Турција ги прекина сите контакти со Франција

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
Nejse,ajde sega ke ve ostam, da pisuvate sto ke sakate, odnosno mozete slobodno so umot veligden da si napavite. Goodbye

Ajde pocnete, 1-2-3 urrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa
--- надополнето: 23 декември 2011 во 20:48 ---

Dete citaj se, recnikot tie slicen kako od Human,da ne si ti toj..?:icon_lol:

Да тој сум, љубомориш што сум толкав хакер 20 акаунта што имам а администраторите неможат да ме фатат?

Читај се ти "стари" . Или пак ќе се лигавиш за новиот хајтек изум кој што постои од 60тите.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
opaaaaaa bravos, pssss Turcija osven od bezpilotnite avioni nemase nisto zemeno od Izrael, a sega nema potreba,zatoa sto Turcija uspee da proizveduva bezpiloten avion a i se i sesto, imeto na avionot e ANKA..
Поларис, откогато другите произведуват безпилотни летала, вие бевте многууу далеку ... безпилотни летала се произведуват и тука и во Израел и каде ли не.
Преди месец ни зборуваше за турски сателит - когато другите во 70те и 80-те години пракjaха сателити и луге во космоса, вие каде бевте? Уште чекаме моментот,когато ке пратите човек во космоса, па да ни кажеш.
Фалиш ни се со големи задоцнуваниja. Аjде Goodbye и срекно посрештане на 2012.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.460
Поени од реакции
5.160

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.089
Поени од реакции
1.257
Ти веруваш во ова?
Уствари, знаеш што пишува, разбираш?
Извини ама зошто толку дрско се однесуваш?? Постојано иронично ми се понашуваш,корегирај се малку..

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.460
Поени од реакции
5.160
Извини ама зошто толку дрско се однесуваш?? Постојано иронично ми се понашуваш,корегирај се малку..
Без навреда бе друже, само те прашувам.
Пошто со твоите ставови ми делуваш само како да ги читаш насловите на вестите, ги бираш само оние што ти одговараат и ги "плескаш" на форумов.
Озбилно сега, одговори, разбра што е целта на веста што погоре ја постираше?

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
Поларис, откогато другите произведуват безпилотни летала, вие бевте многууу далеку ... безпилотни летала се произведуват и тука и во Израел и каде ли не.
Преди месец ни зборуваше за турски сателит - когато другите во 70те и 80-те години пракjaха сателити и луге во космоса, вие каде бевте? Уште чекаме моментот,когато ке пратите човек во космоса, па да ни кажеш.
Фалиш ни се со големи задоцнуваниja. Аjде Goodbye и срекно посрештане на 2012.
Без Поларис форумот не е интересно..:icon_lol:
--- надополнето: 24 декември 2011 во 00:41 ---
Без навреда бе друже, само те прашувам.
Пошто со твоите ставови ми делуваш само како да ги читаш насловите на вестите, ги бираш само оние што ти одговараат и ги "плескаш" на форумов.
Озбилно сега, одговори, разбра што е целта на веста што погоре ја постираше?
Остај го овој туркофилот, наместо да ги подржува христијаните, тој постојано плука кон грците и кон другите христијани.. А во едно се занесува со Античката историја.

M

.:makedonec:.

Гостин
Без Поларис форумот не е интересно..:icon_lol:
--- надополнето: 24 декември 2011 во 00:41 ---

Остај го овој туркофилот, наместо да ги подржува христијаните, тој постојано плука кон грците и кон другите христијани.. А во едно се занесува со Античката историја.

Поларис е на годишен одмор .... :pos: (такозвани БАН ! ) ... :D

P.S - Се зафркавам ... али незнам само како до сега успева човекот да не лапне бан, иако има највисок степен на агресивност ! :(

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
oon,

Секој сојуз си носи свој терет. Прашање е колку етиката ќе ни дозволи како луѓе да премижиме преку некои злосторства што се сторени. Признанието покажува и покајание, а непризнавањето раѓа сомнеж за задни намери. Не оди подалеку, и во Македонија има Ерменска заедница, што потекнува од тој геноцид. Оди соочи се со нив и прашај ги нека ти ги раскажат приказните на нивните баби и дедовци, и на нив речи им дека тоа е лага, дека никој не ги избркал од дома ниту им ги силувал и масакрирал роднините, кажи им дека тоа ги лажат комунистите.

За тоа дека жртвите биле Ерменци како дел од војската на Русија нека лажат други, бебиња, деца, жени, старци, силувања, колења, нечовечост, докажана суровост, не само врз Ерменците, во истиот период е истребено над 4.000.000 Православно христијанско население од Мала Азија и со тоа Мала Азија станува 100% муслиманска. Притоа еден цел народ буквално е целосно уништен, Асирците.

Не исчезнале тек така они, не извршиле харикири, биле масакрирани. Тоа бил геноцид од религиозен карактер.

Тоа што Турција не го признава тоа, мене ми дава за право да се запрашам, кои се вистинските намери на оваа држава.

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
Поларис е на годишен одмор .... :pos: (такозвани БАН ! ) ... :D
Не не е баниран:)
--- надополнето: 24 декември 2011 во 00:48 ---
--- надополнето: 23 декември 2011 во 20:34 ---

Citaj se be dete,sto pisuvas bez smisleni odgovori?, daj ne me zamaraj odi tamu raspravaj se so Grcite i Albancite, ne me zamaraj mene tolku.. eee majkomu stara,od inaet ke puknis,a i site kako tebe..
Поларисчоооо
--- надополнето: 24 декември 2011 во 00:50 ---
Nejse,ajde sega ke ve ostam, da pisuvate sto ke sakate, odnosno mozete slobodno so umot veligden da si napavite. Goodbye

Ajde pocnete, 1-2-3 urrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa
--- надополнето: 23 декември 2011 во 20:48 ---
Не си фер Поларисчо што не избегаваш..

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
пред едногласно сите да ги подржиме Турците во име на денешното пријателство ( кое се надевам е искрено) , размислете убаво за 5 вековното "Пусто Турско"..

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
P.S - Се зафркавам ... али незнам само како до сега успева човекот да не лапне бан, иако има највисок степен на агресивност ! :(
Можеби другарите му се администратори!! Побргу ние можеме БАН да јадеме него тој, од 2008 година е член на овој форум, и изгледа има пуштено корени..

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Оставете го Поларис на мира, човекот си ја сака Турција и нормално си ја брани.

Тоа што турција прекинува врски со Франција е сосема исправно, кој кур е франција па да се меша во туѓи политики и истории. Ги мразам цела нација се лигуши и ѓубриња.
Ја поддржаа Грција во Букурешт и секогаш се против Македонија.

Се на се французиве се меѓуножјето на курвата вавилонска!

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
Оставете го Поларис на мира, човекот си ја сака Турција и нормално си ја брани.

Тоа што турција прекинува врски со Франција е сосема исправно, кој кур е франција па да се меша во туѓи политики и истории. Ги мразам цела нација се лигуши и ѓубриња.
Ја поддржаа Грција во Букурешт и секогаш се против Македонија.

Се на се французиве се меѓуножјето на курвата вавилонска!
Па французите се паметни луге, што бараше Грујо да кради историите на Грција..

Вмровците од секогаш згрешиле,така и ќе продолжат.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Па французите се паметни луге, што бараше Грујо да кради историите на Грција..

Вмровците од секогаш згрешиле,така и ќе продолжат.
Па нормално дека се паметни,тие ви продаваат половни воени авиони по цени од нови.

Kajgana Shop

На врв Bottom