Фан Клуб: Барселона

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Гледам никој не напиша за тоа како испадна жрепката во Копа дел Реј. :)
Можно е(и многу веројатно) ново Ел Класико. Поточно две Ел Класика. Првото на Сантиаго Бернабе, на 18 јануари, второто, недела подоцна, на 25ти, на Камп Ноу. :свиркам:
Ја викам ние ќе оболеме сите до еден...:)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.606
Поени од реакции
22.611
Мадрид се заинтересирани за Куенка. Жозе бил импресиониран од неговата глума при првиот пенал од вчерашниот натпревар. :icon_lol:

П.С.
15-минутен Highlights во HD. Какви само одбрани имаше голманот на гостите. Да не му беше денот, комотно можело да биде 15-0.:sneaky:

I

IBIZA SOUND

Гостин
ako igrase prviot tim ke imase komedii po terenot :)

srekja sto iniesta ke go nema dolku inace tesko nas,po villa i iniesta ako go nemase dolgo vreme tesko ke bese :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ариго Саки за Пеп:
“He’s the author of this great Barcelona side – the master and creator of the beautiful style of play his team always displays, and the coach who achieves great results through education. He has written a great script and he is the director of the show.”

http://www.totalbarca.com/2011/news/quote-of-the-day-arrigo-sacchi-on-guardiola/#more-98220

П.С. Ви текнува на потегов и на голов :cuc:....

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.606
Поени од реакции
22.611
Интересен факт: Во досегашните 29 официјални натпревари, оваа сезона, Барса има искористено 29 различни стартни состави. :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
sepak, taa godina ne osvoija nisto
не таа година, но наредните да
--- надополнето: 24 декември 2011 во 19:09 ---
Mногу убаво видео, уживајте и пуштете малце погласно !

Од 3:40 до 3:50 беа секундите кога домашните сериозно размислуваја да ме тестираат дали сум нормален, оти ја кренав цела кујча во воздух од врескање. Прекрасно видео, не потсети само на добрите работи.

Kajgana Shop

На врв Bottom