Џони Вајсмилер
Don't share my food
Зарате и Форлан,замената за Ето![]()
Не се лоши тие туку до раниери е проблемот..како да покажат игра кога и самиот не ги клава во игра!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зарате и Форлан,замената за Ето![]()
Не се лоши тие туку до раниери е проблемот..како да покажат игра кога и самиот не ги клава во игра!

..Пупоне ти си факинг мафиозо!

БравоНе ги клава бидејќи не покажуваат доволно на тренинг, бидејќи какви такви, Милито и Пацини сигурно се подобри па затоа добиваат шанса пред овие двајца ... колку сакаш се противи на ова, но ние сме само фанови што троламе, ипак Раниери е тренер, значи човек што професионално ќе ти предава за фудбал и за тоа кој треба да игра а кој не ... НИЕ фановите ги вреѓаме тренерите, али обично тренер неможеш да ругаш ради тоа кој пуштил а кој не, има многу други работи на кои треба да се гледа како тајмин и избор на измени, начин на тренирање на тимот, тактики и формации кои ги спроведува .. на крај на краишта тие знаат најдобро кој е спремен 100% да игра ...
- во Рома во последните години се сменија многу тренери, од Спалети,Раниери,Монтела па до Енрике но еве сите го пуштаат Тадеи во игра, човекот играл и пред еден Менез и пред многу други како него, зошто ?? епа вајда не грешат сите тренери кога го пуштаат и не е тоа случајност, сигурно ние не знаеме повеќе од нив, не велам само за тебе, туку и за мене и за сите фанови, сите тука ги пцуеме и критикуваме тренерите кога не испаднат со најдобрите 11-на
немој да се зачудиш на постот портпарол сум на тренерите, застапник за Македонија![]()

Астон Вила - Арсенал GG
Њукасл 1
Манчестер Јунајтед 2
Интер 1 (или 1-1 1.80 )
Само некако Њукасл не ми е многу сигурна..

Еј да бе, хахахахаххахахахахахаххаДа не ја згреши темата![]()

Јас замолувам некој од навивачите на Милан да најде кој е најдобриот клуб во Италија и моментално е без пораз.Aj ќе ги молам некој од навивачите на Јуве табелата ако може, неможам да најдам ја никаде !!![]()

Јас замолувам некој од навивачите на Милан да најде кој е најдобриот клуб во Италија и моментално е без пораз.![]()