- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.920
- Поени од реакции
- 41.887
Бонера и Антонини се камења затоа не се повредуват
Златен ЛеонардоСамо оди во Бразил гледа демек таленти којзнае што гледа ни фудбал ни таленти
Перфектно па и не баш, тој што му беше партнерот во нападот на Калаио не знам како се викаше им избега на Мексес и на Таиво, кога излезе сам пред гол... после во второто имаше пак истиот играч шанса со глава... А и Мексес нели самиот кажал дека не знае како ја изиграл целата, со кои сили, бидејќи тешко е после 8 месеци неиргање да се вратиш одма...Abbiati; Zambrotta, Bonera, T. Silva, Antonini; Aquilani, Van Bommel, Nocerino; Boateng; Ibrahimovic, Pato
официјално.
Незнам зошто Бонера пред Мексес, кога Мексес изигра перфектно претходната утакмица.
Како не, официјален...Abbiati; Zambrotta, Bonera, T. Silva, Antonini; Aquilani, Van Bommel, Nocerino; Boateng; Ibrahimovic, Pato
официјално.
Незнам зошто Бонера пред Мексес, кога Мексес изигра перфектно претходната утакмица.
така прочитав на една страна на фб и само постирав тука.Како не, официјален...
Солидно..OFFICIAL line-up (4-3-1-2): Abbiati; Bonera-Mexes-Silva-Taiwo; Aquilani-Ambrosini-Nocerino; Boateng; Ibra-Robinho.
Bench: Amelia, Antonini, Zambrotta, Van Bommel, Seedorf, El Shaarawy, Pato.
Конечно да глеам раат утакмица без Бомел у тим.OFFICIAL line-up (4-3-1-2): Abbiati; Bonera-Mexes-Silva-Taiwo; Aquilani-Ambrosini-Nocerino; Boateng; Ibra-Robinho.
Е ова ти се вика пријатно изненадување од страна на грдиот.OFFICIAL line-up (4-3-1-2): Abbiati; Bonera-Mexes-Silva-Taiwo; Aquilani-Ambrosini-Nocerino; Boateng; Ibra-Robinho.