Парфеми

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Bondage Body Spray
Hugo Boss #6 (Grey )
Lacoste Elegance
Adidas Victory League
so ova raspolagam momentalno na lager
site zadovoluvaat moi standardi

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.102
^
Јас па би рекол вака:
По благи парфеми скоро сите на Jobbs, сите се убави појди во Unique ќе најдеш, потоа Lacoste Challenge, и Black XS Paco Rabanne
По остри парфеми Polo Blue, Polo Explorer, Police Pure, Davidoff Cool Water
:smir:
Болдираниот :pehar: (само за млади дечки препорачано)

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Zaclenete se na

http://www.perfumeemporium.com/beautybucks/register.cfm?referrernum=212662

i odma dobivate 10 dolari, a so sekoj so ke zaclenvate i sekoj pod nego i taka natamu dobivate beauty bucks so sho gi kovertirate vo dolari. Inaku stranata e za mirisi-originali(maski i zenski), inaku jas imam poracano od niv i mn e faca, dostava do makedonija do 3 mirisi e 15 dolari

eve kako odi postapkata

Examples of Total Rebates You Could Earn in One Year* No. of direct referrals you make 20 50 100 If each referral spends $50 per month and refers 5 people who also spend $50/mo: $420 $1050 $2100 If each referral spends $100 per month and refers 5 people who also spend $100/mo: $840 $2100 $4200
isto mozite i biznis da si naprajte primer gi poracvate mirisite i odite v parfimerija i za iljadarka poeftino mu gi davate i odma vi gi zemat so napraj eden moj drugar(pr. 3 mirisi po 3000 da prodajte 10000 ete gi v dzeb)

http://www.perfumeemporium.com/beautybucks/register.cfm?referrernum=212662
За колку време го добиваш парфемот?
Едит, инаку овој период се дружам со http://www.ceepackaging.com/wp-content/uploads/postcovers/post_3696/cover.JPG, и незаменливиот http://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265273409921&c=Page&cid=1265275330785&collAssetType=LBIProductSet&pagename=vsdWrapper

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Давајте предлог за машки парфем до 700 ден,ама да е стварно добар

Член од
10 август 2010
Мислења
183
Поени од реакции
7
Еден ист парфем неможам да користам подолго време, па затоа си имам неколку омилени дома (ги користам зависно од ситуацијата). Моментално имам: Ice sheers (delicious), UDV (chic-issime), B.U (trendy and wild).

Член од
6 февруари 2010
Мислења
124
Поени од реакции
4
Ај да прашам и овде , да не знае некој каде можам да најдам парфем со мирис на јоргован ? :turn: Барам таков веќе 4-5 год. знам дека имаше таков во орифлејм, али веќе го нема :toe:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Ај да прашам и овде , да не знае некој каде можам да најдам парфем со мирис на јоргован ? :turn: Барам таков веќе 4-5 год. знам дека имаше таков во орифлејм, али веќе го нема :toe:
Ќе си прашаш во парфимерииве, оди во Јуник или Шатце или некоја друга и ќе најдат некој со јоргован. На англиски е lilic.
Има доста парфеми со мала мирисна нота на јоргован.
А еве еден баш јорговански парфем, само не знам дали го има кај нас.

Или ова

Член од
6 февруари 2010
Мислења
124
Поени од реакции
4
Ќе си прашаш во парфимерииве, оди во Јуник или Шатце или некоја друга и ќе најдат некој со јоргован. На англиски е lilic.
Има доста парфеми со мала мирисна нота на јоргован.
Знам дека има, најдов на нет јас ама по парфимерииве и не баш, али арно ти текна у Јуник не сум била да прашам одамна .. Тенкју вери мач :smir:

ninanajna

Ice Girl
Член од
15 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
12
Моментално хит ми се овие двата на Bvlgari Omnia iRicci Ricci

Најубави ми се за летниот период

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Ким Кардашиан
Не знам дали го има тука, ама ако го има МОРА да го пробате зашто е прекрасен, имав среќа да ми го донесат на подарок од Америка, баш има цветен мирис за лето ама многу ми е жал да го трошам и го користам само во специјални прилики.

Kajgana Shop

На врв Bottom