Садници со марихуана пронајдени во Драчево

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Што ми е криво кога видам вакви вести. Туга ми некоја на срце доѓе. Иде ми се да чучну и да рову.

М

Мартин`

Гостин
Марихуана садам, пари вадам.. Драчево Драчево..
Лабаратории имам, марихуана чувам.. Драчево Драчево..
магацин имам, цел град го снабдувам.. Драчево Драчево..

нова верзија на песната со кромидот што беше :icon_lol:

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
На странскиот пазар оваа количина на марихуана достигнува од 3 до 5 милиони евра ...
Малеров уште и во бегство е :pos: ... ќе си фати корени во идризово сигурно некој 5-10 години

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Каква лабораторија бе, ова не е хемија!И фатете некој со хероин, запнале на детелина со 5 листа...

Природно си е природно!

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Каква лабораторија бе, ова не е хемија!И фатете некој со хероин, запнале на детелина со 5 листа...

Природно си е природно!
Ма ајде неваспитање... и после оти неќеме со земјоделство да се бавиме. Како да се бавиме коа не апсат. o_O :D

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.094
Поени од реакции
9.402
Ке поскапи ганџата за нова година.

И ова не е лабараторија, повеке како бавча/стакленик за растенија. Полицијата не оди таму кај што има лабаратории, таму е опасно, фрчат куршуми.

Вака е посигурно.

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
А бе што не ја легализираат, само под еден услов: -Да не постои влез на друга дрога во земјава. Така да само травката да ја имаат како опција џанациве. Ем не е толку штетна дури и лековита е во некој случај, ем нема да можат да прејдат на нешто појако... И кога ке се легализира ке се донесат закони за квалитет на марихуаната,ке се прошири производството во голема мера, ке се усовршува,ке се вложуваат пари и со тоа ке се добие на квалитет што значи дека ке биде помалку штетна по здравје. Исто така ке има голема конкуренција меѓу производителите и ке падне цената по килограм. И онака има многу корисници на растението, барем да им се овозможи квалитетен производ и подобро задоволство.
Но едно е сигурно, нормален човек, среќен човек, нема потреба од дрога, бидејки тој си е среќен и без неа.
Се знае кој е зависен од дрога, најмизерниот,најнезадоволниот, најнесреќниот и најнесвесниот.
Нека им ја легализираат, што побрзо нека се истребат.
Сериозен сум.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
А бе што не ја легализираат, само под еден услов: -Да не постои влез на друга дрога во земјава. Така да само травката да ја имаат како опција џанациве. Ем не е толку штетна дури и лековита е во некој случај, ем нема да можат да прејдат на нешто појако... И кога ке се легализира ке се донесат закони за квалитет на марихуаната,ке се прошири производството во голема мера, ке се усовршува,ке се вложуваат пари и со тоа ке се добие на квалитет што значи дека ке биде помалку штетна по здравје. Исто така ке има голема конкуренција меѓу производителите и ке падне цената по килограм. И онака има многу корисници на растението, барем да им се овозможи квалитетен производ и подобро задоволство.
Но едно е сигурно нормален човек, среќен човек нема, потреба од дрога, бидејки тој си е среќен и без неа.
Се знае кој е зависен од дрога, најмизерниот,најнезадоволниот, најнесреќниот и најнесвесниот.
Сериозен сум.
Јас сум за легализација на целата дрога, само на луѓето кои профитираат не им одговара инаку колку за информација дрогата е нелегална во последните 100 години

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
.....осмелисе..направи го првиот чекор - типот се осмелил
.....развој на земјоделието....ваква опрема само Драчево и Израел
.....се е по стандард ...Хасап, Исо, Хасо, Мујо, Фата...Халал, Кошар....сите ги исполнува
.....органско производство
.....без владини субвенции
.....погодно за извоз
.....загарантирана цена и пазар

Прво ти праат кампања БИДИ ЗЕМЈОДЕЛЕЦ, а после те е*т

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Јас сум за легализација на целата дрога, само на луѓето кои профитираат не им одговара инаку колку за информација дрогата е нелегална во последните 100 години
Не сакаат да се легализира бидејки ке се јави голема конкуренција и ке опадне цената, што значи својот профит ке треба да го делат со многумина.
Јас сум за легализација само на марихуаната бидејки реално таа си е природно растение,нема никаква штетна хемија.
Штетно е дејството од прекумерното пушење на растението, и затоа е таа забрана, бидејки те тера да зимаш се повеќе, пошто ти дава задоволство.
Човекот посегнува по тоа задоволство, бидејки нема задоволство во животот, или тоа е многу малку, држен е под притисок, нервоза и тн. а тревката му нуди привремен излез од тие проблеми.
Но реално тоа не е решение бидејки така не живееш во реалноста и не си го отстранил проблемот само го одолговлекуваш избегнувајки го.
И кога ке ти престане дејството, повторно се наоѓаш во реалниот мизерен свет, и така незадоволен од тоа што го гледаш во реалноста пробуваш да избегаш, бараш задоволство убаво нешто што ке те направи среќен. И постојано тој круг иде, ама на крај или завршуваш како лопов, убиец, или прерано ке умреш од предозираност, и реалноста ке ти донесе 10 пати поголема мизерија, пошто постојано си ја избегнувал, избегнувал, и кога ке се насобере, те удира се наеднаш. После е касно, бидејки откако ке бидеш казнет, тогаш ке се освестиш дека си направил нешто лошо и дека нема втора шанса за тебе.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Штетно е дејството од прекумерното пушење на растението, и затоа е таа забрана, бидејки те тера да зимаш се повеќе, пошто ти дава задоволство.
А ако лапниш 10 аспирина наеднаш тоа не е штетно, туку побрзо ќе се оздравиш. Тие забрани се баш како што кажав на некој не му одговара, целата дрога се легализира ќе си ја земаш на рецепти, ќе ти биде медицински препишана и ќе знаеш точно што пиеш за разлика од тоа што го купуваат од сомнителни луѓе со сомнително потекло само повеќе пари да се направат.

Kajgana Shop

На врв Bottom