.. повеќе мислев за партнерката, башка другото![]()
Поубо е облечен, ако споредваме нејзиниот лик, и неговиот стајлинг. Во секој случај !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.. повеќе мислев за партнерката, башка другото![]()
Ќе биде заебано мамата, посебно што нема да може да играат Верма и Кош како централни што би можел Агуеро со неговата брзина да го искористи.
Пер ме плаши, добар е против корпулентни напаѓачи ама си има проблеми со брзи а ако почне Сити со Балотели + Агуеро напред ќе си имаме големи проблеми...
Се надевам Манчини е доволно глуп да почне само со еден напаѓач
РВП у секој случај им дава голче а и Волкот би требало да искористи тоа што немаат лев бек моментално. Незнам само дали Ричардс ќе игра десно ако не игра тој тогаш и Жервињо ќе има далеку полесна работа против Забалета а и Вермален ќе има помалце работа позади.
Ќе биде заебано мамата, посебно што нема да може да играат Верма и Кош како централни што би можел Агуеро со неговата брзина да го искористи.
Пер ме плаши, добар е против корпулентни напаѓачи ама си има проблеми со брзи а ако почне Сити со Балотели + Агуеро напред ќе си имаме големи проблеми...
Се надевам Манчини е доволно глуп да почне само со еден напаѓач
РВП у секој случај им дава голче а и Волкот би требало да искористи тоа што немаат лев бек моментално. Незнам само дали Ричардс ќе игра десно ако не игра тој тогаш и Жервињо ќе има далеку полесна работа против Забалета а и Вермален ќе има помалце работа позади.
toa e sto da se pravi koga se nema srekja , ponezgoden tim za vo osmina finale zdravje boze. Sepak imam verba vo nasive decki deka ke izigraat dobro so Milan i samo da nema povredeni igraci.