Кили vs. изгубена водителка од АБ Канал

• Креатор на темата Креатор на темата Mjolnir
  • Време на започнување Време на започнување
Добро еве, може и не требало да му го постави тоа прашање, но во секој случај, тој не требаше вака да одговори, сепак се работело за коментар од гледач.

Колку само сочно и го кажа тоа..."сакам да ти го зачукам у уста " :facepalm: :pos:

Го почитувам Кили, интересен, оригинален лик е, ама не оправдувам вулгаризми во емисии. Не дека не ги оправдувам, ама не гледам ништо смешно, ни интересно во пцуење и говорење такви работи во емисии, без разлика какви и да се.

За поддржувачите на *водителката*...Таа проба со прашањето да е интересна и да истакнит некоја си особина на Кили, па тој и врати со нејзина особина претпоставувам.Со зачукувањето в уста.

Го почитувам Кили, интересен, оригинален лик е, ама не оправдувам вулгаризми во емисии. Не дека не ги оправдувам, ама не гледам ништо смешно, ни интересно во пцуење и говорење такви работи во емисии, без разлика какви и да се.

takov e kili po priroda ili ti se dopagja ili ne orginalen covek.
vo vreme koga sekoj 2 covek e d*dlac :гомце:

Девојката тука нема никаква вина... тоа е шоубизнис.. ако е јавна личност тој треба да биде подготвен на секакво прашање и воопшто не смее да го нервира вакво нешто.
Сега тоа што него му смета прашањето од некоја причина.. не мора да плука по водителката и нејзе да и кажува ти треба да ги бираш прашањата... не треба да ги бира туку баш како што кажа и самата таа треба да ги почитуваш своите гледачи и да ги поставиш сите прашања макар и да се дел од интима... ако личноста не сака да одговори.. се оди понатаму.
А овака он само се избрука според мене.. и не само што се избрука.. беше вулгарен и покажа колку само не може да се справи сето тоа.
Ако погледнете други емисии низ светот кај што гостуваат познати личности ќе ви стане јасно дека се поставуваат многу поинтимни и понезгодни прашања па не се дига толку прашина и не се прават вакви сцени.

За поддржувачите на *водителката*...Таа проба со прашањето да е интересна и да истакнит некоја си особина на Кили, па тој и врати со нејзина особина претпоставувам.Со зачукувањето в уста.

Јас лично не ја бранам, ниту велам дека е во право, ама само затоа што Кили е интересна појава, не му дава за право на телевизија да зачукува никому во уста. Реално да беше ова Слаткар и истово ова да го кажеше, сега сосема друг тек ќе имаше муабетов.
Треба да се има бон-тон, не е се у муабетот, јас сум ексцентрик што сакам ќе правам. Не му личи.

takov e kili po priroda ili ti se dopagja ili ne orginalen covek.
vo vreme koga sekoj 2 covek e d*dlac :гомце:

Супер ми е он. Навистина. Одличен.
Но, не значи дека ако некој ми е симпатичен како човек, дека ќе ја оправдувам секоја негова постапка.

Кили е само испровоциран од она На што си? И не е незнам толку страшно она што го прочита, кога сите знаеме на што е!:D Али го пецна водителката и љут и враќа ..По мене ниско одреагира и се возбуди пошто некој конечно јавно му кажа ДЕКА Е ЏАНАК ТЕЖОК! Тоа го здоболе...вистината боли јбг

А водителката е крш...се слагам...И многу глупости има у таа емисија да е само тоа......А ладно одреагира пошто неа уво не ја боли.Колку коментари сељачки добила до сеа..Секоја убава девојка што привлекува внимание добива милијарда глупи коментари..навикната е;) Ја боли неа уво...него Кили се возбуди само:icon_mrgr:

Кили мајсторе!

p.s. некој од целата емисија да не има линк?
јас ја гледав целата емисија и ова делче го имаа тргнато ,а на дотичното прашање имаше одговор подпомогнат од Пистолеро - "на фотелја " .

Иначе во моментот кога одеше репризата на емисијава Кили напиша статус -
Kiril Pop-Hristov
‎..Upravo ide FB - na AB canal, so polu-pismeni voditelki - izvolte da gledate malogragjanstina.

Па бев зачуден на неговата лицемерност,зошто тоа не и го спомна во емисијата , но сум се излажал :D .

Лично од Кили одговор ( фејсбук коментар) на сите ваши дилеми и трилеми за неговото понашање:

" .drag Trajko, sakav da i pomognam na kutrata mlada devojka.Neli e red da se pomaga na pomladite kolegi, koi stotuku vleguvaat vo ovie "opasni vodi" - kade mora da naucat eticko odnesuvanje i kodex!!!...za zal zastvnik Bojo prima sekakvi,bez da porazgovara so niv i da svati so kakvi mediokriteti ke sozdava televizija.Tragicno e toa koga podmetnuvas nevkusni i t.n. provokativni prasanja-zadskrivajki se preku "nepoznatiot" identitet na nejzinata publika,koja ona mnogu si ja ceni!...jada i tuga e toa,drag prijatele.Sekogas ke gostuvam vo emisii na mladi voditeli koi se borat za uspeh pod nasevo "kurvinsko" nebo, no ako resat da se 'rckaat so mene - ke go papaat debeeeeelo. "

Тоа не е оправдување да го начукува он некому во уста!
Аман!
Постои културно спуштање на земја!
Субјективни сте, затоа што го поштувате Кили. И јас сум една од тие што го поштуваат, ама вакво однoс не е за браво ѕвер си! Он има дупло години најверојатно од девојчето и треба да знае да се однесува како возрасен, а не како да има 16 години. Пак ќе речам, Слаткар ова да го направеше, одма ќе имаше други реакции.

Супер е Кили, ама ова... никако. Не е смешно. Трагично е.

Јас лично не ја бранам, ниту велам дека е во право, ама само затоа што Кили е интересна појава, не му дава за право на телевизија да зачукува никому во уста. Реално да беше ова Слаткар и истово ова да го кажеше, сега сосема друг тек ќе имаше муабетов.
Треба да се има бон-тон, не е се у муабетот, јас сум ексцентрик што сакам ќе правам. Не му личи.

Супер ми е он. Навистина. Одличен.
Но, не значи дека ако некој ми е симпатичен како човек, дека ќе ја оправдувам секоја негова постапка.

Не беше директно насочено спрема тебе ;) Разбирам бонтон и се то, ама во нашево општество тешко со бонтон, па мораш вака дрско​
.Кили не е светец, ама овие шо се играат телевизија не се па ич.Милион пати изјавил експлицитно во врска со прашањето и едноставно му дошло преку половиот орган.Исто како и Слаткар.Само тој да беше гостин освен различен тек, малку подолго ќе беше видеото:D

Слаткар, семкар...можда не ми се допаѓаат некои особини кај Килијан, можда ми се допаѓаат ...не е битно. Али конкретно за ова темава,...не може туку така да го прашуе све и свашта. Има некои ствари што се невкусни као прашање у јавност осим со претходен договор до каде...така да...арно и рекол на крају краева.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom