Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.549
Поени од реакции
8.128
Man United Starting Line Up Against Wigan : Lindegaard, Smalling, Jones, Evans, Evra, Valencia, Carrick, Giggs, Nani, Rooney, Welbeck

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.549
Поени од реакции
8.128
Subs: De Gea, Rafael, Fryers, Park, Young, Hernandez, Berbatov

Јанг демек повреден бил ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Значи Керик ќе игра стопер, грешен е составот. И да, повреден е Јанг, аман, крварење има, го видовте како куца против Фулам.

Lindegaard Valencia Carrick Evans Evra Park Gibson Giggs Nani Chicharito Berbatov.

Subs, De Gea, Rooney, Welbeck, Rafael, Diouf, Macheda, Fryers

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ох мори мајко оваа утакмица со овој состав несмеам да ја пропуштам :D Интересен состав, ептен интересен. Едвај чекам да ги гледам:D
--- надополнето: 26 декември 2011 во 15:27 ---
By starting today, Ryan Giggs equals Sir Bobby Charlton's all time record of 756 starts for Manchester United
:cuc:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Значи Керик ќе игра стопер, грешен е составот. И да, повреден е Јанг, аман, крварење има, го видовте како куца против Фулам.

Lindegaard Valencia Carrick Evans Evra Park Gibson Giggs Nani Chicharito Berbatov.

Subs, De Gea, Rooney, Welbeck, Rafael, Diouf, Macheda, Fryers
Подобро Погба или Морисон да добиеја шанса од ова дрвото. Сега ќе шутира од 40-50 метра 20 пати и ќе даде еден гол. Гледам Линдегард почна да добива шанса што ми е мило :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Јас па 1 и 4+ ја пишав... Мислам оти нема шанса да победиме убедливо... Ем некако ми стои како да ги потценија овие Виган, но сепак овој тим би бил доволен за победа... (не убедлива како што очекував кога уплаќав спортска)...

btw. Да ве потсетам дека со Бенфика ја имав 1, со Стоук 2 и двете испаднаа Х.. -.-

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Јас па 1 и 4+ ја пишав... Мислам оти нема шанса да победиме убедливо... Ем некако ми стои како да ги потценија овие Виган, но сепак овој тим би бил доволен за победа... (не убедлива како што очекував кога уплаќав спортска)...

btw. Да ве потсетам дека со Бенфика ја имав 1, со Стоук 2 и двете испаднаа Х.. -.-
Ако не победеиме денес ти си крив

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756

Наравоучение-секогаш играј ја или х или да изгуби Јунатед!
--- надополнето: 26 декември 2011 во 15:47 ---
Едит: Најубаво дупла шанса-во случајов Х2

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Челшит се сјеба....полека но сигурно се оддалечува од титулата.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Керик штопер , Гибсон прва постава , Руни на клупа ... ах , ќе се мачиме денес. :tapp:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ах Ферги Ферги,1-6,испаѓање од ЛШ и стариот пак си тера свој филм.Изветреал овој бе :eek::pos:Гибсон стартни 11 Керик штопер.Па нели Џонси фит е ...

Kajgana Shop

На врв Bottom