Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Уште пофеноменално е што фанови на ливерпул не можат да си признаат дека ферги е гение и дека со просечна екипа брка титула. Т.е. ова би го опишал како непроценливо :icon_mrgr:
Ферги е феноменален тренер. Меѓутоа, феноменален тренер кој со просечна екипа го попушил со 1:6 од тие „скапани милијардери“ и испадна во групна фаза на ЛШ, иако претходно играше во финале, не е Бог.
Ниту таквите факти не се случајни. Да имаше барем уште едве три појаки екипи во ПЛ, ќе го пушевте троа почесто.
Вака испаѓа сувопарна реалност... штета

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
QPR 0 - 2 Sunderland : Goal for Sunderland by Stephane Sessegnon in the 53rd minute

Си газат!

Ваљда единствениот фан на Сандерленд тука :D

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
QPR 0 - 2 Sunderland : Goal for Sunderland by Stephane Sessegnon in the 53rd minute

Си газат!

Ваљда единствениот фан на Сандерленд тука :D
FOREVER ALONE!!! хахаха. Не за друго, дека се добри, па има многу фанови.

В

Вори

Гостин
Ако подразбираш фан под тоа да ги пратиш на лајвскор тогаш не си од тие вистинските,а ако си симпатизер тогаш те разбирам.Или пак ако си фан и ако го пратиш Сандерленд тогаш капа доле :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ако подразбираш фан под тоа да ги пратиш на лајвскор тогаш не си од тие вистинските,а ако си симпатизер тогаш те разбирам.Или пак ако си фан и ако го пратиш Сандерленд тогаш капа доле :)
Се шалам. Фан сум само на Милан и Македонија Ѓорче Петров. Симпатичен тим ми се Сандерленд, единствен клуб од англискиве екипи што го подржувам.
--- надополнето: 21 декември 2011 во 22:29 ---
ццц ги подрече бе! :pos:
ЗНАМ! :mad:

:ROFLMAO:

Без заебанција, Мартин О'Нил е добар тренер, ќе ги среди, само сеа рано е. :)

В

Вори

Гостин
Се шалам. Фан сум само на Милан и Македонија Ѓорче Петров. Симпатичен тим ми се Сандерленд, единствен клуб од англискиве екипи што го подржувам.
Интересно во секој случај.Ретко е да се најде некој симпатизер на Сандерленд во земјава :)

Бенајун овчаров даде гол.А за Челзи еден ебан погодок немаше постигнато.Евреин глуп,само Хитлер за нив :icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Интересно во секој случај.Ретко е да се најде некој симпатизер на Сандерленд во земјава :)

Бенајун овчаров даде гол.А за Челзи еден ебан погодок немаше постигнато.Евреин глуп,само Хитлер за нив :icon_lol:
Баш добра пред-сезона имаше Јоси.Штета што не доби доволно шанси

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ферги е феноменален тренер. Меѓутоа, феноменален тренер кој со просечна екипа го попушил со 1:6 од тие „скапани милијардери“ и испадна во групна фаза на ЛШ, иако претходно играше во финале, не е Бог.
Ниту таквите факти не се случајни. Да имаше барем уште едве три појаки екипи во ПЛ, ќе го пушевте троа почесто.
Вака испаѓа сувопарна реалност... штета
А твојот посран тим ни во првите 10 немаше да биди ако имаше 2-3 појаки екипи :icon_lol:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
А твојот посран тим ни во првите 10 немаше да биди ако имаше 2-3 појаки екипи :icon_lol:
Дан си ме помешал со некој? Јас немам мој тим во премиер лигата.
Инаку, не можеш да знаеш. „Мојот“ тим игра подобро со појаки, па испаѓа штета што нема силни екипи. Ливерпул со слабиве не може. Со јакиве не е проблем.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Дан си ме помешал со некој? Јас немам мој тим во премиер лигата.
Инаку, не можеш да знаеш. „Мојот“ тим игра подобро со појаки, па испаѓа штета што нема силни екипи. Ливерпул со слабиве не може. Со јакиве не е проблем.
Ко че тепа Ливерпулче сум за нив :love:
Ко че губи Лузерпулче сум :sick:

Јасно ми е Поздрав :cool:
Шак-шук-шак-шук- ПЕТАРДА! :icon_lol:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Јас не знам што толку се лутеа и бунеа навивачите на Ливерпул за казната на Суарез кога ионака им е подобро без него.​
Just sayin'.​

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom