Фан клуб: МЗТ Скопје

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Надмоќ и сила покажано спрема Куманово....... разликата во некој моменти достигна и до 40 коша......... Навивање одлично....Кореографија.... Полна сала..... Штета што управата сака да води инат..... И не им беа дадени карти на Кумани....

Прва четвртвина не се навиваше за таа одлука на управата.....

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Гечевски за 20 минути 22 поена :cuc:
Грне утакмица на кариерата :P
Мијајлович последниве 4 утакмици одлично ги игра конечно во форма влезе и се надевам ќе го задржат.
Денес 16 поени од кои 3/4 за 3 поена а имаше и 4 асистенции и 2 украдени. (y)
И на крај МВП на полусезонава,
НОА ДАЛМАН - 19 поени и 13 скока. :vozbud:

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.448
Поени од реакции
5.571
Абе без Ристе,подобри сте,да играше он можда ке имавме шанси.:D

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
А што чекаат со Ристе незнам, човекот се загрева пред утакмица трча, мислиш ќе игра 30 минути, а не влегува ни секунда.

Во еден момент Ацо целосно се изгуби, остави петорица а меѓу нив немаше плеј, па мораше Грне да реагира му кажа од клупа, па го пушти Огне мислам .....

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
А што чекаат со Ристе незнам, човекот се загрева пред утакмица трча, мислиш ќе игра 30 минути, а не влегува ни секунда.

Во еден момент Ацо целосно се изгуби, остави петорица а меѓу нив немаше плеј, па мораше Грне да реагира му кажа од клупа, па го пушти Огнен мислам .....
Не бе нема шанси така да било, сигурно бил Мијајлович на терен. :)
П.С. Само Господ знае дали ќе се брка Ацо по четириве убедливи победи. :D

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Не бе нема шанси така да било, сигурно бил Мијајлович на терен. :)
П.С. Само Господ знае дали ќе се брка Ацо по четириве убедливи победи. :D
Е добро ај лажам :D Бев таму гледав, Грне стана а и некој позади му викна и се сети и тогаш го пушти Огне или Мијајлович, не сум сигурен кој беше./

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Е добро ај лажам :D Бев таму гледав, Грне стана а и некој позади му викна и се сети и тогаш го пушти Огне или Мијајлович, не сум сигурен кој беше./
Абе не викам дека лажеш, и јас бев на утакмицава само не приметив вакво нешто. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom