Ветераните се враќаат во "The Expendables"

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Чекајте бе, неможе сите сеа, треба да има нови и за третиот дел... :D

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524

Чекајте бе, неможе сите сеа, треба да има нови и за третиот дел... :D
Трет дел? Кога ќе начукаат 70...? :) Како постерон у Има Ли Пилот У Авионот за Роки 38
http://imageshack.us/f/442/rocky38ya0.jpg/

Чак Норис е потплатен да попушти во филмот ќе изеј некој ќотек имам некое претчувство :D
Мене ми е сумњиво и од Брус Ли како изгуби...:D

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Смешно ми беше случајно за Бред Пит што видов дека правото име му е Вилијам, па гледав вчера и за овие од Експендаблс. На Чак Норис правото име му е Карлос, Сталоне е Мајкл, Ландгрен е Ханс, Мики Рурк е Филип (иако не е акционен херој го имаше у кецот, а таа улога била напишана за Дени Трехо), Брус Вилис е Волтер :pos:, на Ван Дам правото презиме му е Ван Варенберг, итн....:)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Најголемите багабонти на холивуд се собрале ќе биде ептен весело :pos: Сталоне нека намали со тоа стероидите како стока станал

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
„Expendables“, франшиза во која актерите се бираат според големината на бицепсите, сега доби и второ продолжение, чиј трејлер веќе е достапен да го погледнете.

Очекувано, првата видео најава за „Expendables 2“ не кажува многу за приказната во филмот, туку ги покажува сите ѕвезди кои беа собрани и за вториот дел - Брус Вилис, Силвестер Сталоне, Џејсон Статам, Чак Норис, Шварценегер, како и Ван Дам.

Заедно со трејлерот, Lionsgate објави и официјален синопсис кој открива нешто повеќе за случувањата во филмот. „Тимот е повторно обединет кога Чрч (Брус Вилис) ги собира Платениците за една навидум едноставна работа. Задачата изгледа како лесна заработка за Барни и неговиот тим на ’олд скул’ платеници, но работите тргнуваат наопаку кога еден од нив е брутално убиен. Платениците се одлучени да бараат одмазда во непријателската територија, каде шансите за преживување се против нив“, пишува во најавата за продолжението на „Expendables“.

Премиерата на филмот е најавена дека ќе се случи на 17-ти август, наредната година.

http://www.youtube.com/watch?v=bY0wiS_jFqI&feature=player_embedded

Виа Кајгана

Јас мислам дека ќе биде еден од НАЈДОБРИТЕ акциони филмови.
Ќе има и многу познати личности, освен наведените погоре, прочитав дека и Тенисерот број 1 во Светот Новак Ѓоковиќ го имал снимено неговиот дел, каде што он се појавува во филмот.

Како и да е, едвај чекам да го гледам.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.213
Поени од реакции
34.471
Модератори, извинете, зошто беше темава во Канта?

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
стварно ги собрале скоро сите класични акциони глумци за филмов. за сторија и акција не очекувам многу но ми е кеиф што ќе ги видиме старите јунаци повторно во исти филм

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ван Дам :drk:
Чим игра Чак Норис има да претепа се живо диво дури и режисерот на филмот :pos:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Дечково веќе ги истепа двајцата. На Тонг По еднаш , 2-пати на Bolo Yeung ,изгледа имаат страв да се појават само ради него :D

A eве сега како изгледа Bolo Yeung.
Незнам дали постои некакви лекови или операција за да ја врате неговата претпознатлива форма :D
Годините си го прават своето ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom