Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае каде има (освен во Матица) пузли од Ravensburger и дали имаат некоја нивна специјализирана продавница во Скопје? Ми требаат во поголем формат слагалици (како голема уметничка слика) и повеќе избор да има за да можам да одберам....Anyone?
Скоро во сите книжарници, мислам дека максимум од 3000 или 5000 парчиња имам видено во книжарата кај Ристичева палата на плоштад.
Јас една склопив од 1000 парчиња и ја залепив со лепакот и топ е. Трк уште утре :vozbud:

Скоро во сите книжарници, мислам дека максимум од 3000 или 5000 парчиња имам видено во книжарата кај Ристичева палата на плоштад.
Јас една склопив од 1000 парчиња и ја залепив со лепакот и топ е. Трк уште утре :vozbud:
И ја имам веќе 3 пузли урамено...2 се помали што светат навечер (морско дно) и една од 2000 парчиња град во Италија....Во Матица ги купував порано но сега бев и не ми се свиѓаа тие што ги имаат....Ми треба над 3000 да е..Ај ќе побарам кај Ристичева утре:)

Дали некој знае каде има (освен во Матица) пузли од Ravensburger и дали имаат некоја нивна специјализирана продавница во Скопје? Ми требаат во поголем формат слагалици (како голема уметничка слика) и повеќе избор да има за да можам да одберам....Anyone?
Треба да има во Гоблин, во Буњаковец, еве им ја понудата
http://www.goblingames.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=11&Itemid=11

a koj toa odi vo goblin medzhik., i ostanali., dekovi i busteri ., i turnirchiki ., :vozbud:aa a., goblin :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: tuku aj na po edno kafence.....

5Banhso.net5D_coffee_wal31613.jpg

Е фала пуно:) Овде има избор да! Веќе една ми се свиѓа:P Ја ја знаев Гоблин за игри дека има, не знаев дека има и пузли;)

Гоблин е официјалниот увозник на Ravensburger за Македонија, они увезуваат и преку нив сите книжарници се снабдуваат со puzzles, кај нив секогаш има на лагер сложувалки.

Да ве прашам за совет.. Близу или Уан - пакетите од 1000че што се, кој е подобар и зошто? :)

Да ве прашам за совет.. Близу или Уан - пакетите од 1000че што се, кој е подобар и зошто? :)
близу напрај споредба и ќе видиш што добиваш кај едните што кај другите. едино разлика има во тв каналите ама па ти си одлучуваш. размисли двапати пред да идеш кај едниот или другиот зашто 2 год. договор имаш после

Али очекувај дека првата година дена нетот ќе ти биде тиња, а и двата провајдери ќе те дупат у здрав мозок дека е до тебе не до нив :)
--- надополнето: 17 декември 2011 во 05:16 ---
Него, да не знае некој каде да најдам тегови од по 10 кила, не многу скапи?

Каде можам да најдам во Скопјево, нешто интересно за пар да се прави на вакво никакво време? (за во кино ни е тапа понудата, од кафичи аман, дома не ни се седи, ни се активира малце) :)))

Каде можам да најдам во Скопјево, нешто интересно за пар да се прави на вакво никакво време? (за во кино ни е тапа понудата, од кафичи аман, дома не ни се седи, ни се активира малце) :)))

Многу се ограничуваш. Скопјево. Земи ранецот, тури пола леб со патлиџан, 200 денара у џеб, и качи се у воз, иди експлоринг малце, штип, битола ваму таму онаму, прошетај троа ќе ти биде интересно :)

Да не има некој број од теренот за фудбал во ГУЦ ? :) Се обидов на информации немале број... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom