Ние така неможиме со еден разлика да победиме камоли убедливо...таков резултат(3,4-0) нема да видиш во ерата на Раниери...уствари ќе видиш ама нас кога ќе не наполнатКолку ми фали некоја победа со 3-0, 4-0...Одамна се немаме на тоа израдувано :/
Снајдер здрави живи после нова година.Од натпреварот со Палермо, Интер го немам видено да даде 3+ гола...страшна работа
Нашиот напад е чист поим за очај и ужас! Како може Форлан, најавуван како замена за Ето, класа од напаѓач и како очекуваме ние тој да се докаже и да го оправда тоа како негова замена, а му се дава шанса од 10-15 минути игра? Скурчено ми е да го гледам ваков Интер како се мачи со ваков тренер и со вакви играчи (посебно напаѓачите). Исто така скурчено ми е од минималните победи од типот на 1:0, до кога ќе се вадиме на среќа? Морати и Бранка нека отварат очи и нека донесат салам играчи или ако не, одам чартер до Милано и има се да испоубијам таму!
П.С. Де некој поинформиран во врска со повредата на Снајдер да ми каже што повреда ќе беше неговата? Само кисне на тоа твитерот вака-нака. Или нека се враќа во составот или нека лета од тимот барем од него некоја пара ќе видиме па да можеме да земеме некој салам играч.
Во среда со Лече играме така?Затоа во среда после долго време ќе видите една поубедлива победа на Интер. Trust me.
- Drago mi je da je ekipa ponovo na pravom putu. Imamo prilično jak tim, ali, ipak sam spreman da saslušam želje Klaudija Ranijerija o mogućim transferima - rekao je Morati.
Да од 8 и 45.Во среда со Лече играме така?
Да не испадне на крај Кавани во Интер...Варгас ќе биде купен од Наполи за 11м евра а не за скоро 14 какви што беа првичните најави, што е сума која Интер и те како може да си ја дозволи па не верувам дека тука станува збор за '' крадење '' на играчот од страна на Наполи. Односите со Де Лаурентис и Морати сите знаеме какви се, ова само уште толку ги подгрева шпекулациите дека 1 играч од Наполи наредно лето ќе заврши во Интер, па ако станува збор за Лавеци ( или евентуално Хамшик, иако он го продолжи сега договорот ) тогаш вредеше оваа ''жртва''.
Лавеци 99 %, уште по инцидентот со девојка му и изјавата на Де Лаурентис која следеше се наговести негово заминување. Се зависи и од тоа како Варгас ќе се покаже али веќе почнаа Наполи да работат на негова замена, инаку зашто би инвестирале сега за дел од теренот кој и те како им е покриен со квалитетни фудбалери и добри алтернативи ( никој не дава над 10м евра за играч од клупа ).Да не испадне на крај Кавани во Интер...