Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo me interesira dali nekoj ima kupeno telefon od grcija potocno me interesira za iphone sakam da go zemam od tamu pa dali moze da go kupam bez dogovori takvi gluposti taka na slobodno , dali znae nekoj takva prodavnica vo solun ili slicno . pozz

Зошто сакаш во Грција да го купиш а не кај нас?
-Мислам дека кај нас ти е поефтино.

дали има некој од Прилеп со T-Mobile Pulse да ми го позајми драјверо за усбто накратко ?

дали има некој од Прилеп со T-Mobile Pulse да ми го позајми драјверо за усбто накратко ?

Да ти го позајми драјверо? Како може некој да ти позајми драјвер???

Еми симни си го од интернет драјверо и инсталирај си го...

Just been enlighten.
го симнав од неколку места,не работи.

Дали има начин за конектирање на Skype преку Blackberry Bold 9780?

Денес земав HTC Desire HD.

1. Како да го апдејтувам до 2.3 Gingerbread?
2. Како да користам апликации не од Андроид Маркет, него од торенти?

Ме интересира дали некој имал искуство со Sony Ericsson Xperia Arc ?
Позитивни/негативни коментари се е добредојдено :)

Ми го нудат за 170евра (донесен од странство, одкодиран) + мојот постоечки телефон Нокиа 5800 ...

Фала однапред!

Ми го нудат за 170евра (донесен од странство, одкодиран) + мојот постоечки телефон Нокиа 5800 ...

Фала однапред!

Користен така?

Фала однапред!

Добар е Arc, многу голема разлика има од 5800 и Arc, нема да згрешиш ако го замениш.
Толку е Arc на старо околку 240-250евра, многу ретко ги има.
Ако ти се свиѓа Arc земи го, 5800 4000-4500 се продаваат на старо.

Незнаев кај да прашам,па ај тука..

Знае ли некој точно како е со тарифиве во т-мобиле,за овој телефон,некои викаат дека овдека те обврзува за интернет да плаќаш,ради тоа го даваат за 1 денар,па ако знае некој нека ми каже точно како е,ме мрзи да идам до т-мобиле..се работи за овој телефон-http://www.t-mobile.mk/public/detal...348&eg=002;102&et=168;199;221;173;171;177;175

фала.

Незнаев кај да прашам,па ај тука..

Знае ли некој точно како е со тарифиве во т-мобиле,за овој телефон,некои викаат дека овдека те обврзува за интернет да плаќаш,ради тоа го даваат за 1 денар,па ако знае некој нека ми каже точно како е,ме мрзи да идам до т-мобиле..се работи за овој телефон-http://www.t-mobile.mk/public/detali-za-telefon.nspx?phoneid=6765&tabid=1&tn=Relax Comfort&ti=348&eg=002;102&et=168;199;221;173;171;177;175

фала.

За сите BlackBerry мора да го плаќаш нивниот (BlackBerry) интернет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom