Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
Вака да напишеше па да ти го сметам за озбилен постот.
![](http://media.tumblr.com/tumblr_luvm44WbKw1qewb3u.jpg)
Вака да напишеше па да ти го сметам за озбилен постот.
Па сам викаш дека треба да се признае кога некој е послаб од некого а секој втор пост ви е дека Интер ќе се бори за скудето а Јувентус ќе заврши седми. Незнам, да не ја гледате наопаку табелата?Пак ќе биде на крај пцуење по тренери, играчи и она фамозното 29 титули, ова им е најјача фраза на сите Јувенташи. Па мајку му стара признајте еднаш кога сте послаби од некого, пример лани 7мо место завршивте и пак со тие 29 титули на кур ни се качивте на сите. Еве Интер сеа не игра како што треба оваа сезона никој не рече ништо, си го критикуваме сите и клубот и играта, никој не спомна ТРИПЛЕТЕ, ако воопшто знаете што е ова.
Глеј, види вака, ај ќе те замолам иди во Фан Клуб Интер и види кај што сум коментирал јас а и 99% од другите фанови и копирај ми тука што е коментирано. Па вчера напишав дека ако врземе победи и против Чезена, Парма и Лече дека сериозно се вклучуваме во трката за третото место. Знаеме сите каде е максимумот на Интер оваа сезона, знаевме уште по поразот од Новара. Не се секирај има некој што го прати фудбалот и што реално ги гледа работите. А ако сакаш мое мислење за титулата, мислам дека Милан ќе освои, бидејќи имаат најјак состав од сите, а и нападот им е за класа подобар и од на Интер и од на Јуве. Капиш?Па сам викаш дека треба да се признае кога некој е послаб од некого а секој втор пост ви е дека Интер ќе се бори за скудето а Јувентус ќе заврши седми. Незнам, да не ја гледате наопаку табелата?
Ако тоа ве прави среќни, отсега ќе го величам Интер и Раниери и нивната раскошна игра што е празник за очи а ќе плукам по Јувентус и нивната досадна игра. Мамата нивна не знаат да изгубат, преку таквото веќе. Еве признавам дека скурчи веќе што никој не може да ги победи а ги одиграа сите дерби мечеви освен Удинезе. Задоволен?
Па грото од моите постови одат во насока дека јас навивачки би сакал Јуве да го видам на тронот (значи не викам ќе биде таму туку сакам, има разлика) а реално амбициите на клубот се топ 3. Се над овие амбиции би било плус ама не можеме да кажеме дека би било изненадување. Муабетот ми е дека на темава наметнувате мислења како ние јувенташите летаме во облаци а воопшто не е така (барем јас сум максимално приземен), иако од авион се гледа позитивната промена во играта и духот на екипата која ја поддржуваме. Еве ја средината на декември а Јуве е сеуште непоразен. Одигра натпревари со екипи како Милан, Интер, Лацио, Палермо (победи), Рома, Наполи (нерешени), повеќето гостувања и извади 14 бода а минатата сезона во првиот дел од првенството со истите овие екипи имаше освоено 8 бода притоа немајќи никаква игра (којзнае како ги освоиле тие бодови). И после сето ова вие се уште тврдите дека Јуве на крајот ќе се бори за седмо место и тешко ви е да признаете дека Јуве е сериозен конкурент на Милан за скудетото, далеку посериозен од Наполи и Удинезе.Глеј, види вака, ај ќе те замолам иди во Фан Клуб Интер и види кај што сум коментирал јас а и 99% од другите фанови и копирај ми тука што е коментирано. Па вчера напишав дека ако врземе победи и против Чезена, Парма и Лече дека сериозно се вклучуваме во трката за третото место. Знаеме сите каде е максимумот на Интер оваа сезона, знаевме уште по поразот од Новара. Не се секирај има некој што го прати фудбалот и што реално ги гледа работите. А ако сакаш мое мислење за титулата, мислам дека Милан ќе освои, бидејќи имаат најјак состав од сите, а и нападот им е за класа подобар и од на Интер и од на Јуве. Капиш?
Тој од вашите е бе .... Крејзи или Др.Менхетен како сакатеOMFG!!!!!!!!!!!!!!!!
Не мислев на тебе човек туку за тој на претходната страница со една клетка у мозкот што почна да вреѓа, Интер гомно Интер ова Интер она.
Не сум у тек, не знаев дека е он пошо 904 никови смени, а и антиИнтериста е неколку месеца веќеТој од вашите е бе .... Крејзи или Др.Менхетен како сакате![]()
Ааа тоа сигурно е пост на Спасов,дека ќе се бориме за титула.Gi chitam luzerite od fan klub Inter (shitter, gomno, klub =), deka pocnuvaat da se nadevaat za skudetoto... Abe tie svesni li se i da go stignaat bodnovno JUVENTUS (samo bodovno mozat, so tituli nikogas) i do poslednoto kolo tie da se prvi i da imaat +29 boda poveke od JUVE, pak nema da ja osvojat titulata so ranieri...
Aбе ај, сигурен си ? Види табела моментално каде се и колку се оддалечени од зоната за испаѓање.Интер треба да е среќен ако не испадне од лига, а да, Јувентус нема да биде шампион, Милан ќе биде![]()
За многу работи се зеза али за ова во право е ...Sakas i ti nesto??? Ne znaete vie kakov triceps imam.... o/
И јас така мислам..џабе Барселона го срами реал Мадрид на секој натпревар и си креваат титули секоја година кога пак овие имаат повеќе титули од нив..Па убоо ви рече човекот, шинтерци не се надевајте на скудето. А и да ја освојте, пак ќе имаме повеќе титули од вас![]()
![]()
Abe... ne me silejte be ejjjjj... Ke aploadiram slika od tricepsot moj!!!!!!!![]()
![]()
![]()