S
Stivie G
Гостин
Бидејки веќе е постигнатЗашо ако го постигнеШЕ? Излезе од игра?
Бидејки веќе е постигнатЗашо ако го постигнеШЕ? Излезе од игра?
Ферги е феноменален тренер. Меѓутоа, феноменален тренер кој со просечна екипа го попушил со 1:6 од тие „скапани милијардери“ и испадна во групна фаза на ЛШ, иако претходно играше во финале, не е Бог.Уште пофеноменално е што фанови на ливерпул не можат да си признаат дека ферги е гение и дека со просечна екипа брка титула. Т.е. ова би го опишал како непроценливо
FOREVER ALONE!!! хахаха. Не за друго, дека се добри, па има многу фанови.QPR 0 - 2 Sunderland : Goal for Sunderland by Stephane Sessegnon in the 53rd minute
Си газат!
Ваљда единствениот фан на Сандерленд тука
ццц ги подрече бе!QPR 0 - 2 Sunderland : Goal for Sunderland by Stephane Sessegnon in the 53rd minute
Си газат!
Ваљда единствениот фан на Сандерленд тука
Се шалам. Фан сум само на Милан и Македонија Ѓорче Петров. Симпатичен тим ми се Сандерленд, единствен клуб од англискиве екипи што го подржувам.Ако подразбираш фан под тоа да ги пратиш на лајвскор тогаш не си од тие вистинските,а ако си симпатизер тогаш те разбирам.Или пак ако си фан и ако го пратиш Сандерленд тогаш капа доле
ЗНАМ!ццц ги подрече бе!
Интересно во секој случај.Ретко е да се најде некој симпатизер на Сандерленд во земјаваСе шалам. Фан сум само на Милан и Македонија Ѓорче Петров. Симпатичен тим ми се Сандерленд, единствен клуб од англискиве екипи што го подржувам.
Баш добра пред-сезона имаше Јоси.Штета што не доби доволно шансиИнтересно во секој случај.Ретко е да се најде некој симпатизер на Сандерленд во земјава
Бенајун овчаров даде гол.А за Челзи еден ебан погодок немаше постигнато.Евреин глуп,само Хитлер за нив
А твојот посран тим ни во првите 10 немаше да биди ако имаше 2-3 појаки екипиФерги е феноменален тренер. Меѓутоа, феноменален тренер кој со просечна екипа го попушил со 1:6 од тие „скапани милијардери“ и испадна во групна фаза на ЛШ, иако претходно играше во финале, не е Бог.
Ниту таквите факти не се случајни. Да имаше барем уште едве три појаки екипи во ПЛ, ќе го пушевте троа почесто.
Вака испаѓа сувопарна реалност... штета
Дан си ме помешал со некој? Јас немам мој тим во премиер лигата.А твојот посран тим ни во првите 10 немаше да биди ако имаше 2-3 појаки екипи
Ко че тепа Ливерпулче сум за нивДан си ме помешал со некој? Јас немам мој тим во премиер лигата.
Инаку, не можеш да знаеш. „Мојот“ тим игра подобро со појаки, па испаѓа штета што нема силни екипи. Ливерпул со слабиве не може. Со јакиве не е проблем.
Ко че тепа Ливерпулче сум за нив
Ко че губи Лузерпулче сум
Јасно ми е Поздрав
Шак-шук-шак-шук- ПЕТАРДА!