Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
останаа без play, влезе далмах место огнен и играа нападот со 3ца центри. Имаше фаул врз чековски, се направи прекин и влезе Мијајлович. Тоа беше :)

Не бе нема шанси така да било, сигурно бил Мијајлович на терен. :)
П.С. Само Господ знае дали ќе се брка Ацо по четириве убедливи победи. :D
Да да се деси при крај на втора четвртина, излага Огнен и влага Дејвис и немаше плеј у тој момент и таков Дејвис ја фаќа збунет не знае што да прави и одеднаш мести рогови, тоа прво му дојде на памет. :pos:
А за Ацо брат, искрено јас ич не го сакам, ептен ме курчи, али нека не го бркаат за да не направат иста грешка како лани и да ја заебат цела сезона, нека го остават човекот да си го заврши започнатото па ако успее во ред ако не успее ќе си иде и чао пријатно.

П.с. Гечевски- човек на кој треба да му заблагодариме што ни овозможува да гледаме убава и модерна кошарка, убедливо најдобар играч во целото првенство и тоа за две класи е боље од сите.

379974_10150528459148816_152068998815_8417250_109074272_n.jpg

Тимот кој есенскиот дел го заврши на првото место со идентични бодови со Фени, но подобра кош разлика!

Фени се први, 1 пораз имаат, МЗТ има 3.

Немаат исто бодови, ко што ти реков, 1 пораз Фени, оној од МЗТ, овие 3, што значи 2 бода помалку на табелата.

Немаат исто бодови, ко што ти реков, 1 пораз Фени, оној од МЗТ, овие 3, што значи 2 бода помалку на табелата.
Фени има утакмица помалку од нас и затоа имаме ист број на бодови (27) , но мислам дека ние сме први на табела бидејќи имаме подобра кош разлика (y)

Фени има утакмица помалку од нас и затоа имаме ист број на бодови (27) , но мислам дека ние сме први на табела бидејќи имаме подобра кош разлика (y)
Сметај го и ова коло.. ако не е пресметано во табелата
QPfnj.jpg

Сметај го и ова коло.. ако не е пресметано во табелата
QPfnj.jpg
Не е пресметано во табелата, а рачунајќи дека Фени Индустри беа слободни ова коло израчунај како ќе изгледа со додадените бодови на МЗТ што ги освои вчера против Куманово, па и стаи уште 29 кош разлика од вчера :D
Со мојава весела математика вака изгледа моменталната табела
1. МЗТ Скопје Аеродром 15он +196кош 27бод
2.Фени Индустри 14он +149кош 27бод
3.Торус СЦБТ 14он +80 24бод
.....
.....
.....

^
И јас рачунав така, ама Син ме збуни :D.
--- надополнето: 21 декември 2011 во 20:49 ---
Не е пресметано во табелата, а рачунајќи дека Фени Индустри беа слободни ова коло израчунај како ќе изгледа со додадените бодови на МЗТ што ги освои вчера против Куманово, па и стаи уште 29 кош разлика од вчера :D
.....
.....
.....

199 :P

.....
.....
.....
Jaс како што знам се рачунаат победи/порази.. е Фени мислам има помалце порази од вас, така да..
Кош разлика не игра улога, освен ако немаат исто победи/порази.

Jaс како што знам се рачунаат победи/порази.. е Фени мислам има помалце порази од вас, така да..
Кош разлика не игра улога, освен ако немаат исто победи/порази.
Ај ќе почекаме КФМ да ја апдејтира табелата и да видиме кој се први/втори зашто и јас не сум сигурен како ги рачунаат ;)
--- надополнето: 21 декември 2011 во 21:32 ---
Ние бојкотираме управа зашто не сте влегле и непееме цела четвртина, а вие се заканувате на 14годишни и земате шалови......... РЕЗИЛ
Се гледа на кое ниво се спуштате и од каде доаѓате!!!:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom