Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stivie G

Гостин
Гласањето за играч на годината во Премиер Лигата на Скајспорт требаше да трае до 1 часот, но тоа е продолжено со цел да победи Нани

Член од
24 март 2010
Мислења
15.311
Поени од реакции
26.227
Гласањето за играч на годината во Премиер Лигата на Скајспорт требаше да трае до 1 часот, но тоа е продолжено со цел да победи Нани
Суарез е изгласан за најдобар играч во ПЛ за 2011 година. Зад него се најдоа Нани и РВП.
:vozbud::vozbud: Не е можно масонските врски на Ферги да промашиле. Ќе го поништат изборот. Утре ќе го прогласат Де Геа за најдобар. За инает на навивачите на Ливерпул...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не, озбилно, до кога е то гласањето и кога ќе се знај победникот ? Или вистина Суарез победи ?

S

Stivie G

Гостин
За да ти укажам оти се глупираш.
Ебати троло ебати..
Сакајки мене да ме направиш глуп самиот се правиш, и не ме цитирај повеке, имаш опција да ме игнорираш, направи го тоа како што ке го направам и јас сега

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ѓупци... на плоштад на секоја стара нова година кога даваа беспари хамбургери, ѓупците се трансформираа во најголеми верници (на Василица воедно нели) за да бидат први во големата редица која чека бесплатен хамбургер.
Интересно е што големата редица ја сочинуваа ѓупци.

Дечкото погоре има поента кога вика “местено“. Јас не викам дека е до толку грубо и местено, ама нешто има.
Кој може да дозволи во педантна земја ко Енглеска, некој што бил поткачен за расизам да стане најдобар фудбалер за нецела година?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom