мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.067
- Поени од реакции
- 23.513
дали сметаш дека само ради тоа што сум од битола го бранам дечкото. прво битола не е некоја паланка од 5000 жители па да сите се знаеме. воопшто и не го познавам дечкото.Оооффф... ти видов во локација дека ти пишува Битола и се ми стана јасно.
Членот што го цитира го искористи за пример на гомнојадач, а Марјан кој јаде гомна за пијаници, комшии, глупи луѓе (овде не знам како не се навредивте вие обожавателите ко ви го пикна на многу директен начин), па за луѓе што слушаат ваква, таква музика... Најди ми еден клип на Марјан во кој не јаде гомна и тогаш ќе се повлечам од дискусијава.
како второ некој ке се навреди од неговите клипови само ако го вреѓа вистината , што би рекле има премногу високо мислење за себе засновано на лага. сега дали и ти спаѓаш во луѓе кои ги вреѓа вистината или имаш ептен прозападно мислење за себе така да нашиот прост балкански менатлитет некако ти е туѓ незнам, но ако ми речеш дека никогаш и во ниеден негов клип се немаш препознаено во ниедна ситуација тогаш или си премногу млад или стварно животот тие монотон и досаден. така да и во првиот случај и во вториот би ти препорачал да се смешаш малце со луѓе, да не речам стани од пред компјутер и излези малце.
а и чудна дефиниција имаш за хумор. ај најдими некој добар хумор каде некој или некоја карактерна црта не се напаѓа или вреѓа, пример вицеви за плавуши или џандари црногорци боснаци и тн да не бројам.самиот хумор се заснова на тоа да се исмејува нешто и сега сите што се плавуши или што се полицајци или генерално земено треба да се вреѓаат или ??