- Член од
- 14 ноември 2011
- Мислења
- 2.277
- Поени од реакции
- 4.314
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зарем снимаат продолжеток на Блејд Ранер?Ридли јава на стара слава.Ќе видиме дали е уште еден рециклиран филм или барем ќе го даде она што недостасуваше во сите делови-потеклото на ксеноморфите.
Ај што го снима Прометеј туку и ме копка како ќе излезе на крај со продолжетокот на Блејд Ранер?

Зарем снимаат продолжеток на Блејд Ранер?
Некои филмови едноставно треба да се остават на мира...

Гледан ми еМене ми има The Nine Gate таква мрачна атмосфера низ целиот филм плус Џони е присутен ама тој најверојатно го имаш гледано. http://www.imdb.com/title/tt0142688/

Филмов ќе биде приквел на Alien серијалот?Ридли јава на стара слава.Ќе видиме дали е уште еден рециклиран филм или барем ќе го даде она што недостасуваше во сите делови-потеклото на ксеноморфите.
Ај што го снима Прометеј туку и ме копка како ќе излезе на крај со продолжетокот на Блејд Ранер?
Oкеј.. наредната година познатата бајка за Снежана ќе ја гледаме во две верзии..едната во комедија стил , другата вo акција
Mirror Mirror
Snow White and the Huntsman

И Кристен Стјуарт ја упропастува екипата за филмов.повеќе го очекувам вториот пред се поради Чарлиз Терон и Крис Хемсворт........The Mighty Thor!!![]()
Зарем снимаат продолжеток на Блејд Ранер?
Некои филмови едноставно треба да се остават на мира...
За тоа имаш опција „Барај“.име на филм - " Тема за тие што го гледале филмот " , е страшна турлитава од тема . Сакам да прочитам сега за Mr.Nobody што имате дискутирано , ама треба 2 саата да барам на која страна е од 38те муабетот. Колку што ме држи помнењето беше филмот ставан во таа тема . Некој ако е брз у барање , нека ми каже на која страна е .