- Член од
- 14 ноември 2011
- Мислења
- 2.277
- Поени од реакции
- 4.314
Вчера го гледав We Need to Talk about Kevin. Добра драма, мада на моменти спора. Најдобар сегмент од цел филм е феноменалната глума на Тилда Свинтон. Осеќам дека ќе лапне Глобус.
Нема да лапне. И касниш, оди во рецензииВчера го гледав We Need to Talk about Kevin. Добра драма, мада на моменти спора. Најдобар сегмент од цел филм е феноменалната глума на Тилда Свинтон. Осеќам дека ќе лапне Глобус.
Си ме преварил. А, ако сакаш да падне кладба кажи.Нема да лапне. И касниш, оди во рецензии![]()
На што е кладбата?Мерил Стрип, политика...![]()
Не може, уште го нема. Нем филм е тоа ако ти се веруваНа што е кладбата?
П.С. Може некаде да се најде филмот со најмногу номинации ака The Artist?
Јас типувам на Глен Клоуз. Во што се кладимеМерил Стрип, политика...![]()
Може на нешто поскапо, пошто до 15 јануари имате време да соберете париЈас типувам на Глен Клоуз. Во што се кладиме![]()
Може вака: Ако победи Глен Клоуз вие двајца ќе ја носите на аватар до прогласување на Оскарите. Ако победи Тилда јас и Иосоно ќе ја ставиме на аватар, а ако Ио не тепа си знаеме веќеМоже на нешто поскапо, пошто до 15 јануари имате време да соберете пари![]()
Еј... на шо ќе личам со Глен Клоуз за аватар?Може вака: Ако победи Глен Клоуз вие двајца ќе ја носите на аватар до прогласување на Оскарите. Ако победи Тилда јас и Иосоно ќе ја ставиме на аватар, а ако Ио не тепа си знаеме веќе![]()
На Глен Клоуз ќе личиш.Еј... на шо ќе личам со Глен Клоуз за аватар?![]()
Од мене, deal.На Глен Клоуз ќе личиш.
Бива или не бива кладбата?![]()
Се кладиме која актерка ќе го добие Златниот ГлобусНишто сега не ми е јасно, ама ај да не расипувам, може![]()
Во кој случај само ти нема да имаш мака ако изгубиш и носиш аватар од жена.Се кладиме која актерка ќе го добие Златниот Глобус
Значи кладбата е следна:
1. Победува Глен Клоуз- ти и VLJ до доделување на оскарите носите аватар од Клоуз.
2. Победува Мерил Стрип- јас и VLJ носиме аватар од Мерил
3. Победи ли Тилда - Јас и ти ќе носиме нејзин аватар.
Може?![]()