Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Почнува да ми биди омилен играч Ночерино после Силва и Боатенг :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Таиво одличен во нападот засега, озбилно, не сум во групата Taiwo - fan boys :D.. Иначе Боатенг не знае топка да прима или уште го боли што му удрија по „фамилијата“.. :D

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Oд Таиво реално гледано останало само името, ни поробив ни ништо, секоа можна топка им ја поклони, точни пасови 0! После зошто играл Антонини, епа игра... овој ептен се плаши да чува топка само избацуе.

А Ночерино е играчот што не изненади сите оваа полусезона, колку беше само изгубен на почетокот, а сеа колку е само корисен за Милан :)

P

PewDiePie

Гостин
Робињо сакаше наковалната да му ја даде на Нианголан............................Алегри вреска даи даи даи ноооооооооо :pos:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Ептен слабо... Каљари го има поседот и прашање на време е кога ќе почнат и шансите... Овој Најнголан не утепа , мене ми изгледа како интересна опција пошто беше поврзуван со нас.

Најлош играч кај нас Боатенг
Најдобар Амброзини и Аквилани

Топката од Ибра за Робињо беше меџик !
Ако сакаме да добиеме денеска на вакви услови мора да влезе Сидорф и да ја задржиме малце топката... Би влегол место Боатенг пошто е изгубен денеска.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Добро бе онај Таиво се да му ебам..со што го заслужил дресот на Милан воопшто??..ајде Бонера за маскота го чуваат колку да имаат оидерден дел на глупи играчи во тимот ама овај Таиво е скроз неписмен..еден пас точен немаше и плус премногу несигурен е назад!

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Аиии ама сме очајни, посебно во одбраната - ХАОС

Умртвени сме по страните, сега приметивте колку фали АБАТЕ, за средината да не зборувам.
Таиво нека го мења на полувреме додека не сме примиле гол.
Секоја утакмица во гости, иста приказна ...неаме препознатлива игра, господ нека ни е напомош во второ.

Робињо на крај му црка на Ибра овој ќути као пиченце..:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom