.....e definitivno odsabajli si stanat na leva noga ., i zatoa
edno pivce za tvoje zhivce..........i ii iii
dokazhi go toa shto go tvrdish deka toj so belata brada ne postoi ., amaaa nauchno izdrzhano., so fakti i dokumentirano......te molam......
--- надополнето: 16 декември 2011 во 12:08 ---
.....e definitivno odsabajli si stanat na leva noga ., i zatoa
edno pivce za tvoje zhivce..........i ii iii
dokazhi go toa shto go tvrdish deka toj so belata brada ne postoi ., amaaa nauchno izdrzhano., so fakti i dokumentirano......te molam......
Прво, доволно е еднаш да го постираш постот. Се разбира и од толку.
Второ, шутрак еден, со своите години,
би требало веќе да ти е јасно дека
непостоење на некој концепт е НЕВОЗМОЖНО ДА СЕ ДОКАЖЕ. Тоа е нонсенс само по себе. Логичка глупост е, дали ме разбираш?
Еве, пробај да докажеш дека не постои човек со три глави, четири цицки и две перки. Оваа креатура, сигурен сум,
знаеш дека не постои. Сепак,
немоќен си да докажеш дека не постои, поради тоа што
непостоење не се докажува.
Јас имам живци ортоми и мене не ми е тешко на секое вакво, стотина пати повторено, логички фалично и интелектуално моронско тврдење уредно да реплицирам обидувајќи се секој пат да бидам колку-толку интересен за читателите.
Ете, пак го пишав: Непостоење на концепти не се докажува. Можеш да пробаш да докажеш единствено
постоење на нешто.
Затоа, шутрак еден,
ТИ треба да докажеш дека некаков господ постои. Се' додека не го направиш тоа, јас имам интелектуално право да те исмевам и да те заебавам за тоа како ти се инфантилни, ирационални или дебилни - како сакаш - твоите тврдења.
Сфаќаш?
--- надополнето: 16 декември 2011 во 15:11 ---
Е добро де, нека не е на еволуцијата, на кого сака нека е. Има ли науката одговор на тоа? Или нема?
Што кур има врска сеа науката дали има одговор на настанокот на животот, кога темава е за атеизмот?!? Се читаш ли ти уопште што пишуваш, бре, дете?
Атеистот што копа нива у Белимбегово нема ни основно завршено, книга у животот нема фатено, ама човекот, едноставно,
не верува во постоење на богови. Каква врска има што вика науката за настанокот на животот со неговото неверување во богови? Типот е простак-атеист.
И сеа, шо?
--- надополнето: 16 декември 2011 во 15:17 ---
Нема ни докази дека не постои бог, во било која форма. А абиогенезата е прикаска за мали деца. не е возможна
Она што навистина не постои се докази дека
било кој (од илјадниците богови измислени од човекот) постои.
Секој верник на планетава земја
слепо верува дека
баш неговиот бог постои. Во исто време,
истиот тој верник, е апсолутно сигурен дека останатите богови (оние на другите верници како него)
не постојат.
Каква инфантилна позиција е тоа еееј... Ја би им дал интелектуална зрелост на компир. ...може на морков, еве...