Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A до вчера македонските мемиња беа срање.![]()
Кили е само испровоциран од она На што си? И не е незнам толку страшно она што го прочита, кога сите знаеме на што е!Али го пецна водителката и љут и враќа ..По мене ниско одреагира и се возбуди пошто некој конечно јавно му кажа ДЕКА Е ЏАНАК ТЕЖОК! Тоа го здоболе...вистината боли јбг
А водителката е крш...се слагам...И многу глупости има у таа емисија да е само тоа......А ладно одреагира пошто неа уво не ја боли.Колку коментари сељачки добила до сеа..Секоја убава девојка што привлекува внимание добива милијарда глупи коментари..навикната еЈа боли неа уво...него Кили се возбуди само
![]()
Да да ништо лично за мене нормално деКолку дебилно мислење, мајке ми. Ќе се фрлам од 5ти кат сеа.
Ништо лично за тебе, туку мислењето, нели. Вистината ќе те боли ако ми вратиш.
Зошто мислиш дека некого би здоболило што Кили бил/е џанкер? Кили не го боли за тоа, не пак некого од нас.Ја би рекла се пронајде и те здоболе нешто што напишав дека е џанкер.. а што викаш?
Ми импонира и таман уште еден лузер помалку![]()
А за овие директни навреди према модератор доби 7 негативни поени. Уште 3 и автоматски одиш на бан од форум на многу долго време.п.с.Не за џабе те прогласија за најтупаџија модератор и најодвратен![]()
Што се однесува до мене..може и одма да ме банирате не е проблем.....И тоа засекогаш не за одреден период!А за овие директни навреди према модератор доби 7 негативни поени. Уште 3 и автоматски одиш на бан од форум на многу долго време.