Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Секоја чест на тие што се надеваа дека Јувентус со играчи како Player 1, Player 2 и Player 3 ќе останат на првото место макар и во есенскиот дел од првенството....

Јас замолувам некој од навивачите на Милан да најде кој е најдобриот клуб во Италија и моментално е без пораз. :)

Не мора да изгубите ич, и вака е добро, фурајте. :pos:

Џабе барате табела. Ако сега завршува сезоната, Јувентус е прв затоа што во Италија важи меѓусебниот дуел а не гол разликата така да...:)

Немаат ни игра ни тим јуве да освојат годинава Калчо.

Чао пријатно.

Џабе барате табела. Ако сега завршува сезоната, Јувентус е прв затоа што во Италија важи меѓусебниот дуел а не гол разликата така да...:)

Ах тоа „Ако“ колку ли е големо некогаш... на пример... СЕГА!? :D Иначе Милан е прв, а Head-to-Head важи само на крајот од сезоната ;)

Па по некоја логика најдобар е првопласираниот, или актуелниот шампион.

Така да ќе замолам уште еднаш ако може табелата !!
Оти неможам да ја најдам јас бе другар? Ја нема....Во тој случај ќе ги молам фановите на Јуветус и Интер ако може да ми ја дадат, стварно нема смисла и плус то не е фер само јас да неможам да ја видам табелата.:(

Ах тоа „Ако“ колку ли е големо некогаш... на пример... СЕГА!? :D Иначе Милан е прв, а Head-to-Head важи само на крајот од сезоната ;)
Head-to-Head важи во било кој дел од сезоната затоа што тоа е критериумот според кој во Италија се одредува која екипа е подобро пласирана во случај на ист број на бодови. Доколку одиграле нерешено, тогаш се гледа гол разликата.

Еднаш се пожалија Удинезе на повреда и одма Јуве не знае фер плеј? хахахаха
Па во 2 или 3 наврати иста ситуација имаше со играчи на јувентус па овие играа, требаше „моиве“ да застанат за овие да ја исфрлат. Затоа ова не ти држи вода многу.
Секако, посебно кога Матри падна како пиче, па кога ја исрлија топката, одма стана.

Head-to-Head важи во било кој дел од сезоната затоа што тоа е критериумот според кој во Италија се одредува која екипа е подобро пласирана во случај на ист број на бодови. Доколку одиграле нерешено, тогаш се гледа гол разликата.

Eпа супер бе, одлично, дајте табела да видимо :pos:

Почнаа да :drk: на пола сезона, т.е уште не е ни пола :pos:

Eпа супер бе, одлично, дајте табела да видимо :pos:
Двете екипи имаат по 34 бода а мечот во Торино заврши со 2-0 за Јувентус. Се е јасно ко ден освен ако несакаме да одиме со глава низ ѕид. Во тој случај не е се така јасно.:)

Двете екипи имаат по 34 бода а мечот во Торино заврши со 2-0 за Јувентус. Се е јасно ко ден освен ако несакаме да одиме со глава низ ѕид. Во тој случај не е се така јасно.:)

Епа ти кажав бе одлично, имам проблеми со интернетот дајте табела да видимо :pos:

Немаат ни игра ни тим јуве да освојат годинава Калчо.

Чао пријатно.

Без Ибрахимович, Милан е просечен тим.

На Јувентус му фали само 1 квалитетен CB за да биде тим за титула. . .

Ме интересира дали волку ќе се радувате на средина на Мај.

Добро бе, дали можеше поружен натпревар да гледаме? И овие Јувнетус се технички неспособна екипа, само Пирло знае да игра фудбал, друго се снагатори и брзина...

Без Ибрахимович, Милан е просечен тим.

На Јувентус му фали само 1 квалитетен CB за да биде тим за титула. . .

Ибрахимовиќ ќе иде у Јуве у Јануар или не сум разбрал добро ?? :icon_lol:

И последен пут ве молим дајте табела !! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom