GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе можам ли да ја играм кај мене со ова нешто...
intel core 2 duo 2.20ghz
4gb ram
GEFORCE GT 320M 1GB

Ако можам, некој поупатен да ми даде по ПП линкови со пачеви за да можам да ја играм без некој проблем, ќе му бидам многу благодарен :)

Ке може помош окол мисијава http://www.youtube.com/watch?v=3rvR64kLGwU џабе стискам space неке да се качи

Што компјутер имаш? Ако имаш послаб, може тоа да е причината. Играта сецка и не ги прима „наредбите“ како што треба. Друга идеја немам, која би ти помогнала.

Мене вчера ми текна да ја симнам, и се во ред, ја инсталирам ставам кракот и нејке да се уклучи. Одам преку ланчерот, се појавува тоа логото на Разор, после нешто се појавува CMD и толку, се исклучува. Некој нешто да не знае околу тоа?

Го симнав божем и пачот 1.0.7.0, инсталирам, ама нејке да се уклучи играта, ми дава грешка EFC20. Барам по нет, ама ништо конкретно нема за тој проблем, само дека нешто со ASI фајл.

Заебана е играта за вакви работи. Значи пиратските верзии неможе да се играат онлајн, а за воопшто да ја пуштиш играта треба да ти е офлајн активирана, бидејки инаку играта се отвора преку SocialClub, каде треба да се регистрираш, што ти е залудно бидејки играта е пиратска. Другар ми ја даде на УСБ демек офлајн активирана (кај него работи) пробувам кај мене нејке. Пробав со друг офлајн активатор, пак нејке. Друг другар ми ја даде на ДВД, инсталирам три цедиња, кракнав, инсталирав офлајн активаторот и отварам играта. И пак ми отвора SocialClub, и вика дека неможе да се логираш. Разочаран стискам ОК, и играта се уклучи. Ама за нигде.. Кочи ненормално, и објектите после извезно време се губат и буквално лебдиш во воздух. Најверојатно поради малку рам (2gb DDR3). Видов невидов ја делитнав.. Јбг

Заебана е играта за вакви работи. Значи пиратските верзии неможе да се играат онлајн, а за воопшто да ја пуштиш играта треба да ти е офлајн активирана, бидејки инаку играта се отвора преку SocialClub, каде треба да се регистрираш, што ти е залудно бидејки играта е пиратска. Другар ми ја даде на УСБ демек офлајн активирана (кај него работи) пробувам кај мене нејке. Пробав со друг офлајн активатор, пак нејке. Друг другар ми ја даде на ДВД, инсталирам три цедиња, кракнав, инсталирав офлајн активаторот и отварам играта. И пак ми отвора SocialClub, и вика дека неможе да се логираш. Разочаран стискам ОК, и играта се уклучи. Ама за нигде.. Кочи ненормално, и објектите после извезно време се губат и буквално лебдиш во воздух. Најверојатно поради малку рам (2gb DDR3). Видов невидов ја делитнав.. Јбг

Многу глупости изнапиша. Сериозно. Како прво во право си само за првото, но само ако сакаш да играш на нивните официјални сервери. Играта може да се игра онлајн пиратска само преку Хамачи. Ја играв со брат ми на два соседни ПЦ. Околу исталирањето изгледа не знаеш да ја инсталираш. Играта се инсталира најнормално. Ставаш крак и играта се пушта. Без никаков пач, и со неколкуте први пачови на RockStar, можеше да се пушти само преку SocialClub. Со поновите пачови, 6 и 7 мислам беа, истите ти го бришеа RSCG и може да се пушта без тоа. Кога ќе ја пуштиш го следиш следниов пример од видеото и правиш Offline Account преку GfWL, за да можеш save да правиш.

Рамот горе-доле ти е ОК, но какви ти се другите делови?

За Social Club имаш опција SKIP LOG IN! Толку

Хммм...Графичкава не знам точно со која е горе-долу иста од 9-серија на Nvidia.
Мислам би можел да ја снимиш сигурно, и да пробаш со 1.0.4 или 1.0.7 пачот да ја пуштиш, но се на најслабо да ти биде. Какви перформанси ќе добиеш не знам. Кај брат ми на пц, он ја играше со +- послаб ПЦ од твојот. Грфичката му правеше најголеми проблеми, 9400GT 1gb ram.

Ако ти се трошат 15гб, симни ја и пробај ја.
Сецка со 1.0.3 ај ако не тие тешко по пп пратими тоа пачојте се како што пробарав ја ама секаде се жалат за некој проблеми :)

Сецка со 1.0.3 ај ако не тие тешко по пп пратими тоа пачојте се како што пробарав ја ама секаде се жалат за некој проблеми :)

Стај го последниот 1.0.7 (мислам тој беше) и ќе ти се подобри играта многу.

Се стаив како што треба пачуев па стаив кракот и ваѓа еророт: The ordinal 5365 could not be located in the dynamic link library xlive.dll се што пишуеше на тоа напраев и јок не пали

Се стаив како што треба пачуев па стаив кракот и ваѓа еророт: The ordinal 5365 could not be located in the dynamic link library xlive.dll се што пишуеше на тоа напраев и јок не пали

Кој пач го стави?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom