секој има право да си прави што сака се додека со тоа не го крши законот!!!
Се' додека некоја таква девојка како во темава не ти го надува ку*ацот до тој степен да мораш да ја тепаш со гумениот “пендрак“ и да ја испрскаш за да се смири.
)))))))
Малку посериозен одговор: Мене ме иритираат девојки кои не се понашаат женствено како Девствените Острови.
Сакам цура у права смисла на зборот. Мила, нежна, драга, право маче, а не лавица, тигрица или некоја нескротлива каубојка или индијанка.
Обично таквите се малку погласни, подиви и помаженствени од другите девојки.
Стварно е иритантно некоја сељандура да се дере кога се расправља и цело маало и улица да ја чуе. Инстантно ми го крева притисокот и ми иде да и ја ротирам фацата за 180 степена. Ова зборам само за девојки со кои сум во интеракција и се такви, ако гледам некоја од страна таква што ми е гајле, не сум засегнат. Пушење (цигари
) не ми смета кај девојка се додека тоа инволвира и друг тип на пушење.
Али дерење и те како ме нервира. Што ќе реши со тоа, апсолутно ништо. За пцуење... па и тоа гласам не. Невкусно е да видиш девојка како пцуе и се понаша како орос
пиче.
Можда повише си кажав мои лични преферирања, ама ипак прегласни и надувани девојки не сакам. Ме палат девојки во кратки сукњички кои седат на клупа или столче со скрстени нозе, пушат цигара и имаат фацичка во стилот “Wanna fuck me baby? Let's do it!“. Е такви мачкици може.