Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ај за прва брачна ноќ, океј е тоа. Ама замисли да имаше некоја религиска одредба, жената да се чува за 3,458та брачна ноќ.
E to bi vec bilo nesto..

Член од
12 јули 2011
Мислења
869
Поени од реакции
424
Heh... i "modernoto" li ti vreme nashe. Site sakame da kleckame, a posle site sakame nevina da zememe... Epa nema em-em, jbg... Uste ne e iskorenet kompleksot " prv i edinstven "... abe prv moze da si, ama edinstven kolku ke si - prasanje e... Vikaat deka zena dodeka ne proba 3 ku*a nemoze mirno da umre, ke se maci, taka sum slusnal... I preku taseta mi e toa nevina = postena, cesna i sl... Mislam se razbira deka ne e u redu da se hevta so sekoj tret, ama neka mi se javi toj sto nasol nevina i ja cuval taka 5 godini do brak ...

Член од
9 декември 2011
Мислења
87
Поени од реакции
15
koga edna devojka bi legnuvala so sekogo taa devojka ne zasluzuva ni da ja poglednes osven toa na maskite im odgovara da ja legnuvaat sekoja sto ke ja sretnat iskreno i mene bi mi odgovaralo zs ne? megutoa stvarno postojat devojki koi se cuvaat za brak i veruvajte deka taka e podobro ne deka se zaostanati ednostavno ne sakaat da mu se dadat na sekoj idiot sto ke go sretnat e sega wise guys ima mnogu ke recat bile grdi ili neznam sto nesto slicno kako lisicata so grozjeto ama nema vrska sekoja ovca za svoja noga :D

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
abre kakvi prvi bracni noci, lugje !!!!
pa zarem ne gledate okolu vas sto se slucuva, se kleckaat i hevtaat ko stuki, uste u osnovno, a za u sredno ic da ne pravime muabet. Nekoi baraat izgled, nekoi karakter, nekoi pari i kola da ima deckoto, ama vazno site se ... ne ko bunari, tuku ko rudnici izmegju toa nogite ... spored mene denes casna i postena devojka/zenska nema, osven ako nekoja epten e ruzna, pa nikoj nejkje da i go b**ne, ili ako nekoja e totalka 100% zabegana po knigite i karierata ... JBG toa ti e ...

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Некогаш девојките на 17 години пееја - Седамнајс ми је година још се нисам љубила
А денес на 12 години пејат- Први пољубац давно заборавјен

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Има...ама тие се загрозен вид....останативе........ко секој ден да е крај на светот.....
кој за пари...кој за задоволство.....

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
А што има тука толку чудно ако девојки на 20+ години сеуште се невини ? Па гледам дури ги вреѓате како се тие заостанати и не знам што. Можеби не го нашле вистинскиот на кој ќе му се предадат. Па зарем со секоја будала да се легне колку само да се изгуби невиноста ? Машкото треба да ја заслужи девојката за да ја има.
Да, познавам девојки кои се над 20 години и уште се невини. И не дека се чуваат за првата брачна ноќ туку ете не го нашле вистинскиот.
А тоа со религиите нема врска. Во сите религии сексот пред брак е забранет. Ама колку денес постојат вистински верници?
Не познавам некој кој се чувал затоа што е премногу религиозен.
извини а како тоа ќе знаеш кој е тој ВИСТИНСКИОТ? Се познава ли некако?? Не ми е јасно...сакаш да кажеш ако не дојде тој вистинскиот дека ќе чекам до 30 год??? Како па да не! Секој си сфаќа различно ама муабети од типот бла бла...па чекај да го најдам вистинскиот...па да не ме остави после тоа...па аууу хименот е нешто свето за мене....за мене се многу ниски.
Што толку важност се придава на тој првиот пат??Што е толку тоа битно кога секој нареден пат после првиот е стопати подобар отколку првиот.Мажот не треба да се гордее што и бил прв на некоја..треба да се гордее ако и биде последен така да...во еден претходен пост реков...најдобро би било на нас девојките да ни ги отстрануваат химените уште на самото раѓање за да нема после непотребни проблеми....на тој начин нема да има прв ама ќе има последен...што за мене е многу поважно,

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
Jas sum be vistinskiot hej !!!
Casna rec, dodzite kod meni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
3 октомври 2011
Мислења
170
Поени од реакции
64
извини а како тоа ќе знаеш кој е тој ВИСТИНСКИОТ? Се познава ли некако?? Не ми е јасно...сакаш да кажеш ако не дојде тој вистинскиот дека ќе чекам до 30 год??? Како па да не! Секој си сфаќа различно ама муабети од типот бла бла...па чекај да го најдам вистинскиот...па да не ме остави после тоа...па аууу хименот е нешто свето за мене....за мене се многу ниски.
Што толку важност се придава на тој првиот пат??Што е толку тоа битно кога секој нареден пат после првиот е стопати подобар отколку првиот.Мажот не треба да се гордее што и бил прв на некоја..треба да се гордее ако и биде последен така да...во еден претходен пост реков...најдобро би било на нас девојките да ни ги отстрануваат химените уште на самото раѓање за да нема после непотребни проблеми....на тој начин нема да има прв ама ќе има последен...што за мене е многу поважно,
ако е така како што викаш оговорими зошто жените имаат химен
--- надополнето: 25 декември 2011 во 22:19 ---
abre kakvi prvi bracni noci, lugje !!!!
pa zarem ne gledate okolu vas sto se slucuva, se kleckaat i hevtaat ko stuki, uste u osnovno, a za u sredno ic da ne pravime muabet. Nekoi baraat izgled, nekoi karakter, nekoi pari i kola da ima deckoto, ama vazno site se ... ne ko bunari, tuku ko rudnici izmegju toa nogite ... spored mene denes casna i postena devojka/zenska nema, osven ako nekoja epten e ruzna, pa nikoj nejkje da i go b**ne, ili ako nekoja e totalka 100% zabegana po knigite i karierata ... JBG toa ti e ...
аман бе еве јас ти викам има и невини и поштени не се сите такви како што мислиш

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
ако е така како што викаш оговорими зошто жените имаат химен
па стварно не знам зошто тос може да одговори некој доктор пример од медицински аспект.Али ја гледам од другава страна на работтите и гледам дека тој химен ни ствара премногу проблеми и психички притисоци и на вас мажите а и на нас така да болље да го нема би било и за двете страни.

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
а какви се тие поштени да те прашам?? Некоја која пробала и анален и орален ама не и вагинален со цел да се перчи дека е невина????
е извини ама такви има мнооогу даа.
А невина ама онака во вистинската смисла за мене е некоја која се мажи за човекот со кој го имала:Првиот бакнеж,првите допири,првиот секс ,првата љубов и све остало.Значи некоја која од еден маж повеќе не видела...е извини ама такви сигурно нема

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
а какви се тие поштени да те прашам?? Некоја која пробала и анален и орален ама не и вагинален со цел да се перчи дека е невина????
е извини ама такви има мнооогу даа.
А невина ама онака во вистинската смисла за мене е некоја која се мажи за човекот со кој го имала:Првиот бакнеж,првите допири,првиот секс ,првата љубов и све остало.Значи некоја која од еден маж повеќе не видела...е извини ама такви сигурно нема
Кој те лаже дека нема?Има и тоа многу.

Член од
3 октомври 2011
Мислења
170
Поени од реакции
64
па стварно не знам зошто тос може да одговори некој доктор пример од медицински аспект.Али ја гледам од другава страна на работтите и гледам дека тој химен ни ствара премногу проблеми и психички притисоци и на вас мажите а и на нас така да болље да го нема би било и за двете страни.
ти незнаеш:) ма јас мислам дека знаеш само така ти чини па се праиш дека незнаеш ама јас мислам дека тој химен сигурно не е случајност

Kajgana Shop

На врв Bottom