Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ај мислење за:
T-MOBILE MOVE BALANCE

• КАМЕРА: 5MP
  • КОЛОР ЕКРАН: 262к
  • ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ: ANDROID OS
го видел некој како изгледа? (може и фотографија некој ако има)

646352635752d075bca0181f1760d6cb,12,1.jpg

85bc1583d3f3b57291a0d580cec22d9f,10,1.jpg

Давајте страни за симнување на игри и апликации за HTC HD2 и кажувајте на кој OS да го ставам телефонот

Давајте страни за симнување на игри и апликации за HTC HD2 и кажувајте на кој OS да го ставам телефонот

Стави го на Андроид. Можеш и на 7ца но би ти препорачал на Андроид да го ставиш.

Имам самсунг S5233 и си го забораив пассот за пораките...има некој сикрет код или слаба работа

Android 2.2.1 на MyTouch 3G T-Mobile сакам да направам root но гледам дека има процедура а и не сакам да заглавам на средина. Совет и кој средил со него да помогне фала!

Си ги изгубив settings од менито. Врска неам како да ги најдам. Ако знаете како, слободно просветлете ме, се напнав. Се работи за sony ericsson xperia x8.

едит: Средив.

Што мислите за HTC RADAR ,и предложете некој друг сличен со него.

ве молам за помош
имам самсунг галакси с2 веке 4 месеци но во последно време ми се јавуваат неколку проблеми
1 не се гаси
2 батеријата трае само 8 саата
3 дури и кога не е на пунац телефонт показува како да е на пунац
ве молам за помош

Што мислите за Samsung galaxy s plus,го нарачав па затоа прашувам дали има некакви проблеми со телефонот,а да и дали е доволен за Gta III

Што мислите за Samsung galaxy s plus,го нарачав па затоа прашувам дали има некакви проблеми со телефонот,а да и дали е доволен за Gta III

Одличен е. Перфомансите му се топ. Нема никакви проблеми за ништо. ;)

ве молам за помош
имам самсунг галакси с2 веке 4 месеци но во последно време ми се јавуваат неколку проблеми
1 не се гаси
2 батеријата трае само 8 саата
3 дури и кога не е на пунац телефонт показува како да е на пунац
ве молам за помош
По се изгледа дека телефонот имал допир со влага/вода. Како и да е, прво направи му хард ресет преку рикавери или имаш опција и во прилагодувањата. Ако нема прогрес - трк, до најблискиот сервис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom