Г
Гучи
Гостин
И како да не и бараат?
Како само го наполнивте форумов со безвредни коментари, ама сепак се зборува за неа...де бе зелен немој секогаш да ја уништиваш забавата
I'd tap that.Секс со џуџе... на кој би му било тоа фетиш?
Е не отварам, па ај сега...Апа ако досега сама им се нудела...нормално дека и паднало чудно сега кога и побарале.
п.с Сеа дечкото со анкетите Marick14...ќе отвори тема и ќе праша : колкумина од вас би сакале да и направите спот на Нонето?
И како бре после да не и бараат.
И како да не и бараат?
Ама фетиш ми је братучед на мене бе о ти...Секс со џуџе... на кој би му било тоа фетиш?
yes ,i'm notСтудирала информатика нешто не ми се гледа или навистина не ми се гледа?
Q:Are there any jokes in this thread?brace yourself, the none jokes are coming !!!!!
Он: јебеш га кога и такане беше нешто популарна во Македонија, се прота со идолот и си речедека лесно ќе помина покрај и така салоквалитетната естрада, ништо чудно барем за програмер ќе ја биде се надевам.
МлекараБосичарка
теорија на заговор.Како само го наполнивте форумов со безвредни коментари, ама сепак се зборува за неа...
Сега Ноне, во некој темен ќош од собата, седи пред компјутер и тие раце, што успеа да ве ИСТРОЛА сите
MISSION IS COMPLETE