Кили vs. изгубена водителка од АБ Канал

• Креатор на темата Креатор на темата Mjolnir
  • Време на започнување Време на започнување
Значи стварно не ве сфаќам сите што викате Кили мајсторе, Кили ѕвер, Кили легендо и не знам што. Зошто е Кили легенда? Зашто ќе опцуе во емисија станува ѕвериште?? Во Вајпаут кога гостуваше подобро не спомнувајте, зашто таа епизода беше најголем fail се фаќав за глава секој пат Кили кога ќе прокоментираше.

Водителкава прв пат во живот ја глеам, исто и емисијава, значи немам намера да ја бранам и ич не ме заболе за неа, ама тука нема ама баш никаква грешка од нејзина страна. Што ако го праша на што си, т.е го пренесе тоа прашање, он можеше духовито и најрелаксирано да одговори, ама избувна така зашто е искомплексиран и се претставува во јавноста како бивш, демек излечен наркос, а и малите деца знаат дека не е. Што ќе беше се прашувам доколку Тони и Део го прашаа истово, што прашуваат и многу провокативни прашања и никому ништо, сите се смеат. Можеше да даде милион одговори на ова и да биде кул фраер, а не вака да се испонаша.

Ве читам и ви се чудам.Како мојте еден наркоман да браните?Али во ред,е во едно вакво општество наркоманите,силеџиите,ненормалните ви се идоли.Само овај не е уметник.Ако на овај му се восхитувате далеку ќе стигните.Да беше тој уметник ќе знаеше и поинаку да одговорит.Секој знае онака да одговори а онај пак сељакон до него мислеше бонус поени ќе добие ако го подржи.Јас на овај ни здраво не би му рекол а не да го викнам во емисија.Да беше водителон од емисијана Во центар ќе видевте дали онака џек ќе изиграваше.Макар што и вака оваја го уништи.Се гледа по неговата реакција.
Те читам и ти се чудам .. да не се најде навреден од коментарот на кили за селаните ?

Наркоман ... барем не е оропсија без мозок каде цициките и стигаат побрзо отколку мислите !!!! Човекот е уметник пред се и има постигнато многу повеќе од сите нас тука вклучуваајќи те и тебе ... Да може би е со лошо минато и се има одалечено еден период од правиот пат но не може да го судиме заради тоа нели !!!
Водителкава со 1 саат стаж пред камера си зеде за право да поставуваш глупави прашања со глупави образложенија на некој кој може само вода да му носи . Верувам дека Кили повеќе се испровоцира од глупавоста на водителката отколку од поставеното прашање и верувам дека доколку било кој друг докажан водител би му го поставил истот не би реагирал така .

Цени го човекот по она позитивното а не негативното зашто никој не е безгрешен ...

Те читам и ти се чудам .. да не се најде навреден од коментарот на кили за селаните ?

Наркоман ... барем не е оропсија без мозок каде цициките и стигаат побрзо отколку мислите !!!! Човекот е уметник пред се и има постигнато многу повеќе од сите нас тука вклучуваајќи те и тебе ... Да може би е со лошо минато и се има одалечено еден период од правиот пат но не може да го судиме заради тоа нели !!!
Водителкава со 1 саат стаж пред камера си зеде за право да поставуваш глупави прашања со глупави образложенија на некој кој може само вода да му носи . Верувам дека Кили повеќе се испровоцира од глупавоста на водителката отколку од поставеното прашање и верувам дека доколку било кој друг докажан водител би му го поставил истот не би реагирал така .

Цени го човекот по она позитивното а не негативното зашто никој не е безгрешен ...
А ти па си зимаш за право да зборуваш за девојка што не ја ни познаваш... нити па знаеш дали се труди за својата работа и како го постигнува тоа.. АЛИ СЕПАК СИ ЗИМАШ ЗА ПРАВО ДА ЗБОРУВАШ... и уште поинтересно.. да ја нарекуваш ороспија.
Типично.. балкански менталитет... ако жената е успешна мора да е ороспија..

а за болдот... браво ! секоја чест... зар треба да те коментирам за тоа..

А ти па си зимаш за право да зборуваш за девојка што не ја ни познаваш... нити па знаеш дали се труди за својата работа и како го постигнува тоа.. АЛИ СЕПАК СИ ЗИМАШ ЗА ПРАВО ДА ЗБОРУВАШ... и уште поинтересно.. да ја нарекуваш ороспија.

Доволно ми беа тие 1 минута за да проценам кој е IQ то на водителката и како со тој IQ се стига до Камера . Успешна малце потешко ... после ваков срам нема никој да сака да и гостува во емисија , емисија каде FB коментари од секој и сешто се во преден план пред достоинството на поканетиот гостин !!!!

Нема потреба да ме коментираш иди троши си го времето на нешто попаметно !!!!

Што успеала дотичнава жена???

Добро ај кажете ми што беше незгодно и непрофесионално во прашањето? Не збориме за водителката, она ич не е битна. Што беше лошо прашањето? Дали Пистолеро да го прашаше "На што си", он вака ќе и одговореше? Дали во Опуштено кај што секоја втора шала им е со трава и со џанаци вака реагираат гостите? Ај размислете малце..

.
Офтопик: За жал, кај нас на Балкан ДА, за да е успешна мора да е ороспија освен ако татко и не е владика :LOL:

Доволно ми беа тие 1 минута за да проценам кој е IQ то на водителката и како со тој IQ се стига до Камера . Успешна малце потешко ... после ваков срам нема никој да сака да и гостува во емисија , емисија каде FB коментари од секој и сешто се во преден план пред достоинството на поканетиот гостин !!!!

Нема потреба да ме коментираш иди троши си го времето на нешто попаметно !!!!
Не сум знаела дека си толку паметен... браво за тебе !
и како што рече.. ќе си го трошам моето време на попаметни работи а и луѓе богами...

Што успеала дотичнава жена???
Секој се труди да направи нешто во оваа држава .. сите знаеме каква е ситуацијата.. дали она успеала или не тоа е лично нејзино. Зависи што си замислила и што си поставила... муабетот ми беше друг.. али тоа веќе го пишав во првиот коментар неколку страници предтоа..

Офтопик: За жал, кај нас на Балкан ДА, за да е успешна мора да е ороспија освен ако татко и не е владика :LOL:
НЕ! грешка си другар... тоа е само во умот на некои од машката поопулација...
има многу жени што се трудат да заработат чесно и што успеваат... али секогаш им се става таа етикета тука.. затоа што тука мажите не можат да се помират со фактот дека жените уствари можат да успеат и можат да бидат подобри од нив во некои работи.
Ми се гади од таквото размислување и таквото натпреварување... али факт е дека тоа е балкански менталитет.. за да не одиме више офф топик ќе ти пратам еден текст во инбокс .. да го прочиташ па ќе правиме муабет :)

Значи колку сте наивни тоа е чудо, па нели гледате дека е наместено новинарката да добие на популарност и преку ноќ да се пробие во некој друг медиум зашто е другарка на ќерка му.
А за возврат што Кили ќе ја направи популарна пред емисија може и стварно и го закучал во уста :).
Ако сакала да добие на популарност можела да снима порнич,мада и то е веќе изживеана финта.
Вака само се избламира ептен.

А бе, девојчево какво е такво е, ич не ми е гајле, он има години ало! Најверојатно и дупло повеќе од неа. Не му личи на човек на негови години да кажува такви вулгарности на девојче што може ќерка да му биде!!
Прашањето што го поставила не е на место, но има соодветни реакции што не вклучуваат вакви работи...
Страшно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom