значи баткава е малтретиран преку 10 години.....размислувал за самоубиство и не знам ти што уште не, не знаел како да ги спречи, бла бла бла....па ај сеа ќе си направам видео.....ќе виде цел свет ја низ шо сум поминал и ќе ме сожалуваат......покретенска работа не можи од ова.....прво, да посакуваш да бидиш сожалуван е една од најбедните работи со кои можиш да привлечиш внимание, а второ со видеово усвари се надева дека некој друг ќе му го реши проблемот или
ќе му помогне да го реши, како и да, самиот си бега од тоа што тој самиот мора да го направи....АКО НЕ СИ ГИ РЕШИШ САМ ПРОБЛЕМИТЕ НИКОЈ НЕМА ДА ТИ ГИ РЕШИ....на сите ни е јасно тоа.....затоа потегов колку е и храбар толку е и пичкарски ( извинете на јазиков

) ... сум поминал низ ова......од кажување на наставници, професори, директори, педагози, психолози, родители, никој ништо не напраи се додека ја на крај не излегов и сам да се пресметам со „батките“.....во основно јадеа ќотек....во средно се разбравме со збор......за се има решение само треба да е храбар и да свати дека сам мора да го најде решението и сам треба да се соочи со тоа отколку да чека некој друг да му помогне....крај краеве, ако батките шо го „злоставувале“ го видат видеот, дечково ќе си помине 10 пати полошо, а да не забораваме за исмејувањето до крајот на животот од дебили и кретени, кои што го сочинуваат нашево опшество