Садници со марихуана пронајдени во Драчево

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Орајт, конечно го досредив постот, сега читнете го...... и то.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.094
Поени од реакции
9.402
Не сакаат да се легализира бидејки ке се јави голема конкуренција и ке опадне цената, што значи својот профит ке треба да го делат со многумина.
Мислам дека нема да падне цената пошто државата ке ја одредува и ке издава лиценци за продажните места (дополнителен приход) а сите кои ке одгледуваат и купуваат нелегално ке бидат казнети строго со парични казни и тоа високи.

Кој уживател на марихуана ке рискира 1. висока казна, 2 да му продадат прсканица конопља кога во легален дуќан може да си купи квалитетна ганџа со печат.

Штетно е дејството од прекумерното пушење на растението, и затоа е таа забрана, бидејки те тера да зимаш се повеќе, пошто ти дава задоволство.
Човекот посегнува по тоа задоволство, бидејки нема задоволство во животот, или тоа е многу малку, држен е под притисок, нервоза и тн. а тревката му нуди привремен излез од тие проблеми.
Но реално тоа не е решение бидејки така не живееш во реалноста и не си го отстранил проблемот само го одолговлекуваш избегнувајки го.
И кога ке ти престане дејството, повторно се наоѓаш во реалниот мизерен свет, и така незадоволен од тоа што го гледаш во реалноста пробуваш да избегаш, бараш задоволство убаво нешто што ке те направи среќен. И постојано тој круг иде, ама на крај или завршуваш како лопов, убиец, или прерано ке умреш од предозираност, и реалноста ке ти донесе 10 пати поголема мизерија, пошто постојано си ја избегнувал, избегнувал, и кога ке се насобере, те удира се наеднаш. После е касно, бидејки откако ке бидеш казнет, тогаш ке се освестиш дека си направил нешто лошо и дека нема втора шанса за тебе.
ОК, се сложувам но истото важи и за алкохолот па е легален.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
....има ли генетичари на форумов????....дај вкрстете кромид и канабис...па во Драчево да може да се направи Земјоделски Бум

....Кромид со ТХЦ...брендиран Драчевски производ за извоз и за домашна употреба.....

....кромид за шопска, кромид за гулаш, кебапи со Драчевац....

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Во темата

Бановник - во чест на троловите, сеирџиите и форумските шерифи

ги најдов ова

DracevoTheCity
Причина: Забрането внесување на марихуана
Баниран до: Перманентно

Ова не е на арно викам не е, лош е крајот:place:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Глеам шо и да пишеш на темава, лајкови добиваш :D
Дај и ја да пробам.. :D

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Тука сум бе уште.
Засега :icon_mrgr:
Комши кажи кај е ова бе, јас сум на 500 метри од полицијата, а нит сум видел, нит пробал. Неќу да ме збори маало као да ни сам одавле. ;)

Член од
1 септември 2011
Мислења
177
Поени од реакции
113
И ова владава значи...прво рекламни спотови, те мотивира да започнеш со сопствен бизнис, па после наместо субвенции чоекот се зафатил со земјоделство, сади детелина со 5 листа, таа го апси :confused:
свашта...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
На странскиот пазар оваа количина на марихуана достигнува од 3 до 5 милиони евра ...
Малеров уште и во бегство е :pos: ... ќе си фати корени во идризово сигурно некој 5-10 години
Абе се вртеа муабети ... уствари кривецов за целава работа да ти ја праел цела работа токму од идризово. Ако е вистина за награда е човеков! :)

Најитересно е, пред малку слушав на вести, дека местото кај што е откриена лабораторијава е на 200м од полициската станица :tapp:
Не е баш така... башка веста е од наш медиум...

....има ли генетичари на форумов????....дај вкрстете кромид и канабис...па во Драчево да може да се направи Земјоделски Бум

....Кромид со ТХЦ...брендиран Драчевски производ за извоз и за домашна употреба.....

....кромид за шопска, кромид за гулаш, кебапи со Драчевац....
Вие неможете со кромидов наш да искочите на крај а не па да ви правиме вакви шокови :icon_lol:
Комши кажи кај е ова бе, јас сум на 500 метри од полицијата, а нит сум видел, нит пробал. Неќу да ме збори маало као да ни сам одавле. ;)
Над бензинската... т.е измеѓу бензинската и автобускава кај тополите!
Види ти сељачана со што се занимава
Најјак си бацки гушки! Да не сакаш и лајк на постот? Да пукнеш ме изнасмеа скопјанец низаеден.

Пс. По мое ќе да се работи за намештаљка. Никој незнаел што се дешава во магационов чак ни сопственикот. Било јавено во пожарна дека има пожар а немало ништо такво овие дошле да проверат и нашле се...

Член од
23 април 2011
Мислења
135
Поени од реакции
246
Штом ова постои во драчево... можам да замислам какви плантажи постојат во други градови. Особено во Гевгелија со најпогодна клима за одгледување марихуана :)
Macedonia, we have progress :)

Kajgana Shop

На врв Bottom