Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам никој не напиша за тоа како испадна жрепката во Копа дел Реј. :)
1324644702997.jpg
Можно е(и многу веројатно) ново Ел Класико. Поточно две Ел Класика. Првото на Сантиаго Бернабе, на 18 јануари, второто, недела подоцна, на 25ти, на Камп Ноу. :свиркам:

Ја викам ние ќе оболеме сите до еден...:)

Мадрид се заинтересирани за Куенка. Жозе бил импресиониран од неговата глума при првиот пенал од вчерашниот натпревар. :icon_lol:

П.С.
15-минутен Highlights во HD. Какви само одбрани имаше голманот на гостите. Да не му беше денот, комотно можело да биде 15-0.:sneaky:

ako igrase prviot tim ke imase komedii po terenot :)

srekja sto iniesta ke go nema dolku inace tesko nas,po villa i iniesta ako go nemase dolgo vreme tesko ke bese :)

Ариго Саки за Пеп:
“He’s the author of this great Barcelona side – the master and creator of the beautiful style of play his team always displays, and the coach who achieves great results through education. He has written a great script and he is the director of the show.”

http://www.totalbarca.com/2011/news/quote-of-the-day-arrigo-sacchi-on-guardiola/#more-98220

П.С. Ви текнува на потегов и на голов :cuc:....

Интересен факт: Во досегашните 29 официјални натпревари, оваа сезона, Барса има искористено 29 различни стартни состави. :)

sepak, taa godina ne osvoija nisto
не таа година, но наредните да
--- надополнето: 24 декември 2011 во 19:09 ---
Mногу убаво видео, уживајте и пуштете малце погласно !

Од 3:40 до 3:50 беа секундите кога домашните сериозно размислуваја да ме тестираат дали сум нормален, оти ја кренав цела кујча во воздух од врескање. Прекрасно видео, не потсети само на добрите работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom