stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
Оф оф оф, ќе биде жустро.
Флешбек 2008: Цеск за 0:1 у 85та, Адебајор гадниот за 0:2 у 90та на Сан СироМилан,Италијани, кога последниот пат паднавме со италијани:
Флешбек: 2006, ни падна Јувентус, ние исто со комбинирана одбрана и отидовме all the way to the final. А...![]()
Добар тренинг пред 1/4 финалепак ке треба да ги победиме миланезите досадна работа
А што да правиме?Да плачеме?Бидете искрени признајте дека најмалку од сите сакавте Милан да ви се падне!
На пример, ние сакавме Апоел, па Банфика, па после Арсенал. Нема шанси некој од Арсенал да е задоволен од ждребкава затоа што имавте многу подобри шанси за добар противник од Милан т.е. со било кој друг ќе ви беше полесно. Не провоцирам, навистина тоа е реалноста. Исто како да ни се паднеше на нас Реал, а ние да се правевме мутави дека се е ОК, го имаме победувано, па и сега без проблем ќе биде така.
Бидете искрени признајте дека најмалку од сите сакавте Милан да ви се падне!
На пример, ние сакавме Апоел, па Банфика, па после Арсенал. Нема шанси некој од Арсенал да е задоволен од ждребкава затоа што имавте многу подобри шанси за добар противник од Милан т.е. со било кој друг ќе ви беше полесно. Не провоцирам, навистина тоа е реалноста. Исто како да ни се паднеше на нас Реал, а ние да се правевме мутави дека се е ОК, го имаме победувано, па и сега без проблем ќе биде така.
хахах прав сиДобар тренинг пред 1/4 финале
Таман работа, кој кажа такво нешто?!А што да правиме?Да плачеме?
Не бре дечко,ние сме курловци издржливи на се,не сме пички.
Поздрав![]()
Друже, не ми е намерата да навлегувам во такви муабети. И не сме убедени дека ќе ве победиме 100%. Мене само не ми е јасно зошто вие толку сте убедени, па дури ни два шута нема да имаме. Поточно, ни тоа не беше муабетот, туку вашите постови кои што изгледаат дека не можел полесен противник да ви се падне, а објективно ви се падна најтешкиот. Милан имаше потешки опции, вие немавте. Затоа ние можеме повеќе да биде задоволни од вас. Ме разбираш што сакам да кажам?ај кажи што се толко подобри милан моментално од арсенал ???? или тоа на почетокот на сезоната арсенал што имаа 7 души повредени и што ги продадоа фабрегас ,насри и клиши епа друже да ти кажам тој арсенал беше пред 3 месеца ама сега е нов арсенал така да не гледам вие зашо да бидете убедани дека ќе не победите ... но се лажете сега ќе земаме уште засилување и мош ќе имате повеке од 2 шута на голо ај поздрав
абе јас те разбирам ама ние знаеме дека сте најлесен плен така да тоа ако ти прачи во нашиот фан клуб така да си пишуваме тогаш не читај разбираш ? поздравТаман работа, кој кажа такво нешто?!Само се однесувате како со Шкендија да сте се паднале и како да не можело да биде подобро.
--- надополнето: 16 декември 2011 во 14:12 ---
Друже, не ми е намерата да навлегувам во такви муабети. И не сме убедени дека ќе ве победиме 100%. Мене само не ми е јасно зошто вие толку сте убедени, па дури ни два шута нема да имаме. Поточно, ни тоа не беше муабетот, туку вашите постови кои што изгледаат дека не можел полесен противник да ви се падне, а објективно ви се падна најтешкиот. Милан имаше потешки опции, вие немавте. Затоа ние можеме повеќе да биде задоволни од вас. Ме разбираш што сакам да кажам?
абе јас те разбирам ама ние знаеме дека сте најлесен плен така да тоа ако ти прачи во нашиот фан клуб така да си пишуваме тогаш не читај разбираш ? поздрав
хихихиКој пишуваше у темата за ЛШ дека на Арсенал и Челзи ќе му паднеле лесни противници, ебати ждрепката, ама ајде, ќе се снајдеме некако и со Италијаиве. Проблем е тенката екипа, првиот тим ќе го победи Милан без проблем, ама колку повредени до март може да имаме.
Имавте само една опција полоша од ова.Реал Мадрид.Арсенал и Баерн се рамо до рамо,исти противници за вас,дури подобро да ви се паднеше Баерн,зошто ако гледаме традиција,не сте баш сјајни со ЕнглезитеТаман работа, кој кажа такво нешто?!Само се однесувате како со Шкендија да сте се паднале и како да не можело да биде подобро.
--- надополнето: 16 декември 2011 во 14:12 ---
Друже, не ми е намерата да навлегувам во такви муабети. И не сме убедени дека ќе ве победиме 100%. Мене само не ми е јасно зошто вие толку сте убедени, па дури ни два шута нема да имаме. Поточно, ни тоа не беше муабетот, туку вашите постови кои што изгледаат дека не можел полесен противник да ви се падне, а објективно ви се падна најтешкиот. Милан имаше потешки опции, вие немавте. Затоа ние можеме повеќе да биде задоволни од вас. Ме разбираш што сакам да кажам?