Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Зарате и Форлан,замената за Ето:)

Не се лоши тие туку до раниери е проблемот..како да покажат игра кога и самиот не ги клава во игра!

Не се лоши тие туку до раниери е проблемот..како да покажат игра кога и самиот не ги клава во игра!

Не ги клава бидејќи не покажуваат доволно на тренинг, бидејќи какви такви, Милито и Пацини сигурно се подобри па затоа добиваат шанса пред овие двајца ... колку сакаш се противи на ова, но ние сме само фанови што троламе, ипак Раниери е тренер, значи човек што професионално ќе ти предава за фудбал и за тоа кој треба да игра а кој не ... НИЕ фановите ги вреѓаме тренерите, али обично тренер неможеш да ругаш ради тоа кој пуштил а кој не, има многу други работи на кои треба да се гледа како тајмин и избор на измени, начин на тренирање на тимот, тактики и формации кои ги спроведува .. на крај на краишта тие знаат најдобро кој е спремен 100% да игра ...

- во Рома во последните години се сменија многу тренери, од Спалети,Раниери,Монтела па до Енрике но еве сите го пуштаат Тадеи во игра, човекот играл и пред еден Менез и пред многу други како него, зошто ?? епа вајда не грешат сите тренери кога го пуштаат и не е тоа случајност, сигурно ние не знаеме повеќе од нив, не велам само за тебе, туку и за мене и за сите фанови, сите тука ги пцуеме и критикуваме тренерите кога не испаднат со најдобрите 11-на :)

немој да се зачудиш на постот портпарол сум на тренерите, застапник за Македонија :D:D

Застапник на тренерите за Македонија плус и дел од кругот на личности кои се завмешани во најновиот скандал со местењето на утакмици во Италија каде како најпозната личност е вмешан поранешниот капитен на Аталанта и поранешниот репрезентативец Дони..се шпекулирало дека и двајца македонци се дел од кругот..едниот бил фатен а другиот си ти така да:D..Пупоне ти си факинг мафиозо!:D

Ма само мачкаат очи на народот, никој од НАС нема да лежи затвор, колку што ќе лежат на крајот Лотито и Моџи толку и јас ќе лежам :D:P

Не ги клава бидејќи не покажуваат доволно на тренинг, бидејќи какви такви, Милито и Пацини сигурно се подобри па затоа добиваат шанса пред овие двајца ... колку сакаш се противи на ова, но ние сме само фанови што троламе, ипак Раниери е тренер, значи човек што професионално ќе ти предава за фудбал и за тоа кој треба да игра а кој не ... НИЕ фановите ги вреѓаме тренерите, али обично тренер неможеш да ругаш ради тоа кој пуштил а кој не, има многу други работи на кои треба да се гледа како тајмин и избор на измени, начин на тренирање на тимот, тактики и формации кои ги спроведува .. на крај на краишта тие знаат најдобро кој е спремен 100% да игра ...

- во Рома во последните години се сменија многу тренери, од Спалети,Раниери,Монтела па до Енрике но еве сите го пуштаат Тадеи во игра, човекот играл и пред еден Менез и пред многу други како него, зошто ?? епа вајда не грешат сите тренери кога го пуштаат и не е тоа случајност, сигурно ние не знаеме повеќе од нив, не велам само за тебе, туку и за мене и за сите фанови, сите тука ги пцуеме и критикуваме тренерите кога не испаднат со најдобрите 11-на :)

немој да се зачудиш на постот портпарол сум на тренерите, застапник за Македонија :D:D
Браво :)

Астон Вила - Арсенал GG
Њукасл 1
Манчестер Јунајтед 2
Интер 1 (или 1-1 1.80 )

Само некако Њукасл не ми е многу сигурна..

Астон Вила - Арсенал GG
Њукасл 1
Манчестер Јунајтед 2
Интер 1 (или 1-1 1.80 )

Само некако Њукасл не ми е многу сигурна..

Да не ја згреши темата:D

Играчите на Јувентус не знаат што е фер плеј?

А и Таљавенто бриљираше, како и секоја утакмица.

Таљавенто изгледа беше надуван за до крја на животот. Судеше и не судеше работи кои требаше, но и не требаше да се судат.

Еднаш се пожалија Удинезе на повреда и одма Јуве не знае фер плеј? хахахаха
Па во 2 или 3 наврати иста ситуација имаше со играчи на јувентус па овие играа, требаше „моиве“ да застанат за овие да ја исфрлат. Затоа ова не ти држи вода многу.

Матри е главен јунак на натпреварот. Па дете од 15 години сто пати боље ќе изиграше и барем една топка ќе стигнеше до својот соиграч.
Кога веќе се решило да биде Х, барем 1-1 да беше :)

Aj ќе ги молам некој од навивачите на Јуве табелата ако може, неможам да најдам ја никаде !! :icon_lol:

Aj ќе ги молам некој од навивачите на Јуве табелата ако може, неможам да најдам ја никаде !! :icon_lol:
Јас замолувам некој од навивачите на Милан да најде кој е најдобриот клуб во Италија и моментално е без пораз. :)

Јас замолувам некој од навивачите на Милан да најде кој е најдобриот клуб во Италија и моментално е без пораз. :)

Па по некоја логика најдобар е првопласираниот, или актуелниот шампион.

Така да ќе замолам уште еднаш ако може табелата !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom