Кили vs. изгубена водителка од АБ Канал

• Креатор на темата Креатор на темата Mjolnir
  • Време на започнување Време на започнување
И така, Кили стана meme
kili.jpg
може како замена за ова
seriously-meme.jpg

*Ја отвара кајгана
Гледа топ тема е Кили
Се чуди зошто има толку коментари
Го пушта клипот

две минути подоцна

Прво пишува смешен коментар од типот "Порано многу го сакав Кили...and then I took an arrow in the knee"

Ако некои евентуално не ја сфаќаат гејмерската смисла за хумор прејди на план Б

"Кили си ја зголеми популарноста за 140% по интервјуто"

Потоа посветува текст за просечноста на водителството/новинарството и како Кили бил асален before he got cool/mainstream и *вметни други сериозни размислувања по желба*

Како прво водителкава е глупа и глупо е такво прашање да му поставиш на гостин во емисија(иако и Тони Михајловски му постави слично прашање еднаш во емисија, кое не беше толку директно) второ: Кили веќе не ти личи да се однесуваш како тинејџер во стил ,,ја сум уметник човече а ти немој да ме јебеш,, дај навистина престани веќе со србизмите, немаш појма колку лошо звучи и да, ако сакаше да испаднеш фраер требаше да се однесуваш како фраер(вистински фраер ќе знаеше што да врати на толку глупи прашања поставени од малоумни суштества како тој што го пишал прашањето и како водителката што го пренесе), во случајов не си ништо подобар од тој кретенот кој ти го постави прашањето и од оваа што ја води емисијата.

Кили е интересен и сите тие работи...Арно ама, кога сакаш да изигруваш курназ, тогаш и ќе ги трпиш последиците од тоа.
Кога сака јавно да се прави шизик дека дувал трева, тогаш јавно и ќе си ги трпи прашањата од типот надуван си?
Нека биде среќен и со толку што поминал.

Кили е само испровоциран од она На што си? И не е незнам толку страшно она што го прочита, кога сите знаеме на што е!:D Али го пецна водителката и љут и враќа ..По мене ниско одреагира и се возбуди пошто некој конечно јавно му кажа ДЕКА Е ЏАНАК ТЕЖОК! Тоа го здоболе...вистината боли јбг

А водителката е крш...се слагам...И многу глупости има у таа емисија да е само тоа......А ладно одреагира пошто неа уво не ја боли.Колку коментари сељачки добила до сеа..Секоја убава девојка што привлекува внимание добива милијарда глупи коментари..навикната е;) Ја боли неа уво...него Кили се возбуди само:icon_mrgr:

Колку дебилно мислење, мајке ми. Ќе се фрлам од 5ти кат сеа.

Ништо лично за тебе, туку мислењето, нели. Вистината ќе те боли ако ми вратиш.

Внимавај на речникот.
Колку дебилно мислење, мајке ми. Ќе се фрлам од 5ти кат сеа.

Ништо лично за тебе, туку мислењето, нели. Вистината ќе те боли ако ми вратиш.
Да да ништо лично за мене нормално де:sick:
Ја би рекла се пронајде и те здоболе нешто што напишав дека е џанкер.. а што викаш?
Не ми ласкај до толку дека ќе се фрлиш ради мене;) Ми импонира и таман уште еден лузер помалку:)

п.с.Не за џабе те прогласија за најтупаџија модератор и најодвратен;) Кој брише мислење кај ќе стигне што не му се свиѓаат.

Незнам што очекувавте од Кили , Новинарката со се АБ Канал...

Хахахаха, умрев од смеење- умрев... "и тебе ти се чудам на паметот" :pos::pos::pos:

Шо па вие сите скокате дека Кили бил вулгарен? Кога некој што нема врска од пеење ќе се пријави на музичко талент шоу многу јасно е дека ќе го направат од гомно подоле.. е исто е и ова, водителкава си нема врска од водење, редно беше некој да и го плесне. :vozbud:

ЦАР!!!

Ја би рекла се пронајде и те здоболе нешто што напишав дека е џанкер.. а што викаш?
Зошто мислиш дека некого би здоболило што Кили бил/е џанкер? Кили не го боли за тоа, не пак некого од нас.
Но, тоа не дава за право секому да си го пика носот кадешто не му е местото. Со Тони се колеги, пријатели, итн, на милион проекти (филмови/театарски претстави) имаат работено заедно, и пак Тони на "Опуштено" вакво директно прашање не се осмели да му постави. Апсолутно не.
Водитељицава со завршено општо средно беше дрска и безобзирна према гостинот. Пази, тоа не е нешто со кое било кој би се гордеел. Може ќе бидеш неутрален, но не и горделив со тоа. Оваа му го плесна у фаца бесрамно, ко заедно да бркале шмизли низ градов. И овој и го покажа местото кај и е.

Ми импонира и таман уште еден лузер помалку:)
п.с.Не за џабе те прогласија за најтупаџија модератор и најодвратен;)
А за овие директни навреди према модератор доби 7 негативни поени. Уште 3 и автоматски одиш на бан од форум на многу долго време.

А за овие директни навреди према модератор доби 7 негативни поени. Уште 3 и автоматски одиш на бан од форум на многу долго време.
Што се однесува до мене..може и одма да ме банирате не е проблем.....И тоа засекогаш не за одреден период!

Продолжи со односов и желбата ќе ти биде исполнета. И тоа пред да дојде Дедо Мраз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom