Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Лече, па после тоа мала пауза до 7ми и Парма ќе биде исто така вистински тест, играме на гости, не е мала работа :pos:

Колку ми фали некоја победа со 3-0, 4-0...Одамна се немаме на тоа израдувано :/

Член од
10 ноември 2011
Мислења
78
Поени од реакции
17
А што бидна со кучка ќе иде ли у интер или некој друг ќе ни го зема и тој пред нос.Кога веќе неможе да земем квалитетни играчи барем со просечни да се задоволиме.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Колку ми фали некоја победа со 3-0, 4-0...Одамна се немаме на тоа израдувано :/
Ние така неможиме со еден разлика да победиме камоли убедливо...таков резултат(3,4-0) нема да видиш во ерата на Раниери...уствари ќе видиш ама нас кога ќе не наполнат:pos:!

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.571
Поени од реакции
4.560
Од натпреварот со Палермо, Интер го немам видено да даде 3+ гола...страшна работа

Нашиот напад е чист поим за очај и ужас! Како може Форлан, најавуван како замена за Ето, класа од напаѓач и како очекуваме ние тој да се докаже и да го оправда тоа како негова замена, а му се дава шанса од 10-15 минути игра? Скурчено ми е да го гледам ваков Интер како се мачи со ваков тренер и со вакви играчи (посебно напаѓачите). Исто така скурчено ми е од минималните победи од типот на 1:0, до кога ќе се вадиме на среќа? Морати и Бранка нека отварат очи и нека донесат салам играчи или ако не, одам чартер до Милано и има се да испоубијам таму!

П.С. Де некој поинформиран во врска со повредата на Снајдер да ми каже што повреда ќе беше неговата? Само кисне на тоа твитерот вака-нака. Или нека се враќа во составот или нека лета од тимот барем од него некоја пара ќе видиме па да можеме да земеме некој салам играч.

Член од
10 ноември 2011
Мислења
78
Поени од реакции
17
Од натпреварот со Палермо, Интер го немам видено да даде 3+ гола...страшна работа

Нашиот напад е чист поим за очај и ужас! Како може Форлан, најавуван како замена за Ето, класа од напаѓач и како очекуваме ние тој да се докаже и да го оправда тоа како негова замена, а му се дава шанса од 10-15 минути игра? Скурчено ми е да го гледам ваков Интер како се мачи со ваков тренер и со вакви играчи (посебно напаѓачите). Исто така скурчено ми е од минималните победи од типот на 1:0, до кога ќе се вадиме на среќа? Морати и Бранка нека отварат очи и нека донесат салам играчи или ако не, одам чартер до Милано и има се да испоубијам таму!

П.С. Де некој поинформиран во врска со повредата на Снајдер да ми каже што повреда ќе беше неговата? Само кисне на тоа твитерот вака-нака. Или нека се враќа во составот или нека лета од тимот барем од него некоја пара ќе видиме па да можеме да земеме некој салам играч.
Снајдер здрави живи после нова година.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.842
Поени од реакции
115.985
Затоа во среда после долго време ќе видите една поубедлива победа на Интер. Trust me.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
Варгас ќе биде купен од Наполи за 11м евра а не за скоро 14 какви што беа првичните најави, што е сума која Интер и те како може да си ја дозволи па не верувам дека тука станува збор за '' крадење '' на играчот од страна на Наполи. Односите со Де Лаурентис и Морати сите знаеме какви се, ова само уште толку ги подгрева шпекулациите дека 1 играч од Наполи наредно лето ќе заврши во Интер, па ако станува збор за Лавеци ( или евентуално Хамшик, иако он го продолжи сега договорот ) тогаш вредеше оваа ''жртва''.

Како и да е, во Јануари тимот мора осетно да се засилат ( напад и средина ), периодов им е наклонет со резултативе, се доближуваат до третата позиција и ако до пред неколку недели тоа делуваше недостижно ( и ради бодовната разлика и ради катастрофалната форма ) сега е и те како изводливо да изборат ЛШ пласман уште сезонава.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Варгас ќе биде купен од Наполи за 11м евра а не за скоро 14 какви што беа првичните најави, што е сума која Интер и те како може да си ја дозволи па не верувам дека тука станува збор за '' крадење '' на играчот од страна на Наполи. Односите со Де Лаурентис и Морати сите знаеме какви се, ова само уште толку ги подгрева шпекулациите дека 1 играч од Наполи наредно лето ќе заврши во Интер, па ако станува збор за Лавеци ( или евентуално Хамшик, иако он го продолжи сега договорот ) тогаш вредеше оваа ''жртва''.
Да не испадне на крај Кавани во Интер...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
Да не испадне на крај Кавани во Интер...
Лавеци 99 %, уште по инцидентот со девојка му и изјавата на Де Лаурентис која следеше се наговести негово заминување. Се зависи и од тоа како Варгас ќе се покаже али веќе почнаа Наполи да работат на негова замена, инаку зашто би инвестирале сега за дел од теренот кој и те како им е покриен со квалитетни фудбалери и добри алтернативи ( никој не дава над 10м евра за играч од клупа ). ;)
Кавани сезонава иначе е тиња, и лани бев со ставов и сезонава сум, Наполи без Кавани можат, без Лавеци и Хамшик не.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
^

Да ама ако гледаш од перспектива Наполи... А ако гледаш од перспектива Интер, Кавани е опција во споредба со Пацини и Милито (барем она што во моментов се дешава)!

За очекување е Наполи дали наредно лето дали после две лета да стави нешто квалитетно на продажба. Некако Де Лаурентис ми троши нерезонски, јес да ствара квалитетен состав али да бидеме реални далеку се од титула...

Интер може да си го дозволи Кавани со што би жртвувал еден или двајцата од Милито и Пацини. Со оглед на тие жрви што досега се десија ова ќе помине и незабележано...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.650
Поени од реакции
59.615
Не бе, не ни треба Кавани насместо Милито или Пацини. Милито ќе си оди, еден Пацини е доволно. Не ни требаат двајца такви играчи.
Нас ни треба некој што игра со топка надвор од 16 метри, затоа го сакавме Санчез ама немавме пари, а го сакавме и Варгас очигледно, прашање е само дали се заебавме поради непрофесионалност (дедо Суарез) или во меѓувреме е направен дил со Наполи.

Во секој случај, не е лесна дилема дали да земеш млад талент како Варгас или поискусен фудбалер како Лавеци. Јас уште оваа година го сакав Лавеци но ми изгледа дека ги добиваме фудбалерите во погрешно време. Наполи го извади максимумот од Лавеци и не знам до кога човекот ќе игра во истата форма, со оглед дека по конституција наликува на Пандев и ништо чудно за две години да изгледа како Бобо Виери пред пензија. Де Лаурентис знае дека треба да го продаде Лавеци затоа што Хамшик и понатаму е во топ форма а исто и Кавани (мислам физички).

Се плашам да не се заебеме пак.

Kajgana Shop

На врв Bottom