Девојки што пцујат, се дерат и пушат

A

AnFem

Гостин
Ме нервира зборот женственост!
Ме нервираат карактеристиките кои и ги давате на жената!
Пцуењето и дерењето се невкусни кога ги практикува било кој.Ни мене не ми е привлечен маж кога пцуе и вика!
Во тинејџерските години мислевме дека тоа е кул, а сега, ЈЕБИ ГА, човек си, ќе се изнервираш, ќе пукнеш, ќе почнеш да викаш и ќе отераш се’ во три лепе ПИЧКЕ МАТЕРИНЕ, без разлика на полот.

(Цигарите се друга приказна, кој сака нека се доуништува со тој капиталистички производ)
Јас изгледа најженствена сум кога играм кантер и пијам пиво :pipi:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Мене не ми бендисуваат типки со такво однесување, мислам секси изгледа цигарче и пиво некаде во парк или во времето по кафиќи и да пцуе по малку, ама кога ќе видам жена со цигара како оди по улица, трга и плука надвор како кондуктер од штипски автобус ми изгледа како после како треба да го бакнам Иги Поп на испраќајне.
Исто така и одот на жената многу ми е битен сегментот на женственост, има жени кој чекорат како Хулк (претежно кај повисоки го имам забележано ова) и ако имаат уште малку погруб израз на фацата..Бљак.

Член од
19 октомври 2011
Мислења
296
Поени од реакции
253
секој има право да си прави што сака се додека со тоа не го крши законот!!! :)
Се' додека некоја таква девојка како во темава не ти го надува ку*ацот до тој степен да мораш да ја тепаш со гумениот “пендрак“ и да ја испрскаш за да се смири. :))))))))

Малку посериозен одговор: Мене ме иритираат девојки кои не се понашаат женствено како Девствените Острови. :) Сакам цура у права смисла на зборот. Мила, нежна, драга, право маче, а не лавица, тигрица или некоја нескротлива каубојка или индијанка. :D Обично таквите се малку погласни, подиви и помаженствени од другите девојки. :D Стварно е иритантно некоја сељандура да се дере кога се расправља и цело маало и улица да ја чуе. Инстантно ми го крева притисокот и ми иде да и ја ротирам фацата за 180 степена. Ова зборам само за девојки со кои сум во интеракција и се такви, ако гледам некоја од страна таква што ми е гајле, не сум засегнат. Пушење (цигари :)) не ми смета кај девојка се додека тоа инволвира и друг тип на пушење. ;) Али дерење и те како ме нервира. Што ќе реши со тоа, апсолутно ништо. За пцуење... па и тоа гласам не. Невкусно е да видиш девојка како пцуе и се понаша како ороспиче. :) Можда повише си кажав мои лични преферирања, ама ипак прегласни и надувани девојки не сакам. Ме палат девојки во кратки сукњички кои седат на клупа или столче со скрстени нозе, пушат цигара и имаат фацичка во стилот “Wanna fuck me baby? Let's do it!“. Е такви мачкици може. :pos:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас изгледа најженствена сум кога играм кантер и пијам пиво :pipi:
И ти отпаѓаш од комбинација, пивото и кантерот не се женствени откажи се од нив :icon_lol:

Мислам дека темава е пакет на карактеристики кој ги поседува некое девојче. Постоеа во средношколските денови, сега немам видено некоја девојка да се тепа. Посебно наведениве карактеристики ги поседува секој човек, се дереш кога ќе те фати жута минута и некој те испровоцирал до тој степен, пцуеш кога те пцујат. Сигурно нема да се смешкаш кога некој те вади од патики.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Девојки што пцујат, пушат, се дерат = психички неарна. На женско не му личи тоа.

A

AnFem

Гостин
И ти отпаѓаш од комбинација, пивото и кантерот не се женствени откажи се од нив :icon_lol:

Мислам дека темава е пакет на карактеристики кој ги поседува некое девојче. Постоеа во средношколските денови, сега немам видено некоја девојка да се тепа. Посебно наведениве карактеристики ги поседува секој човек, се дереш кога ќе те фати жута минута и некој те испровоцирал до тој степен, пцуеш кога те пцујат. Сигурно нема да се смешкаш кога некој те вади од патики.
Па јасно, ама овие погоре сакаат бубалки до нив, неспособни за физичка или психичка самоодбрана, а ако земеш да им помагаш во „машките“ работи, тогаш делот со женственоста не важи! :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Па јасно, ама овие погоре сакаат бубалки до нив, неспособни за физичка или психичка самоодбрана, а ако земеш да им помагаш во „машките“ работи, тогаш делот со женственоста не важи! :)
Богами, да му го направиш казанчето или да го исчистиш одводот додека он лежи на креветот сигурно нема да ти пререче за женственоста:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Пцуење како кочијаш и дерење не личат за двата пола, не само за женскиот. Ко од улица прибрани.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Пцуење како кочијаш и дерење не личат за двата пола, не само за женскиот. Ко од улица прибрани.
И ти испаѓаш од комбинација, кај се видело жена да гледа фудбал и да навива :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
И ти испаѓаш од комбинација, кај се видело жена да гледа фудбал и да навива :)
Види, повеќето од ова машкиве многу дискутабилни луѓе да ти биле :) По едни теми викаат им пречеле жени што не се разбирале толку во „машките“ сфери ко што кажа со водоводот ти, по други теми викаат им пречела и неженственост. И ај сеа НЗС :) Среќа све со богато искуство се собрани тука па можеш да поднаучиш :icon_lol:

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711

Kajgana Shop

На врв Bottom