- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.134
- Поени од реакции
- 16.811
Meлита ќе го покани, она е по зачукувањетоЈа мислам дека после ова ниедна водителка нема да го покани во било каква емисија![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Meлита ќе го покани, она е по зачукувањетоЈа мислам дека после ова ниедна водителка нема да го покани во било каква емисија![]()
Не сум знаела дека си толку паметен... браво за тебе !
и како што рече.. ќе си го трошам моето време на попаметни работи а и луѓе богами...
Секој се труди да направи нешто во оваа држава .. сите знаеме каква е ситуацијата.. дали она успеала или не тоа е лично нејзино. Зависи што си замислила и што си поставила... муабетот ми беше друг.. али тоа веќе го пишав во првиот коментар неколку страници предтоа..
Не, туку затоашто на глупа водителка во фаца и кажува дека е глупа.Зошто е Кили легенда? Зашто ќе опцуе во емисија станува ѕвериште??
Не заборавај, ја предупреди да се извини пред да ја отера у три лепе, ама она си тера по нејзино, епа што очекуваш да не ја отера у три лепе и да се прави шефицаА бе, девојчево какво е такво е, ич не ми е гајле, он има години ало! Најверојатно и дупло повеќе од неа. Не му личи на човек на негови години да кажува такви вулгарности на девојче што може ќерка да му биде!!
Прашањето што го поставила не е на место, но има соодветни реакции што не вклучуваат вакви работи...
Страшно.
Не, туку затоашто на глупа водителка во фаца и кажува дека е глупа.
Какво прашање е тоа "на што си"??? Или сакаше да не насмее (нас гледачите) па му го постави тоа прашање на Кили? Епа ете, успеа во тоа. Не успеа она додуша туку Кили, ама ипак гледачите се забавуваа, нема лутиш.
Значи ако веќе филтрира прашања (сакам да ти го зачукам у уста) тогаш нека филтрира како што треба а не она што на нејзе и одговара само.
Она мене на што си... и го зачукувам у уста под автоматизам.
Кили легендо, за говнари - говнарска цевка.
не треси зелени, сега дека Курт Кобејн на пример или пак Лејн Стенли се наркомани и не треба да ги браниме, ако тие се врвни уметници во светот, Кили е голем уметник во земјава со големо реноме, ако ти не го сметаш за уметник тоа е твој проблем.Ве читам и ви се чудам.Како мојте еден наркоман да браните?Али во ред,е во едно вакво општество наркоманите,силеџиите,ненормалните ви се идоли.Само овај не е уметник.Ако на овај му се восхитувате далеку ќе стигните.Да беше тој уметник ќе знаеше и поинаку да одговорит.Секој знае онака да одговори а онај пак сељакон до него мислеше бонус поени ќе добие ако го подржи.Јас на овај ни здраво не би му рекол а не да го викнам во емисија.Да беше водителон од емисијана Во центар ќе видевте дали онака џек ќе изиграваше.Макар што и вака оваја го уништи.Се гледа по неговата реакција.
Ма немој да ме јебеш бе. Прашањето на што си е исто како она сакам да ти го учукам у уста. Во случајов и двајцата испаднаа сељаци дека си префрлаат такви прашања, ама водителката ја почна серијата со нејзиното прво глупаво прашање.Па напишав погоре какво е тоа прашање. Најобично прашање.
Кили на неговиот ФБ профил по однос на муабетов напиша:drag Pizolin,..nisto poveke ne sakav da dadam od normalniot i prosecniot razgovor,pa neka e i mediokritetski.Pa nemoze sekoj da bide obrazovan,...ke si bese se glatko i prekrasno da ne se obidese devojceto da izlaga duhovito-simpaticna!...posebno ne podnesuvam picki koi se pravat da imaat "muda",a nemaat ni klitoris!...da se cudis!...ja i drzam predavanje za eticki kodex so povisen ton,dodeka idea tie glupi "top 5 statusi" - do nea ne dopira apsolutno nisto!..apsolutno frigidna.Kamen,koj nitu poznava nitu znae sto e "empatija"...Ti ja krstis,a ona prdi...takvi voditelki imame nie, da NE gi ebam.
Селани се такви како тебе што се јавуваат без некој да ги повика.Јас во мојот пост не именував никој туку само го кажав моето мислење,а ако ти се пронајде твој проблем.Друга битна работа е тоа што по постот твој се гледа твојата интелегенција и способност,со тоа што сметаш дека Кили е далеку способен од тебе и дека има постигнато многу повеќе од тебе(за жал тоа можеш само за тебе да си го кажеш).Ако сметаш ти дека она Кили што го има постигнато е за пофалба стварно си за чудење.(впрочем ништо нема постигнато).А онакви џекови од секогаш имало и ќе има,т.е. ликови кои што мислат дека ако се вулгарни и го кажат своето мислење на тој начин се јаки фаци и дека другата страна ќе ја замолчат.Зарем водителкана не можеше на исти начин да му врати?Ама таа ороспија како што ја нарекуваш(очигледно имаш некој комплекси) не се спушти на неговото ниво,т.е. на дното.И не ме цитирај повеќе несакам да комуницирам со нискоинтелегентни личности.Те читам и ти се чудам .. да не се најде навреден од коментарот на кили за селаните ?
Наркоман ... барем не е оропсија без мозок каде цициките и стигаат побрзо отколку мислите !!!! Човекот е уметник пред се и има постигнато многу повеќе од сите нас тука вклучуваајќи те и тебе ... Да може би е со лошо минато и се има одалечено еден период од правиот пат но не може да го судиме заради тоа нели !!!
Водителкава со 1 саат стаж пред камера си зеде за право да поставуваш глупави прашања со глупави образложенија на некој кој може само вода да му носи . Верувам дека Кили повеќе се испровоцира од глупавоста на водителката отколку од поставеното прашање и верувам дека доколку било кој друг докажан водител би му го поставил истот не би реагирал така .
Цени го човекот по она позитивното а не негативното зашто никој не е безгрешен ...
А ти па си зимаш за право да зборуваш за девојка што не ја ни познаваш... нити па знаеш дали се труди за својата работа и како го постигнува тоа.. АЛИ СЕПАК СИ ЗИМАШ ЗА ПРАВО ДА ЗБОРУВАШ... и уште поинтересно.. да ја нарекуваш ороспија.
Типично.. балкански менталитет... ако жената е успешна мора да е ороспија..
а за болдот... браво ! секоја чест... зар треба да те коментирам за тоа..
Прашањето на што си е исто како она сакам да ти го учукам у уста.
Има далеку далеку подобри водители,кои многу повеќе провоцираат па што?Сите гости треба со ваков уличен речник да одговараат?не треси зелени, сега дека Курт Кобејн на пример или пак Лејн Стенли се наркомани и не треба да ги браниме, ако тие се врвни уметници во светот, Кили е голем уметник во земјава со големо реноме, ако ти не го сметаш за уметник тоа е твој проблем.
Неможам да сфатам зошто се буните за одговорот на Кили, некој да те исмева за твоите проблеми на телевизија и сите да очекувааат да зборуваш за твојот проблем а тие да си гледаат сеир јас да бев на нејзино мест се ќе пратев у пичку матер. не е повикан тој да гостува во емисија со цел да биде испрашуван за негови лични маани туку како што знам емисијата е забавен карактер. Водителката треба да лета од работа за ова,
Има далеку далеку подобри водители,кои многу повеќе провоцираат па што?Сите гости треба со ваков уличен речник да одговараат?