Ѓорче 1932
тој сум...
Не им враќајте бе на постовите,нели гледате дека се праат наудрени со сила,глумат лудница,а уствари и тие самите си знаат како всушност се работите кај нив.
Така да,одјебете ги.
Така да,одјебете ги.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислењево е priceless 
Да да... стварно. Еве глеам лавчето ни стои на дресот. Ало дечко, можеш да кењаш до сабајле ако сакаш, ама едно треба да ти биде јасно: Вардар не зависи од ВМРО, ни од една од друга партија! Рејтингот на самите партии им зависи од Вардар. Вардар е градски и народен клуб, и како таков беше финансиран од градската власт и кога беа СДСМ и ЛДП со Ристо Пенов, и кога е ВМРО со Коце Трајановски. И некој трет да ја има градската власт во Скопје, ќе биде исто. Ама вие од вчера пратите фудбал, па појма немате како стојат работите.Ајде се чека пролет !!! Ѓорче да си се врати кај што припаѓа !
А за дечкиве стручњаци само едно ке кажам ВАРДАР=ВМРО
И мене ми е поубаво Вардар да биде шампион наместо Шкендија , ама да бев комите ке се срамев од денешниот вардар ...
Едно име , еден клуб , Македонија Ѓорче Петров никој друг !
Никој не негира дека Вардар со фузија остана во прва лига, но вие сте тие кои се правите наудрени и фини, а во реалноста ги поминавте истите гомна. На Вардар не му личело да прави фузија, а на МЃП и личелоМислењево е priceless
Јас бев за тоа Вардар да игра во втора лига, но што треба да направам кога остана во прва? Можеби да го баталам онака како што го баталија т.н. "ултраси" вашиот клуб? Секоја чест за оние 8 души што останаа верни навивачи...
МЃП не беше исфрлена од лига незаконски, туку си беа запазени правилата. Исто како што се запазени во фузијата на Вардар, МЃП и Брегалница...

Хмм значи Вардар е толку моќен што може да мењава влади ко Велија исто аДа да... стварно. Еве глеам лавчето ни стои на дресот. Ало дечко, можеш да кењаш до сабајле ако сакаш, ама едно треба да ти биде јасно: Вардар не зависи од ВМРО, ни од една од друга партија! Рејтингот на самите партии им зависи од Вардар. Вардар е градски и народен клуб, и како таков беше финансиран од градската власт и кога беа СДСМ и ЛДП со Ристо Пенов, и кога е ВМРО со Коце Трајановски. И некој трет да ја има градската власт во Скопје, ќе биде исто. Ама вие од вчера пратите фудбал, па појма немате како стојат работите.
!!! Прича за мали деца немој молим те. А зошто Коце дозволи да испадне Вардар од прва лига па со фузии да го враќа ? Или работата беше нас Брацо ќе не спаси од испаѓање ?! Катастрофа ...Некој не сакаше да го бодри под тоа име некој сакаше и го бодреше ..... името е вратено тие што не го бодреа под тоа име се вратија па прашај ако незнаеш што се деси у Лисиче последново коло !!!WOW ме утепа сега!
Зборам за оние 8 души кои го бодреа клубот додека беше во гомна... Многу добро знаеш за што зборам, ама ајде да не ти го расипувам филмот за бројкава, не навлегувам како и зошто се дојдени, сепак браво, ова ви е рекорд, толку не бевте ни на финале од куп пред неколку години. Поздрав!

Можат само да го шмукнат еднаш, вакви јутјуб ултрас фејкери испилени пред 2 години!Деген дај не го тапацирај тука,вие ако пиете нафта,не значи дека и цела Македонија пие.
Ај одјеби и не кур замарај.
Е тие во Лисиче точно пред 2 години се испилени и тоа на јутјубМожат само да го шмукнат еднаш, вакви јутјуб ултрас фејкери испилени пред 2 години!

. Вас ви пречи јак клуб од Скопје со цврсто јадро на луѓе...Народов овде к*р го заболе дали е Вардар прв или што ти знам ... Да не беше градоначалник Вмро и повеќето од навивачите во Ѓорче што се со таква политичка идеологија а башка сега клубот кога е под Општината немаше да заиграте на стадион у Ѓорче ова ти го тврдам со сигурност. Молете се да не застанеме на здрави нозе уште од одма кога ќе влеземе у 1 лига !!! Ќе го папате ко оџа баклава редовно како што е години уназад
. Догодина повторна првенствена утакмица зачинета со пеење од страна на противничките навивачи од Маџари, Ченто, Драчево, Припор, Сопиште итн. цитирам: Ѓорче е село !!! БЕСЦЕНЕТО !!! 
Друже те поштуем ради познавања на Мак фудбал, ама кога ќе истропаш нешто така знаеш да ме насмееш, ни redblackarmy не ти е рамен во тие моментиЕ тие во Лисиче точно пред 2 години се испилени и тоа на јутјуб. Вас ви пречи јак клуб од Скопје со цврсто јадро на луѓе...Народов овде к*р го заболе дали е Вардар прв или што ти знам ... Да не беше градоначалник Вмро и повеќето од навивачите во Ѓорче што се со таква политичка идеологија а башка сега клубот кога е под Општината немаше да заиграте на стадион у Ѓорче ова ти го тврдам со сигурност. Молете се да не застанеме на здрави нозе уште од одма кога ќе влеземе у 1 лига !!! Ќе го папате ко оџа баклава редовно како што е години уназад
. Догодина повторна првенствена утакмица зачинета со пеење од страна на противничките навивачи од Маџари, Ченто, Драчево, Припор, Сопиште итн. цитирам: Ѓорче е село !!! БЕСЦЕНЕТО !!!
![]()

Тоа јадро на луѓе требаше да се покаже кога требаше, кога клубот падна (кога освне горенаведнените други не се замнараа), а не откако се ќе биде гага, кога ќе влезат спонзори ово-оно...
.