Девојки што пцујат, се дерат и пушат

А

Антоние

Гостин
Во зависност од околностите некои жени морале да станат помажествени. Тоа им е на еден начин техника за преживување. Дали се работи за насилно школо или населба, многу браќа во фамилија, или едноставно културата (think family aerodrom). Едноставно не го осеќам сето тоа пцуење, јак фраер, овај фраерка - манеризми и пафтање на сите тие цигари. Зошто толку се дерете бе алооооо?

Мене ми се допаѓа женственоста. Цел живот ја барам таа енергија. И онака ние мажите добиваме доволно машко, силеџиско, бомба фаца "no feelings bro" срање од нашите машки пријатели. Досадно је. Мене не ми треба жена што секој втор збор и е пцост и што се млати со некои други женски како да е Фокси Браун.
Балансирање на енергиите. Секој со своето, претпоставувам?

Се разбира дека не ми пречат жени кои поседуваат некои силни машки карактеристики. Поривот да бидеш мајстор во својата работа, џентлмен и учител. Но не и нашите најлоши карактеристики - ванаби тепачот, или чувства се за мивки - не ме гушкај (тате никад не ме сакаше) дрдоркото.

Да бидам фер, од друга страна сигурен сум дека некои типови од Црниче и Центар или некои што се моткаат низ чаршија морале да станат поженствени за да би можеле да се вклопат со сите тие хипстери таму.

V

Vollstandig

Гостин
Незнам , али дефинитивно авторот, ја соживува мојата ситуација што ја имав во средно школо. Некоја мода дојде, што машките беа поженствени од женските почнувајќи од алишта, облека, пцости, пијанчење, повеќе слушав која колку испила во некоја кафана, него ли машко колку испил. Обично порано муабетите беа “Ќе ја ебам трајанка или било која..“ а во средно ја го слушав ова: “Ќе го ебам трајко жими се убав ми е“... и ред други работи, како тепачки, ферски, пресметување со машки и со професори, идење со мотори на школо итн...
Од поодвратните ствари беа, гласно ждригање и уште погласно смеење која посилно и погласно, прдење што стварно никогаш не го укапирав тоа, да седиш на одмор да пушиш цигара, и од нигде никаде, да го рокни некоја и тоа како топ...јаоо, си имал некој филм дека имала најболји гз, или најдобра цура, али одма ти се крши филмот, помешан со прдешката и посакуваш никогаш да не си ја замислел во хоризонтална поза...
Ова значи беше пред 9 години, а гледам се по-популарно станува..за жал, али не кај сите. Сепак, женственоста е понашање на жената, и тука нема никаков стереотип туку е говор на телото како би го дигнала тостестеронот на машкото на повисоко ниво или биолошки кажано, повик за парење.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Леле па јако е да имаш една таква....ќе си ја носиш на стадион да се испцуе....ќе си пиете пиво заедно....ќе те брани кога ќе ти дое густо...а плус можда и жени да и се сфиѓаат.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
A ЗОшто да не пробате нешто поинакво :D

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Вакви екстремни ситуации како наведениве во вашите постови немам видено,се било во граница на нормала,се изнервирала од нешто некоја девојка ќе опцуе или ќе се издере или пак ќе каже некоја пцовка,некогаш прагот на толеранција се поминува па пукаме сите ок е тоа,и двата пола се конзументи на цигарите тоа не е нешто којзнае колку страшно и (не)својствено за жена.Но класичен пример за bad girls немам видено до сега.Некако ова што го прочитав ми е спротивно од таа женственост и нежност која е дел од нив.

П.С Леандра не ги оставај цигарите Шерон Стоун е дефиниција за жена со цигара во рака и сексипил:D

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.035
Поени од реакции
23.483
од една страна го дрвите цело време за еманципација. бабите наши вакви такви глупи заостанати, им ќутеле трпеле бла бла бла, а од друга страна ви пречи што се повеќе личат на нас машките. е па што очекувавте дека сите негативни црти на карактерот ке ги снема и ке остани само женственоста. е па сте се заебале.
мене лично не ми пречело женско да пија и да пуши и да покаже иницијатива, но сепак има работи кои едноставно не ги личи за женско. можеби сум старомоден но сепак се понежниот пол и подобро е така.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Жените секогаш го користат методот на комуникација што најмногу го познаваат, и најмногу се докажал во нивното минато (НЕ мора да значи, но во повеќето случаи е така).
Нормално, доколку поседуваат физичка убавина - таа сама за себе си зборува, па не мора многу да е отвараат устата.
А додека цигарите... тие се дел од денешницава, и ништо не значи дали машко или женско ја пуши цигарата. Фала богу, добро би било девојката да е не-пушач, од аспект на нејзиниот партнер и неговата замисла за идеална женска.

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Работава е, грда сум и дебела, и затоа сум металка се облакам во црно, пцујам, ги мрзам сите што не се металци, поготово таканаречените кремови и шмизлетини (не за друго им завидува што се убави и дотерани а она не може, природа и дала толку) и се пијанчам повраќам и се тркалам по земја.

Two words for you girl: Iskompleksiranost i frustracija :) .

Ама кога ке видиш исто како што има педери така има и мушкоданки.

Дефинитивно треба да се знае кој треба да има машки карактер кој женски.
Кога ќе треба да се сексаме да ме привлече со женственоста а не да си мислам дека со Боки 13 сум легнал.
Автоматски ке овене цвеќето....уствари нема ни да процвета... разбираш.

Kajgana Shop

На врв Bottom