Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ридли јава на стара слава.Ќе видиме дали е уште еден рециклиран филм или барем ќе го даде она што недостасуваше во сите делови-потеклото на ксеноморфите.

Ај што го снима Прометеј туку и ме копка како ќе излезе на крај со продолжетокот на Блејд Ранер?

Ридли јава на стара слава.Ќе видиме дали е уште еден рециклиран филм или барем ќе го даде она што недостасуваше во сите делови-потеклото на ксеноморфите.

Ај што го снима Прометеј туку и ме копка како ќе излезе на крај со продолжетокот на Блејд Ранер?
Зарем снимаат продолжеток на Блејд Ранер? :tapp:

Некои филмови едноставно треба да се остават на мира...

http://www.imdb.com/title/tt1189073/
Се моли која год будала да ги преведува насловите на ИМДБ на Македонски, да престане! Глупаво е, филмовите се пребаруваат по оригинален наслов. ИМДБ не поддржува кирилица а латиницата без источноевропска поддршка изгледа ужасно кога ќе ја искомбинираш со Македонски јазик.
--- надополнето: 23 декември 2011 во 04:38 ---
Фак ит, се снајдов. Кој има акаунт може да оди во site preferences и да ја смени државата во United States или United Kingdom. Нема повеќе глупави наслови.

Филмов ќе биде приквел на Alien серијалот?

повеќе го очекувам вториот пред се поради Чарлиз Терон и Крис Хемсворт........The Mighty Thor!! :D
И Кристен Стјуарт ја упропастува екипата за филмов.

име на филм - " Тема за тие што го гледале филмот " , е страшна турлитава од тема . Сакам да прочитам сега за Mr.Nobody што имате дискутирано , ама треба 2 саата да барам на која страна е од 38те муабетот. Колку што ме држи помнењето беше филмот ставан во таа тема . Некој ако е брз у барање , нека ми каже на која страна е .

Зарем снимаат продолжеток на Блејд Ранер? :tapp:

Некои филмови едноставно треба да се остават на мира...

http://www.escapistmagazine.com/news/view/114075-Ridley-Scott-Signs-On-For-Blade-Runner-Sequel

Now, nearly 30 years after the film's debut, Scott has agreed to revisit the universe. Speaking to the Wall Street Journal's Speakeasy blog, Scott said production is already rolling along nicely, and that he is currently seeking a screenwriter to assist in crafting a final script.

"I think I'm close to finding a writer that might be able to help me deliver. We're quite a long way in, actually," Scott says.

As for what exactly this new film might be about, that remains a question mark. Though Scott specifically says that this new tale won't focus on the original's cast of characters, he did mention his impression that the original "is very much about humanity," offering a subtle hint that the follow-up will likewise focus on the original's core existential query.

име на филм - " Тема за тие што го гледале филмот " , е страшна турлитава од тема . Сакам да прочитам сега за Mr.Nobody што имате дискутирано , ама треба 2 саата да барам на која страна е од 38те муабетот. Колку што ме држи помнењето беше филмот ставан во таа тема . Некој ако е брз у барање , нека ми каже на која страна е .
За тоа имаш опција „Барај“.

Темата не е турлитава, таков е концептот. Туку пребарувачот не е баш добар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom