Modern Warfare 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Wow....Сите оние кој не ја доиграле ,како мене :) Има нови драјвери за nvidia ,бета драјвери ,овозможуваат да уклучите ambient occlusion преку контролниот панел. Супер изгледа ,Wow :) Секоја чест за играва .

Wow....Сите оние кој не ја доиграле ,како мене :) Има нови драјвери за nvidia ,бета драјвери ,овозможуваат да уклучите ambient occlusion преку контролниот панел. Супер изгледа ,Wow :) Секоја чест за играва .

Може по некој скриншот? :)

Шо бидна со мултиплеерот? го кракнаа или уште ништо??

Шо бидна со мултиплеерот? го кракнаа или уште ништо??
Само што сакав да го поставам истово прашање.....и мене ми се игра МП затоа што од батлфилд ништо не бива за мп освен ако не ја купиш :) Може сеа ако ја начекам на попуст ново годишен/божиќен па да ја земам инаку вака не ми се лупаа многу пари за игри :D

Оваа уште не е кракната, а и ваљда нема ни да биде. Мислам дека беше поставено во темава некаде дека немаат планови тие од alterIW.net да пробаат и да ја кракнат доколку можат.

јас пуцам MW3 преку лан
ако сте добри над 20 левел ке се најдеме на Tunngle
п.с не питајте како ова како она бидејки на гоогле се има
http://lmgtfy.com/?q=научејте се сами да истражувате
Па што не се пофали порано :D хир ај коум хир ај гоу...само да ја симнам бидејки формат правев на пц-то :D

Нека направи некој тема за да се собериме сите и да плејшаме. :D

јас пуцам MW3 преку лан
ако сте добри над 20 левел ке се најдеме на Tunngle
п.с не питајте како ова како она бидејки на гоогле се има
http://lmgtfy.com/?q=научејте се сами да истражувате
Дај прави тема да се соберема како што вика THE_DON ке направиме соба/група на тангл и ке играме

ајде јас до сега плескав
закон е само 2 може максимум да играат
и треба да бидат многу добри :)

нека направи некој тема ајде јас ке му дадам инструкциите да ги плесни таму за сите што сакаат да играат (јас скоро слична тема отворив некој друг нека отвори)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom