Фан Клуб: Арсенал

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Милан, :cautious: Италијани, кога последниот пат паднавме со италијани:
Флешбек: 2006, ни падна Јувентус, ние исто со комбинирана одбрана и отидовме all the way to the final. А...:sneaky:
Флешбек 2008: Цеск за 0:1 у 85та, Адебајор гадниот за 0:2 у 90та на Сан Сиро :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.506
Поени од реакции
10.262
Знаев дека ќе ни дојдат Миланезите.Ја немаме до толку среќата да ни се паднат Базел или Зенит.Али ако,мора и преку најтешкиот пат некогаш да се протнеме.Очекувам победа во Милано и рутинска игра од страна на Венгер во Лондон.Ииии сигурен пласман даље :) :) :) :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Покрај онакви двојки Милан и Арсенал баш не заслужија да им се деси ова али добра утакмица во секој случај

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
пак ке треба да ги победиме миланезите досадна работа

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.543
Поени од реакции
15.035
Бидете искрени признајте дека најмалку од сите сакавте Милан да ви се падне! :)

На пример, ние сакавме Апоел, па Банфика, па после Арсенал. Нема шанси некој од Арсенал да е задоволен од ждребкава затоа што имавте многу подобри шанси за добар противник од Милан т.е. со било кој друг ќе ви беше полесно. Не провоцирам, навистина тоа е реалноста. Исто како да ни се паднеше на нас Реал, а ние да се правевме мутави дека се е ОК, го имаме победувано, па и сега без проблем ќе биде така.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.506
Поени од реакции
10.262

На пример, ние сакавме Апоел, па Банфика, па после Арсенал. Нема шанси некој од Арсенал да е задоволен од ждребкава затоа што имавте многу подобри шанси за добар противник од Милан т.е. со било кој друг ќе ви беше полесно. Не провоцирам, навистина тоа е реалноста. Исто како да ни се паднеше на нас Реал, а ние да се правевме мутави дека се е ОК, го имаме победувано, па и сега без проблем ќе биде така.
А што да правиме?Да плачеме?
Не бре дечко,ние сме курловци издржливи на се,не сме пички.
Поздрав ;)

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362

ај кажи што се толко подобри милан моментално од арсенал ???? или тоа на почетокот на сезоната арсенал што имаа 7 души повредени и што ги продадоа фабрегас ,насри и клиши епа друже да ти кажам тој арсенал беше пред 3 месеца ама сега е нов арсенал така да не гледам вие зашо да бидете убедани дека ќе не победите ... но се лажете сега ќе земаме уште засилување и мош ќе имате повеке од 2 шута на голо ај поздрав
--- надополнето: 16 декември 2011 во 14:10 ---
Добар тренинг пред 1/4 финале
хахах прав си :D

http://sportdenes.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=2343:arsenal-podgotvi-15-milioni-evra-za-podolski&Itemid=283

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.543
Поени од реакции
15.035
А што да правиме?Да плачеме?
Не бре дечко,ние сме курловци издржливи на се,не сме пички.
Поздрав ;)
Таман работа, кој кажа такво нешто?! :) Само се однесувате како со Шкендија да сте се паднале и како да не можело да биде подобро.
--- надополнето: 16 декември 2011 во 14:12 ---
ај кажи што се толко подобри милан моментално од арсенал ???? или тоа на почетокот на сезоната арсенал што имаа 7 души повредени и што ги продадоа фабрегас ,насри и клиши епа друже да ти кажам тој арсенал беше пред 3 месеца ама сега е нов арсенал така да не гледам вие зашо да бидете убедани дека ќе не победите ... но се лажете сега ќе земаме уште засилување и мош ќе имате повеке од 2 шута на голо ај поздрав
Друже, не ми е намерата да навлегувам во такви муабети. И не сме убедени дека ќе ве победиме 100%. Мене само не ми е јасно зошто вие толку сте убедени, па дури ни два шута нема да имаме. Поточно, ни тоа не беше муабетот, туку вашите постови кои што изгледаат дека не можел полесен противник да ви се падне, а објективно ви се падна најтешкиот. Милан имаше потешки опции, вие немавте. Затоа ние можеме повеќе да биде задоволни од вас. Ме разбираш што сакам да кажам?

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Таман работа, кој кажа такво нешто?! :) Само се однесувате како со Шкендија да сте се паднале и како да не можело да биде подобро.

Друже, не ми е намерата да навлегувам во такви муабети. И не сме убедени дека ќе ве победиме 100%. Мене само не ми е јасно зошто вие толку сте убедени, па дури ни два шута нема да имаме. Поточно, ни тоа не беше муабетот, туку вашите постови кои што изгледаат дека не можел полесен противник да ви се падне, а објективно ви се падна најтешкиот. Милан имаше потешки опции, вие немавте. Затоа ние можеме повеќе да биде задоволни од вас. Ме разбираш што сакам да кажам?
абе јас те разбирам ама ние знаеме дека сте најлесен плен така да тоа ако ти прачи во нашиот фан клуб така да си пишуваме тогаш не читај разбираш ? поздрав

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Кој пишуваше у темата за ЛШ дека на Арсенал и Челзи ќе му паднеле лесни противници, ебати ждрепката, ама ајде, ќе се снајдеме некако и со Италијаиве. Проблем е тенката екипа, првиот тим ќе го победи Милан без проблем, ама колку повредени до март може да имаме.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.543
Поени од реакции
15.035
абе јас те разбирам ама ние знаеме дека сте најлесен плен така да тоа ако ти прачи во нашиот фан клуб така да си пишуваме тогаш не читај разбираш ? поздрав

ОК, ОК, вакви муабети со друг продолжи ги, премногу аутистички се за да им реплицирам...

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Кој пишуваше у темата за ЛШ дека на Арсенал и Челзи ќе му паднеле лесни противници, ебати ждрепката, ама ајде, ќе се снајдеме некако и со Италијаиве. Проблем е тенката екипа, првиот тим ќе го победи Милан без проблем, ама колку повредени до март може да имаме.
хихихи

Се надевам дека сите играчи на Арсенал ќе бидат здрави и прави, ќе глеаме еден одличен натпревар убеден сум у тоа со доста голови и на двата меча.

Ако успее Алегри да го скроти Волкот 80 % е добиен натпреваров, ако не најде чаре за него лошо ќе ни се пише.

Како и да е среќно до тогаш па се читаме негде у фебруар.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.506
Поени од реакции
10.262

Имавте само една опција полоша од ова.Реал Мадрид.Арсенал и Баерн се рамо до рамо,исти противници за вас,дури подобро да ви се паднеше Баерн,зошто ако гледаме традиција,не сте баш сјајни со Енглезите :) Да ви се паднаше Челзи требаше да се радувате,не Арсенал ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom