- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 2.036
- Поени од реакции
- 2.065
Јас пак да прашам за испитот менаџмент... какви прашања дава, колку и дали ја спушта границата? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само едно прашање ако ти фали или може и 2-3 со стручен труд плус ?има поправен а ако е за едно прашање и ако имаш стручен труд немора да преполагаш
Колешка еФала колега/колешка![]()
Испитот математика колку задачи има и колку треба да се решат за да се помине, и дали има прашања по 2 како на колоквиум?![]()
Ај ако сакаш пиши што се скратил професорот.![]()
На отворените прашања Макроекономија втор колоквиум некој дали се сеќава ?
--- надополнето: 25 декември 2011 во 14:38 ---
Само едно прашање ако ти фали или може и 2-3 со стручен труд плус ?
ај те молам кажи од каде се треба да се учи финансиски менаџмент? дали само учебник или има и презентации, домашни? - навистина ми треба помош затоа што сум вонредно!
--- надополнето: 25 декември 2011 во 15:25 ---
Ај ако дознаете за отворени прашања по макроекономија пишете ве молам!
Само едно прашање ако ти фали или може и 2-3 со стручен труд плус ?
Точно,по две прашања и 6 задачи има на испит само не се замарајте со бодовите пошто со него никогаш не се знае по колку бода носат задачите и колку треба да имаш за да поминешЈас како што ми кажаа знам дека има 6 задачи и две на заокружување (3 задачки од темите од 1 колоквиум и 3 од вториот) и дека треба носат по 15 бода сите задачи и по 5 овие на заокружување... вкупно 100 бода а треба да решиш 4 задачи и двете на заокружување за да поминешИ јас сум на испит и така сум информирана ..
Ај кажете нешто за однесување на потрошувачите..што, како се паѓа, некоја препорака, има ли прашања негде..и такаа![]()
Препорака? Набави си ја книгата и однеси ја на полагање, ќе си ги најдеш одговорите внатре![]()
колеги, ај ве молам кажете каков е втор колоквиум аграрна политика и од кај да се учи матерјалот, дали од презентации, скрипта.... сварно матерјалот е тапа за учење![]()
Fala mnogu kolega : ))))има поправен а ако е за едно прашање и ако имаш стручен труд немора да преполагаш