Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еј еј излади малце, ти ги пишав причините зошто сметам дека треба да си оди,прочитај ги погоре ги напишав, и баш ќе ти го чувам постов ако евентуално хмхм смениш мислење во иднина, јас си навивам за челзи и интер, ако тебе не ти се допаѓа тоа што го пишувам слободно стави ме во игнор и крај.
а тоа дека ги победивме Сити дома не го менува фактот дека сите останати топ 5 екипи не попарија и одма и на гости значи ти реков ако не ја среди одбраната и дефанзивата во средниот ред нема што да бара во челзи
Емоции на радост и среќа, според мене го постигна победносниот гол против "ГОЛЕМИОТ" Manchester $ity ..... И секако плачи од радост... Па и парола извале за него .....Зошто плаче Лампард? :S
не сум слеп бе јас друже, ти ме прави мене а и други слепи.Па со тоа што дрндаш на форумов за Боаш, те демантираше човеков на последните 4 утакмици апла, не знам дали си слеп или се правиш слеп.
Одбраната е среденa многу, истотака и средниот ред, посебно со ставање во игра на Ориол, не те сфаќам што се трудиш да пишеш и потенцираш.
И слободно лупни букмарк на постот, јас верувам во Боаш, и имам бајаги објаснето и лупетано на темава зошто сеуште неможе да се достигне зенитот, и уште многу време нема, барем не оваа сезона, и секако одбраната сеуште не е на ниво на кое што треба и може да биде, али ќе се среди.
Го доби натрепварот и остана...Ти си навикнат очигледно од твојот ти мил Интер да бркаат на секое годишно време по еден тренер... и што постигнаа? Имаат некоја константност? Тренер неможе за една полусезона да земе се у свои раце, мора да поминат повеќе преодни рокови за да крпи играчи таму кај што е најтенок, да сфати кај има пукнатини, така да според мене Боаш има уште многу време за надградба, тек ова му е почеток!не сум слеп бе јас друже, ти ме прави мене а и други слепи.
виде како се шетаа Сити во наш шеснаесетник првите 30 минути, да не усереше манчини немаше да победиме, ме демантирал во 4 утакмици балабалба гледај го генералниот исход досега, Челзи тешко успева да издржи да не прими гол, тоа ти е ФАКТ, дали се подобрува, все надевам да, дали проблемот е среден секако дека не, јас неам ништо проблем со Боаш но ако денеска изгбеше 80 % сум сигурен дека ќе го ватеше патот за Португалија, го разбирам дека се труди али овие се клучни работи кој тој мора да ги среди ако сака да остани на кормилото, се знае Политиката на управата и на роман, те глеам не те бидува сезонава стапот по газот и дома, навикнете се на тоа. јас се навикнав уште летото
Дрогба слаба партија,али битно се утепа од време трошење,колку-толку придонесе за тимот и победата вечерва.
Стварно кај го смеша интер со ова...упс па ти си бил миланез ок ок моја грешкаГо доби натрепварот и остана...Ти си навикнат очигледно од твојот ти мил Интер да бркаат на секое годишно време по еден тренер... и што постигнаа? Имаат некоја константност? Тренер неможе за една полусезона да земе се у свои раце, мора да поминат повеќе преодни рокови за да крпи играчи таму кај што е најтенок, да сфати кај има пукнатини, така да според мене Боаш има уште многу време за надградба, тек ова му е почеток!
Немој со вакви испади другпат..![]()
Рамирес беше добредојден, то шо беше преплатен е друга работа.Еее а не ги сакавте Ромеу и РамиресЧеститки
![]()
Есиен се враќа во Фебруари, но можно е и порано негов камбек, опоравувањето му ишло одлично, и секој ден идел по 6 пати на физикална и вежби со топка во вода, имаше негово интервју.И уште една работа, ова кој прати вести поредовно, шо бива со Есиен, има некоја надеж за било какво опоравување воопшто?
Од него не бива играчиште никогаш појќе, ама за ротација ко со Лампард, 90 минути на 10-14 дена, добредојден е, верувам и Рамирес ме поддржува.
Фактот дека Челзи сезонава во одбрана е крш е точен, но тоа е така затоа што од почетокот игравме висока одбрана со пресинг на средината на теренот, и поради тоа примивме многу голови, на свои грешки и претрчувања, очигледно е дека Тери неможе да се носи со таква одбрана, знаеме дека е спор, а додека Луиз е премногу нервозен кога некој ќе го помини, тоа е факт.не сум слеп бе јас друже, ти ме прави мене а и други слепи.
виде како се шетаа Сити во наш шеснаесетник првите 30 минути, да не усереше манчини немаше да победиме, ме демантирал во 4 утакмици балабалба гледај го генералниот исход досега, Челзи тешко успева да издржи да не прими гол, тоа ти е ФАКТ, дали се подобрува, все надевам да, дали проблемот е среден секако дека не, јас неам ништо проблем со Боаш но ако денеска изгбеше 80 % сум сигурен дека ќе го ватеше патот за Португалија, го разбирам дека се труди али овие се клучни работи кој тој мора да ги среди ако сака да остани на кормилото, се знае Политиката на управата и на роман, те глеам не те бидува сезонава стапот по газот и дома, навикнете се на тоа. јас се навикнав уште летото