Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Е тие во Лисиче точно пред 2 години се испилени и тоа на јутјуб :eek::D. Вас ви пречи јак клуб од Скопје со цврсто јадро на луѓе...Народов овде к*р го заболе дали е Вардар прв или што ти знам ... Да не беше градоначалник Вмро и повеќето од навивачите во Ѓорче што се со таква политичка идеологија а башка сега клубот кога е под Општината немаше да заиграте на стадион у Ѓорче ова ти го тврдам со сигурност. Молете се да не застанеме на здрави нозе уште од одма кога ќе влеземе у 1 лига !!! Ќе го папате ко оџа баклава редовно како што е години уназад :D. Догодина повторна првенствена утакмица зачинета со пеење од страна на противничките навивачи од Маџари, Ченто, Драчево, Припор, Сопиште итн. цитирам: Ѓорче е село !!! БЕСЦЕНЕТО !!! :pos:
А као тој јак клуб ќе биде Мак ЃП?! Абе дај не ме јеби! Стварно голема загуба ќе беше ако не ни дозволеа да заиграме во Ѓорче. Не знам шо ќе праевме. Играме таму исклучиво по желба на Илчо. И онака никој не сакаше да играме таму, а башка што „Борис Трајковски“ нуди пет пати подобри услови, и теренот и трибината.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Идиоти од Припор,Ченто,Драчево и околината се молат да не кењаат во фан клубов,ширет голема смрдеа.
Одјебете ментуши,пак ќе пишам ако вие пиете нафта,не значи дека и цела Македонија пие.
--- надополнето: Dec 9, 2011 4:39 PM ---
Можат само да го шмукнат еднаш, вакви јутјуб ултрас фејкери испилени пред 2 години!
Мочко и пол накај два што може друго да ти каже...

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Е Илчо Илчо гомно едно смрдено....после натпреварот вчера во Ѓорче изјавува за СпортЕфе:
-На Македонија и требаат јаки Вардар, Пелистер, Брегалница ..... кај ти е матичниот клуб бе или толку брзо го заборави како тие лингурите што им лижеше гз за да станеш тренер. Пу смрдле едно ...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Е Илчо Илчо гомно едно смрдено....после натпреварот вчера во Ѓорче изјавува за СпортЕфе:
-На Македонија и требаат јаки Вардар, Пелистер, Брегалница ..... кај ти е матичниот клуб бе или толку брзо го заборави како тие лингурите што им лижеше гз за да станеш тренер. Пу смрдле едно ...
:pos:

Не му замеравај,очигледно е од порано дека има кратка меморија,не ги познава дури ни луѓето што до вчера го гураа за да стане тренерско име ;)
Добие мерцедес на поклон од Грујо и сеа не познава ниту еден од населба,ама полека,се ќе дојде како што треба...

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
:pos:

Не му замеравај,очигледно е од порано дека има кратка меморија,не ги познава дури ни луѓето што до вчера го гураа за да стане тренерско име ;)
Добие мерцедес на поклон од Грујо и сеа не познава ниту еден од населба,ама полека,се ќе дојде како што треба...
Не му замерувам ме боли Стојко нека крши глава нека им пуши к*р у Центар таму, се чудам како може својот матичен клуб да го заборави за толку кратко време како тие смрдлињата што им лижеше гз за да стане тренер а пред тоа беше координатор на младинска школа. Па добро бе на кој стадион игра ? Или сега мерџо има па ние сме сељаци од Ѓорче кој не е*е така ?! Ќе дојде Август ќе почне прва лига пак со нас ама тогаш цела лига ќе го пуши како порано !!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Не му замерувам ме боли Стојко нека крши глава нека им пуши к*р у Центар таму, се чудам како може својот матичен клуб да го заборави за толку кратко време како тие смрдлињата што им лижеше гз за да стане тренер а пред тоа беше координатор на младинска школа. Па добро бе на кој стадион игра ? Или сега мерџо има па ние сме сељаци од Ѓорче кој не е*е така ?! Ќе дојде Август ќе почне прва лига пак со нас ама тогаш цела лига ќе го пуши како порано !!!
Не знам како не ти е јасно сеуште дека Илчо е едно дволично створење без свое ЈАС !!
Значи јасно им е на сите всушност каков е Илчо,еден ефтин гзолижач кој се шитна за еден мочан мерцедес и мочано тениско игралиште во Мирче.
Ништо чудно да му пати и мерцедесот и игралиштето за некое време,бидејќи сите памтат што се рекол против Ѓорче од кога си отиде од клубот,не седат така ;)
Пак ќе кажам,заборава кој ургираше на негова страна за да стане тренер на првиот тим бидејќи во него гледаше голем потенцијал,ама ете дволично створење алчно за пари што ти прави.
Како и да е,се се враќа на свое место,ќе си ги увиди грешките,а до тогаш ќе биде касно за прошка.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.545
Поени од реакции
29.118
Ќе следат уште опомени и казни ако продолжите да зборите за Вардар во погрешна тема пропратена со провокации и навреди...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ќе следат уште опомени и казни ако продолжите да зборите за Вардар во погрешна тема пропратена со провокации и навреди...
Види Хромец,прибери си ги прво твоите другарчиња бидејќи тие провоцираат прво тука на темава,а ние враќаме на исто ниво со нивните провокации,во ред ?
Нит се мешаме во темата за Вардар,нит провоцираме,така нека биде и тука,а не сум “шефирувал“ јас на темава,мај ес !

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.545
Поени од реакции
29.118
Види Хромец,прибери си ги прво твоите другарчиња бидејќи тие провоцираат прво тука на темава,а ние враќаме на исто ниво со нивните провокации,во ред ?
Нит се мешаме во темата за Вардар,нит провоцираме,така нека биде и тука,а не сум “шефирувал“ јас на темава,мај ес !
Моите и ги прибирам.... Шерифуваше и со навреди како дегенерици ама не беше само ти опоменат знаат тука многу добро кој се, нема потреба тука што да бараат Комити за да провоцираат ако имаат нешто да ве прашаат нека прашаат, а не да провоцираат за тоа и они се опоменати...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Моите и ги прибирам.... Шерифуваше и со навреди како дегенерици ама не беше само ти опоменат знаат тука многу добро кој се, нема потреба тука што да бараат Комити за да провоцираат ако имаат нешто да ве прашаат нека прашаат, а не да провоцираат за тоа и они се опоменати...
Ako примети еден од твоите почна прво со навредите,јас вратив како што тој прво испровоцира.
Мање битно,во иднина побрзо реагирај за да не се продолжи со тоа.
Друго...
http://www.mojacrvenazvezda.net/18813/2011/12/13/mladje-kategorije-fk-c-zvezda-docekale-goste-iz-makedonije/
Иднината на Македонија Ѓорче Петров ;)

Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
денес Вардар-МГП 4-2
чудно како не напишавте. Минатиот пат кога тепавте 3-1 се фалевте ко ЛШ да сте освоиле

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
денес Вардар-МГП 4-2
чудно како не напишавте. Минатиот пат кога тепавте 3-1 се фалевте ко ЛШ да сте освоиле
Aaaiiiih...извини ама не дремеме ние по цел ден на компјутери па да пишуваме за резултатите,тој ден се погоди да сме послободни и да имаме повеќе време за на форум,денеска не беше тој случај,барем не за мене.

Пет години по ред го примавте од нас и од напред и од позади,фала чао пријатно.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577

Жителите на населбата од западниот крај на Скопје, од секогаш биле препознатливи по љубовта кон својата населба и спортските друштва во неа. Локал патриотизмот во Ѓорче е на високо ниво уште многу одамна,а тоа најдобро е прикажано на сликата. За тоа која година се случувало ова нема да ви откријам , претпоставете сами по квалитетот на сликата, а членовите на останатите навивачки групи нека размислат добро дали се дел од НАЈСТАРИТЕ и ПРВИТЕ неорганизирани ТИФО движења во државава :))

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.744
Извесен Драган Трајковски преминал во вашите редови од Ренова :)

Член од
2 јули 2007
Мислења
465
Поени од реакции
39
Извесен Драган Трајковски преминал во вашите редови од Ренова :)
И претходно беше член на клубот, само мислам дека не се изнаигра, зашто дојде повреден, а кога се опорави, почна бојкотот. Инаку се работи за поранешен репрезентативец на Македонија до 21 година. Исто така уште 6/7 нови играчи ќе треба да дојдат на проба, ама отом потом нека почнат првин зимските припреми.

Kajgana Shop

На врв Bottom