за Волкот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom