Бог да чува се, минатата година посетив продавница на Најк во Верона и верувале или не имаше патики само од 30 до 100 e.Како да ние имаме повеќе пари од странциве.Стварно не разбирам како може кај нас да биде поскапо од странство.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бог да чува се, минатата година посетив продавница на Најк во Верона и верувале или не имаше патики само од 30 до 100 e.Како да ние имаме повеќе пари од странциве.Стварно не разбирам како може кај нас да биде поскапо од странство.![]()
+30 до 50$ за испорака и може и повеќе пара да порачашЛуѓе сте нарачувале ли патики од онлајн продавници?
Сакам да нарачам од Англија, и ме интересира дали се плаќа некаков данок тука и колку пара можам да си нарачам?
Не ме интересираше цената на испорака, него дали се плаќа данок, царина или сл за еден пар или пак за повеќе пара?+30 до 50$ за испорака и може и повеќе пара да порачаш
Во испораката е вклучено тоаНе ме интересираше цената на испорака, него дали се плаќа данок, царина или сл за еден пар или пак за повеќе пара?
Од Прилеп од Дивано Спорт. Увозниците за Македонија се во сала Борис. Внатре со волна се. Ги гледав на излог месец дена....лиги ми течеаСе заљубив во патикава, од каде ги зема?
6.000 на рамното. Yes дека кај нас колат сите. На рати ги зедов,олеснителна околностDAAAAAAAAAAAAMN!
Колку златници?
Пред два дена ми стигнаа вакви ги земав 95$ со се испорака до Бугарија а сега гледам дека цената им е намалена на 46$+30$ за испорака преку ЕМС а плус има и за Македонија.
Прегледај го приврзокот 37637
--- надополнето: 9 декември 2011 во 23:30 ---
Тие шо мирисат нозите и напред одма испукат и земени од шутка или бит пазарне заебавај поарно едни од 5000 ден отколку 5 по 1000. И никој не ти вика скап оригинал да го носеш 3 години доволно е 1 година.
![]()
http://www.nikeadidaswholesaler.com/од кај ги купи патиките ?
![]()
<3 !
40$ ми бешe превозо види различно е има два начинаcena i do kade ?
--- надополнето: 14 декември 2011 во 19:31 ---
so prevozo kolku ti beshe cenata ?
Прилеп - Лукас 5450 денариcena i do kade ?