Парфеми

Член од
14 јануари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
12
gledam mn parfemi ste zaboraele

inace imam dosta dobra kolekcija na parfemi
ama za vo zima koristam
BlackXS
i carolina herera aqua
ina4e dosta dobri se sto gi koristam se
1milion
Chik
bulgari
i normalno
Play
:smir:

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Еми и јас ко секој типичен Македонец си купив од фришопон узо, цигари и парфем. Овој пат

Убав ко за девојче, еден од поевтинките таму, 27 евра.И без капаче, некако тоа не ме бендиса. Мнозинството одлучи, тоа е:toe: Blackxs i новиот на Ричи... ми беа ептен благи. Hippy Fizz ми остави добар впечаток.
Но сепак, нешто ко Leau Par Kenzo не постои. И побарав на девојката што беше таму нешто слично, али јок.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Го сменив Antonio Banderas - Blue seduction со овој подоле:)

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Користа повеќе..во зависност од настанот,или местото кај одам..За на училиште ставам Blue Light.,за во град Роко Бароко и еден од поодамна Венеција...мислам се викаше...xD

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
шо пари се кај нас? а шо на фри шоп?
Кај нас:
Антонио Бандерас - блу седакшн е некаде 900 и нешто (малото шише од 50мл) а околу 1200 денари е големото од 100мл.
Пако Рабане беше околу 2500 ако добро се сеќавам.
За на фри-шоп не знам да ти кажам.

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
Кај нас:
Антонио Бандерас - блу седакшн е некаде 900 и нешто (малото шише од 50мл) а околу 1200 денари е големото од 100мл.
Пако Рабане беше околу 2500 ако добро се сеќавам.
За на фри-шоп не знам да ти кажам.
фала... иначе иам другари шо користат пако рабана XS и мн нормално дека има добра арома, добар мирис и долготраен шо е важно... е сеа од др страна иам осетено и евтини копиии.. кои се идентични ама не траат... иначе ја си трошам BVLGARI AQUA POUR HOMME...ептен блага арома има :D

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
фала... иначе иам другари шо користат пако рабана XS и мн нормално дека има добра арома, добар мирис и долготраен шо е важно... е сеа од др страна иам осетено и евтини копиии.. кои се идентични ама не траат... иначе ја си трошам BVLGARI AQUA POUR HOMME...ептен блага арома има :D
One million е далеку подобар од Black XS. Има многу подлабока арома.
Инаку, деновиве го земав и Play на Givenchy - белиот. Прекрасно мириса, и не знам да се одлучам кој е подобар, дали 1 million или Play.

Ако сакаш скоро оригинални парфеми, а сепак ефтини, би ти ја препорачал Рефан парфимеријата мислам дека е на Водњанска кај Дал Фуфо негде. Другар купува од таму. На точење се парфемите, ама по тоа што го кажува (а и по тоа колку долго траат), парфемите таму се 80% алкохолни што е исто како и секој оригинален парфем. Е сега, дали се 100% оригинал не знам.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Ја у оваа бранша не се разбирам.
Затоа ќе си гласам за обичен дезодоранс од 100 денари АДИДАС.
За мојот 18-ти роденден планирам некој парфем ептемски скап што ќе е.

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Carolina Herera

За девојки со стил, модерни, авангардни, полни со самодоверба - каква што сум јас (хе хе), го препорачувам​

Calrolina Herera - CH (Carolina Herera)

Позз:smir:​

Kajgana Shop

На врв Bottom