Manga
Golem alat
- Член од
- 21 април 2006
- Мислења
- 7.750
- Поени од реакции
- 5.003
Чим прашуваш , боље непраи ништоХаха ок. Ааа што е тоа 2ка....?
Чим прашуваш , боље непраи ништоХаха ок. Ааа што е тоа 2ка....?
хахаха.. абе дочитај му го постот... има осетлива смисла за хумор....Чим прашуваш , боље непраи ништо
Kasno pali .. sea e vekje podrugoхахаха.. абе дочитај му го постот... има осетлива смисла за хумор....
Мислам дека нема да падне цената пошто државата ке ја одредува и ке издава лиценци за продажните места (дополнителен приход) а сите кои ке одгледуваат и купуваат нелегално ке бидат казнети строго со парични казни и тоа високи.Не сакаат да се легализира бидејки ке се јави голема конкуренција и ке опадне цената, што значи својот профит ке треба да го делат со многумина.
ОК, се сложувам но истото важи и за алкохолот па е легален.Штетно е дејството од прекумерното пушење на растението, и затоа е таа забрана, бидејки те тера да зимаш се повеќе, пошто ти дава задоволство.
Човекот посегнува по тоа задоволство, бидејки нема задоволство во животот, или тоа е многу малку, држен е под притисок, нервоза и тн. а тревката му нуди привремен излез од тие проблеми.
Но реално тоа не е решение бидејки така не живееш во реалноста и не си го отстранил проблемот само го одолговлекуваш избегнувајки го.
И кога ке ти престане дејството, повторно се наоѓаш во реалниот мизерен свет, и така незадоволен од тоа што го гледаш во реалноста пробуваш да избегаш, бараш задоволство убаво нешто што ке те направи среќен. И постојано тој круг иде, ама на крај или завршуваш како лопов, убиец, или прерано ке умреш од предозираност, и реалноста ке ти донесе 10 пати поголема мизерија, пошто постојано си ја избегнувал, избегнувал, и кога ке се насобере, те удира се наеднаш. После е касно, бидејки откако ке бидеш казнет, тогаш ке се освестиш дека си направил нешто лошо и дека нема втора шанса за тебе.
Комши кажи кај е ова бе, јас сум на 500 метри од полицијата, а нит сум видел, нит пробал. Неќу да ме збори маало као да ни сам одавле.Тука сум бе уште.
Засега
СЕ ИЗВИНУВАМ АМА ОД ДОСАДА ТЕ ЦЕТИРАМ ЗА НИШТОГлеам шо и да пишеш на темава, лајкови добиваш
Дај и ја да пробам..
Абе се вртеа муабети ... уствари кривецов за целава работа да ти ја праел цела работа токму од идризово. Ако е вистина за награда е човеков!На странскиот пазар оваа количина на марихуана достигнува од 3 до 5 милиони евра ...
Малеров уште и во бегство е ... ќе си фати корени во идризово сигурно некој 5-10 години
Не е баш така... башка веста е од наш медиум...Најитересно е, пред малку слушав на вести, дека местото кај што е откриена лабораторијава е на 200м од полициската станица
Вие неможете со кромидов наш да искочите на крај а не па да ви правиме вакви шокови....има ли генетичари на форумов????....дај вкрстете кромид и канабис...па во Драчево да може да се направи Земјоделски Бум
....Кромид со ТХЦ...брендиран Драчевски производ за извоз и за домашна употреба.....
....кромид за шопска, кромид за гулаш, кебапи со Драчевац....
Над бензинската... т.е измеѓу бензинската и автобускава кај тополите!Комши кажи кај е ова бе, јас сум на 500 метри од полицијата, а нит сум видел, нит пробал. Неќу да ме збори маало као да ни сам одавле.
Најјак си бацки гушки! Да не сакаш и лајк на постот? Да пукнеш ме изнасмеа скопјанец низаеден.Види ти сељачана со што се занимава