Има. Минатата година на колега му фалеа малку бодови да помине и му кажа на Кирил дека има направено семинарска и тој му ги додаде бодовите од семинарската и го пушти.Некој со искуство од испит Финансиски пазари да сподели некое прашање ??? има ли шанси да ме пушти ако ми фалат 2-3 поени на втор колоквиум + сум со семинарска или тешко ?
Фала колега/колешкаИма. Минатата година на колега му фалеа малку бодови да помине и му кажа на Кирил дека има направено семинарска и тој му ги додаде бодовите од семинарската и го пушти.
ве молам помогнете јас сум од проект 45 колоквиум имам на 26 во понеделник тие задачи што ги дава Драги Јанев на редовните студенти нас ни ги дава истите затоа имаме после вас.Дали некој се сеќава на испитните задачи по математика за економисти од 1 година 2 колоквиум, вкаматување, ренти, влогови, амортизации,изводи, интеграли? Пратете на termosnejks@hotmail.com
DA.Страните што ги скрати финансиски менаџмент зза колоквиум,и за испит не треба да се учат нели?
Ај ако сакаш пиши што се скратил професорот.Страните што ги скрати финансиски менаџмент зза колоквиум,и за испит не треба да се учат нели?
има поправен а ако е за едно прашање и ако имаш стручен труд немора да преполагашAj ako moze nekoj od kolegite da ne znae po FPI dokolku ti falat nekolku boda za polozuvanje na 2 kolokvioum ili ako ne si zadovolen so bodovite, dali moze da se odi na popraven kolokvium ili mora na ispit?
blagodaram odnapred
Од 41 до крајот на темата и од 373 до крајот на темата И еден колега беше напишал дека и на 270 страна формулата на треба,ако ти менува нешто една формулаАј ако сакаш пиши што се скратил професорот.
А зошто јас слушав дека се мн скржави за оценки и пуштање... Дај боже да сум грешка... А да не се сеќава некој дали брзо дадоа резултати минатата година на втор пошто нели и на пишување има сега.. Фала однапредима поправен а ако е за едно прашање и ако имаш стручен труд немора да преполагаш